Wat heb jij met vlees?
In deze eerste aflevering (in een reis van zeven afleveringen) leer je Robert en een aantal van de sprekers kennen.
Op het event voor de carnivoor; BUTCHERS HEAVEN vertellen verschillende vleesliefhebbers waarom ze zo gepassioneerd zijn over vlees. Onder andere de bekende slager Gert Jan Kiers en TV kok Julius
Jaspers vertellen over hun passie. Hoogleraar psychologie Roos Vonk geeft inzicht in de motieven achter de vleesconsumptie en Dr. Hans Dagevos van Wageningen University vertelt hoe de moderne
vleesconsumptie is ontstaan.
Mark Kulsdom (Dutch Weedburger), Jaap Korteweg (Vegetarische Slager), Henny Huisman, Yvonne Kroonenberg en Guido Weijers vertellen hoe zij gestopt zijn met het eten van vlees en waarom. Na deel
dit eerste deel ben je klaar om deel twee te kijken die gaat over dierenwelzijn.
❥ Hoe gaat het houden en slachten van dieren in Nederland eigenlijk? Is het echt zo humaan, of juist niet? Ontdek
het zelf.
Stoppen met Vlees is een project van Bridgeman Foundation. Zij zijn toegewijd aan het verminderen van de consumptie van vlees om een gezonde, duurzame en meedogende wereld te
creëren.
Robert Bridgeman
www.stoppenmetvlees.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe
ontwikkelingen
❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief