Tekenen van de grote verandering ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Ben je ook moe, of zelfs uitgeput? Heb je veel en/of rare dromen? Heb je moeite met in- of doorslapen? Heb je meer dan anders trek in vet/zoet/veel? Hoor je regelmatig gepiep in je oren? Had je afgelopen dagen last van wiebeligheid, wazig zicht, een mistig hoofd? Had of heb je het gevoel in energetische/emotionale/mentale modder te bewegen? Heb je last van pijn of zwakte in spieren of gewrichten? Loop je overal tegenaan? Dan ben je niet alleen.

Dit alles zijn tekenen van de grote verandering waarin jij en wij allen ons bevinden.

Daar aan toegevoegd de grote golf die ontstaat door alle emoties of gedachten die in het collectief bewustzijn (en bij jezelf!) naar boven komen door de huidige toestand, - dan weet je dat het weer tijd is voor balancering, rust/beweging, veel water, lief zijn voor jezelf en je lichaam, en zeker ook een inspanning leveren om uit te stijgen boven die sluiers die je, als je even niet oplet, snel in een spiraal naar beneden halen.

Je weet intussen hoe opnieuw balans te hervinden, je weet ook dat balans hervinden 'de groep' helpt, en dat bij je stille eeuwig bestaande liefdevolle wijze kalme kern diep in je Zelf komen nodig is, om vlot te leren leven in onzekere tijden als deze.

Een tijd waarin je leert te leven in een steeds veranderende situatie, waarin van je gevraagd wordt om vindingrijk te zijn, en al je tools te gebruiken om een bel van Licht en kalmte te zijn voor de wereld. En te aanvaarden wanneer dat je even niet lukt. Het is je altijd vergeven.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.