Stilte voor de storm • de geboorte is aanstaande ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De kijk op onszelf is aan het veranderen. Wanneer wij terugkijken naar wie wij waren rond het jaar 2012 en naar wie wij nu zijn in het jaar 2020, dan is er veel veranderd.

Het proces is heel bijzonder opgebouwd. Eerst een ontwikkeling in onszelf. Dan gaan onze ogen open en gaan wij in het nieuwe licht zien wie wij werkelijk zijn.

Wij gaan nu de zuiverheid en de puurheid van onszelf zien. Daardoor ontdoen wij ons van de oude blokkades en komen wij als de vlinder uit de cocon.

Door in realiteit te zien wie wij zijn, kunnen wij volledig gebruik maken van onze krachten, wijsheid en inzichten.

Dit is nodig om “klaar” te zijn voor het volgende deel in het spel op aarde. Wij krijgen nu even een korte periode van stilte voor de storm. Het dagelijks voelen en ervaren hoe je in elkaar steekt.

Herkennen wie je nu werkelijk bent in de realiteit in plaats van in de illusie

 

Stilte en meditatie gaan je daar bij helpen. In de illusie worden zaken vervormd onder invloed van ons ego. Nu komen wij in de realiteit en gaan wij zien en ervaren wie wij werkelijk zijn.

Het sterke licht ondersteunt onze kijk op de wereld en op onszelf. Wij krijgen een korte periode van “rust” om te oefenen.

❥ Hoe ga ik nu met dingen om die mij raken? ❥ Hoe ga ik om met mijn eigen veiligheid? ❥ Hoe ga ik nu om met vertrouwen? ❥ Hoe kan ik loslaten wat mij nog tegenhoudt?  Hoe kan ik het grotere plaatje zien van de overgang van de oude naar de nieuwe wereld?

 

Dit zijn vragen waar wij in het volgende onderdeel van dit boeiende spel op aarde mee te maken krijgen.

Ga in “rust” en stilte dieper op de realiteit in van jezelf. Voel hoe je in die nieuwe realiteit anders op dingen gaat reageren. Merk dat je anders naar dingen gaat kijken. Er is een groot verschil tussen leven in de illusie en leven in de hogere dimensie en realiteit die er nu is. Het lijkt misschien allemaal ingewikkeld. Dat is het zeker niet.

Je wordt met liefdevolle duwtjes verder gestuwd. Je gaat je verbinding met het universum sterker voelen. Daardoor groei je heel snel in je vertrouwen. Doordat het volgende stuk van het spel weer zwaarder wordt is het heerlijk dat je vertrouwen voor die tijd is versterkt. Dat gaat je letterlijk ruggensteun geven. Aan alles is gedacht. Weet dat het licht er als is. Er zit nog een stuk “verduistering” voor. Het gaat lukken om die nieuwe wereld vorm en gestalte te geven.

Dat is geen illusie, dat is werkelijkheid

 

Het lijkt een periode van stilte, niets is minder waar. Net als een kraamvrouw die in “stilte” zich voorbereid op het grote wonder van de geboorte, zijn wij nu bezig ons voor te bereiden op het komende wonder. Wonder? Zal je zeggen. Zie je niet wat er allemaal om ons heen gebeurt?

Ja, zeker en dat is zo’n belangrijk onderdeel van dit bijzondere proces. Het is een lastig en zwaar onderdeel.

 

De mens is zich in stilte aan het ONT-wikkelen. Doet zijn wankele stappen op het nieuwe, hogere dimensie-pad. Gaat zichzelf opnieuw ontdekken. Gaat met een andere bril op naar zichzelf kijken. Juist daarom is de stilte.

Om de mens de tijd en de kracht te geven, met een volledig nieuwe blik naar zichzelf te kijken

 

Het lijkt dat je angsten je nog steeds parten spelen. Kijk eens goed naar die angsten. Zijn die niet veranderd? Zijn dit jouw oude angsten? Nee, toch? Die behoren toe aan het onbekende. Je gaat met een onbekende persoonlijkheid met onbekende voetstappen op je onbekende pad op weg. Het is die onervarenheid en dat lijkt op angst.

 

Die wezenlijke componenten maken het niet gemakkelijk voor je. Het universum heeft je laten zien dat zij er voor je zijn. Dat je je sporen hebt verdiend en dat je een voorname plaats bij hen inneemt. Zij kijken met veel eerbied en liefde naar je. Zij wachten op je.

 

Tijdens de moeilijkste stukken in ons leven hebben wij altijd al die krachten gevoeld

 

In deze periode van stilte gaan wij onze nieuwe downloads installeren. Dan kunnen wij aan de slag met dit volledig nieuwe programma. Onze opleiding is voltooid. Wij zijn er klaar voor. Het universum onderwijst ons verder. Zij loodsen ons ook door het komende stuk van dit spel.

 

Alles loopt volgens schema. Alle raderen draaien. Alles is verbonden. De stilte voor het aanstaande wonder is te voelen.

 

Neem zo veel mogelijk je rust. Maak van je meditatie een vast moment op de dag. Misschien wel in de ochtend én de avond. Voel de verbinding met je hart. Hoor de stilte daar tegen je spreken.

 

❥ Deze periode brengt ons naar onze eigen werkelijkheid. De tijd dat je in een illusie leefde is over. Je wordt door de maatschappij getriggerd om dit deel van jezelf te ontwikkelen. Zodoende kom je in je eigen wezen terecht. In het middelpunt van jezelf. Daar ligt jouw ultieme kracht. Die heb je nodig voor het volgende deel.

 

Ja, lieve lichtwerkers, je opleiding is afgesloten. Je hebt voldoende kennis en vaardigheden opgedaan. Je mag NU zijn die je bent. Je hart zal je leiden. Daarom kwam jij naar de aarde. Je hebt er levens aan gewerkt. Je hebt er levens naar uitgekeken. Nu is het bijna zo ver.

 

Namasté

Ik zie het licht

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.