Super Volle Maan in aantocht: 13 juli 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Waarschijnlijk heb je het al gevoeld: er is een super -Volle Maan in aantocht: 13 juli om 20:38 uur.

Net zoals heel dit jaar het geval is geweest, liggen ook nu in de opbouw naar die Volle Maan de uitersten zeer dicht bij elkaar, zowel in jezelf als in de wereld om je heen.

Op één dag kan je de hele rollercoaster merken van de hoogste vreugde, het hoogste Licht, van het nieuwe, verruimende, hoopgevende, liefdevolle, van volop genieten van deze mooie zomer, naar het donkerste, het diepste verdriet, de taaiste angsten, - en dan weer terug.

De vele Zon-activiteit sinds eind vorige week kan je ook fysiek-energetisch ongemakkelijk maken, met - in combinatie met het bovenstaande- veel onrust, onderbroken slaap, moeite met inslapen, vermoeidheid - vooral in de benen (velen zijn nu diep aan het aarden) -, onevenwicht, onrustig hart, enz.

Met de 13/4-trilling van deze maand kan je er niet omheen


Dat wat écht aan verandering en hervorming en herziening toe is, heeft zich dit eerste stuk van juli duidelijk getoond - en wie de moed al heeft gehad om zeer concreet stappen tot verandering te zetten, voelt zich nu al een heel stuk opgeluchter, en voelt dat dat wat op jou wacht, dichterbij komt.

❥ Want dat is het mooie aan dit jaar: je kan nu grote en voor jou en je proces belangrijke stappen zetten - en deze maand kan een katalysator zijn voor je.

Omdat het innerlijk (en rondom jou) zo intens kan zijn dit jaar, is het goed om heel bewust van elke dag een stukje hemel op Aarde te maken, voor jezelf (en dan bouw je ook mee aan de hemel op Aarde voor het geheel).

Je hoeft daartoe geen grootse dingen te doen - het grootste geluk en welzijn ligt vaak (meestal?) in de eenvoudigste dingen: luisteren naar het geritsel van de blaadjes van de bomen, glimlachen naar een voorbijganger, dankbaarheid voelen voor je veilige lichte huis, je zegeningen tellen, beseffen dat er zoveel goeds in de wereld is, een nieuwe kwaliteit van jezelf ontdekken, de zachte bries en de geur van hooi die binnenwaait op een zomeravond, genieten van een rijpe perzik, en nog zoveel meer.

Het vraagt soms oefening om je eigen zegeningen te kunnen (en willen) zien, maar eens je dat doet, is je leven zoveel lichter, en brengt het al wat lastig en versluierd en uitdagend is telkens weer in balans.

❥ En balans doet goed, en helpt je lichaam enorm, in tijden als deze.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.