Stoppen met vlees aflevering (1) ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wat heb jij met vlees?

 

In deze eerste aflevering (in een reis van zeven afleveringen) leer je Robert en een aantal van de sprekers kennen.

Op het event voor de carnivoor; BUTCHERS HEAVEN vertellen verschillende vleesliefhebbers waarom ze zo gepassioneerd zijn over vlees. Onder andere de bekende slager Gert Jan Kiers en TV kok Julius Jaspers vertellen over hun passie. Hoogleraar psychologie Roos Vonk geeft inzicht in de motieven achter de vleesconsumptie en Dr. Hans Dagevos van Wageningen University vertelt hoe de moderne vleesconsumptie is ontstaan.

Mark Kulsdom (Dutch Weedburger), Jaap Korteweg (Vegetarische Slager), Henny Huisman, Yvonne Kroonenberg en Guido Weijers vertellen hoe zij gestopt zijn met het eten van vlees en waarom. Na deel dit eerste deel ben je klaar om deel twee te kijken die gaat over dierenwelzijn.

❥ Hoe gaat het houden en slachten van dieren in Nederland eigenlijk? Is het echt zo humaan, of juist niet? Ontdek het zelf.


Stoppen met Vlees is een project van Bridgeman Foundation.  Zij zijn toegewijd aan het verminderen van de consumptie van vlees om een gezonde, duurzame en meedogende wereld te creëren. 

Robert Bridgeman
www.stoppenmetvlees.nl

 

Ik wil flexitariër worden

❥ Minder of bewuster vlees eten


 

Ik wil vegetariër worden

❥ Stoppen met vlees eten


 

Ik wil vegan worden

❥ Alleen plantaardig eten



 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332



Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.