Terug naar het lichtwezen dat je bent ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ 
Zonder dat we ons er steeds bewust van zijn, worden we laag voor laag losgekoppeld van wat ons gedurende vele levens een tijdelijk gevoel van kracht, importantie, controle en richting heeft gegeven.

Het proces van opbouw en verdichting van het ego dat we nodig hadden om iets te kunnen bereiken binnen de lagere frequentievelden keert zich nu volledig om.

We zijn op weg naar verzachting en transparantie, naar ontvangen en luisteren en naar het los laten van alle onnodige grip die ons ego op het leven wilde behouden.

Ondertussen wordt ons uit bloed, zweet en tranen opgebouwde harnas, dat we om ons heen hebben gebouwd om het gebrek aan ware Liefde aan te kunnen, steeds krakkemikkiger. Het haalt alle imago dat alleen maar een geforceerd buitenkantje was van ons af. Wie je dacht te zijn geworden, positief en negatief ingevuld, kun je opbergen bij de oude zelfbeelden.

 

❥ Tsjonge.... wat blijft er over? Authenticiteit.

We worden echter en puurder, waarachtiger, eerlijker, opener, lichter, milder en zachter. Dat zijn allemaal mooie eigenschappen die bij een mens horen dat niet langer zijn ego voorop zal willen zetten. Maar aan die innerlijke draai zijn de nodige groeistuipen verbonden die door onze persoonlijkheid vaak als 'niet leuk' of 'heel lastig' ervaren worden.

En daar zijn we momenteel mee aan het stoeien!

Zo kun je je ineens heel onbestemd en onzeker gaan voelen, zeker wanneer het beeld van de Goddelijke Aanwezigheid die werkelijk in jou schuilt nog heel broos is. Je kunt (tijdelijk) besluiteloos worden en het lastig vinden om keuzes te maken of knopen door te hakken. Er ontstaan innerlijk hele gesprekken met jezelf, van 'Wat voel ik werkelijk, is dit wel afkomstig van mijn hogere Zelf of is dit toch mijn ego die dit wil?'.

Het hoort er allemaal bij; het is een tijd van los durven laten en van in de leegte van het niet-weten durven zijn. Hoe minder je zelf in dit soort momenten probeert te sturen, des te meer ruimte geef je aan de hulp uit de Lichtwereld, die ons begeleidt in deze overgangstijd naar een compleet nieuw traject, dat we 'samen met God' zullen gaan.

Loop je voor jouw gevoel met je ziel onder je arm? Weet je even niet wat je met de dag aan moet?

❥ Besef dan dat je in dit losmaak-proces zit, waarbij jouw lege-handen-gevoel een reminder mag zijn van iets heel moois wat zich in jou aan het voltrekken is: overgave en liefde.

Heb geen oordeel, wát je ook maar doet of niet doet, wat er wel of niet uit je handen komt. Deze tijd geeft ook verwarring, omdat er vanuit aardse zintuigen waargenomen soms onbegrijpelijk onterechte tot gruwelijke dingen aan het gebeuren zijn. Ook dit hoort bij het afbraakproces van oude vormen die ons bij de hogere waarheid en liefde weghouden. Ooit zullen we in staat zijn om vanuit het hogere perspectief te blijven schouwen, en zien dat het allemaal gediend heeft om de dualiteit nog zichtbaarder en herkenbaarder te maken, en de mensheid zodoende te helpen ontwaken.

 

We maken deel uit van een gigantisch groot, collectief veld waarin zich immense veranderingen aan het voltrekken zijn

 

Soms zullen we aangeraakt worden door een Meester vanuit de Lichtwereld, wat een aanzet tot inkeer of rust zal geven. Op andere momenten zullen we onszelf alleen voelen en ons laten meesleuren naar chaos of naar het donker.

Geef jezelf de tijd en ook de liefdevolle steun om helder te krijgen welk deel van jou ergens op reageerde. Eigenlijk zijn wat wij 'terugvallen' noemen meestal reacties van oude delen van onszelf. Wij hebben ook tijd nodig om te kunnen oefenen, om af te leren om vanuit oude delen op pijnlijke of onbegrijpelijke situaties te reageren. Al doende leren we dat het mogelijk is om altijd in het Liefdesveld in onszelf ingeplugd te blijven.

Hoe dan ook is dit een tijd van loutering. De verbinding met jouw ware Zelf zal steeds krachtiger aanwezig en voelbaar worden. Indien jouw intentie gericht is op jouw hogere bestemming die zich boven de dualiteit zal verheffen, zul je er zeker beter en bevrijder uitkomen!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.