Te midden van alle eindejaarsdrukte 2021 - 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De laatste dagen van een jaar zijn heel waardevol, wanneer je te midden van alle eindejaarsdrukte toch de tijd maakt om wat tot rust te komen, zodat je én kan terugblikken op wat is geweest, én een impressie kan krijgen van wat eraan komt - én toch vrede en rust kan voelen in het moment van nu.

Je weet, in het moment van nu stromen verleden, heden en toekomst samen.

 Je kan misschien merken hoe en waar je het afgelopen jaar uit je comfortzone bent gekomen en hoeveel weerstanden je daartoe hebt overwonnen.

Misschien slaag je er nu in om de zegening te (h)erkennen onder dingen die je in eerste instantie eerder als onaangenaam ervaarde. En misschien voel je je gelukkig en vervuld door alle moois dat er is geweest het afgelopen jaar, door alle mooie ervaringen en contacten en ontdekkingen.

Waarschijnlijk voel je een mix van dat alles


 En je voelt vast ook welke thema's een vervolg krijgen in het komende jaar, zowel van het goede en aangename, als van dat waarin je nog spanning of weerstand voelt, en waarvan je weet dat er verandering en nieuwe aanpak nodig is.

En dat alles is heel mooi, want dat is je boetseerklei voor het komende jaar, een jaar dat je zélf vorm mag geven, en denk eraan - hoe meer contact je hebt (en durft en wil nemen) met het hoogste en mooiste en beste in jezelf, je Hoger Zelf genoemd, hoe vlotter je zal navigeren doorheen het komende jaar. En hoe meer je helder krijgt binnen in je wat je hoogste intenties zijn voor jezelf en je leven dat komende jaar, hoe meer jij jouw energie richting geeft.

Je zou tenslotte als afsluiting je zegeningen kunnen tellen, die zijn vast groter dan je zou denken - want het is vanuit dankbaarheid dat overvloed geboren wordt.

Fran Tielemans
www.maitreya.be
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.