Stoppen met vlees aflevering (1) ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wat heb jij met vlees?

 

In deze eerste aflevering (in een reis van zeven afleveringen) leer je Robert en een aantal van de sprekers kennen.

Op het event voor de carnivoor; BUTCHERS HEAVEN vertellen verschillende vleesliefhebbers waarom ze zo gepassioneerd zijn over vlees. Onder andere de bekende slager Gert Jan Kiers en TV kok Julius Jaspers vertellen over hun passie. Hoogleraar psychologie Roos Vonk geeft inzicht in de motieven achter de vleesconsumptie en Dr. Hans Dagevos van Wageningen University vertelt hoe de moderne vleesconsumptie is ontstaan.

Mark Kulsdom (Dutch Weedburger), Jaap Korteweg (Vegetarische Slager), Henny Huisman, Yvonne Kroonenberg en Guido Weijers vertellen hoe zij gestopt zijn met het eten van vlees en waarom. Na deel dit eerste deel ben je klaar om deel twee te kijken die gaat over dierenwelzijn.

❥ Hoe gaat het houden en slachten van dieren in Nederland eigenlijk? Is het echt zo humaan, of juist niet? Ontdek het zelf.


Stoppen met Vlees is een project van Bridgeman Foundation.  Zij zijn toegewijd aan het verminderen van de consumptie van vlees om een gezonde, duurzame en meedogende wereld te creëren. 

Robert Bridgeman
www.stoppenmetvlees.nl

 

Ik wil flexitariër worden

❥ Minder of bewuster vlees eten


 

Ik wil vegetariër worden

❥ Stoppen met vlees eten


 

Ik wil vegan worden

❥ Alleen plantaardig eten 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.