Stilaan herademen en helderheid ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De grote energie-rimpelingen van de voorbije week beginnen eindelijk wat weg te ebben, en het kan zijn dat je stilaan opnieuw herademt en helderheid voelt.


Maandag om 19:33 uur is er Nieuwe Maan. Altijd een goed moment om even stil te staan bij jouw koers, en je intenties te (her-?) formuleren.

❥ Elke ziel heeft zijn eigen grote groeipunten en doelen, en die zijn dit jaar heel duidelijk belicht.

Misschien vraagt je Hoger Zelf je om een stap terug te zetten, meer rust toe te laten in je leven, om zo meer innerlijk werk te kunnen doen (leren, lezen, oefenen, integreren, energetisch uitbreiden, healen, ...), zodat je jezelf voorbereidt op je nieuwe fase van verandering in je buitenwereld en levenswijze, of om met anderen te delen wat je hebt geleerd en opgenomen en beseft.

Maar misschien stimuleert je Hoger Zelf (je meest bewuste zelf) je om net nu duidelijk aanwezig te zijn in de buitenwereld, een stap naar voor te zetten, en Nu te delen al wie je bént en al wat je hebt aan kennis, technieken en energieën.

❥ Ieder heeft zijn eigen cyclus, ritme en proces, en hoe meer je bent afgelijnd op je Hoogste Innerlijke Zelf, hoe vlotter je voelt en ziet op welk punt in je proces je bent aanbeland, en wat je volgende concrete stappen kunnen zijn.

Specifiek aan dit moment is ook (opnieuw) het telkens weer stabiliseren van jezelf, je niet laten meesleuren in angstgolven, je aura opschonen en alle duisternis counteren door meditatie, energiewerk, mantra's, heldere intenties, goedheid, liefde en steun en energie en wijsheid te delen - op het altijd veilige kruispunt tussen hogere intuïtie en gezond verstand.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.