Sterke energieshift + volle Maan 8 december 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Heb je veel behoefte aan slaap de laatste dagen, trek in zoet/zout/vet en veel, een gevoel van onevenwicht af en toe, ijl hoofd vooral in de voormiddag, onrustig hart, emotionele opwellingen, een gevoel van te stappen doorheen kleverige modder en niet vooruit te raken, dan zal je vast de enige niet zijn.

Er is opnieuw een sterke energieshift gaande, (vanmorgen was er Volle Maan, en er is zeer veel Zon-activiteit) en dat was te verwachten: de hoge trilling van 2022 blijft werkzaam tot de allerlaatste seconde van het jaar.

Steeds meer mensen staan op, en durven zich te outen, voor een betere wereld met meer mededogen, met meer liefde, vanuit een dieper liggend gevoel van te willen gaan voor het hoogste Goed.

 En je weet, wanneer het Licht (bewustwording) uit zijn voegen begint te barsten, en doorheen alle verouderde verkalkte structuren begint te stralen, is er ook altijd een reflex van al wat en wie daar weerstand aan wil bieden, op alle niveaus, in alle aspecten van het leven om je heen en in de wereld.

En dan is het zaak om met al je Licht niet opnieuw in je schulp te kruipen, niet opnieuw je Licht onder de korenmaat te stellen, maar om krachtig rechtop te blijven staan, en niet toe te staan dat iemand jouw Licht tracht te dimmen, door alle tactieken die je zo goed kent vanuit zoveel vorige levens en misschien ook vanuit dit leven: jou belachelijk trachten te maken, jou te ontmoedigen, jou 'dood' te zwijgen, jou in diskrediet te proberen brengen, of - wanneer al het vorige niet genoeg is, je aan te vallen.

 Dit is dus een tijd om sterk in je eigen schoenen te staan, met een dagelijks schoongemaakte aura, vanuit de hoogste intenties, met een diepe eerlijkheid kijkend ook naar de eigen ego-schaduwstukken, mét doorzettingsvermogen, voldoende zorg voor jezelf, en een hart vol mededogen naar elkaar en naar deze wereld in de chaos van vernieuwing en verandering.

Dit is een tijd waarin stilte, ontspanning, humor, samenwerking en relativering van grote waarde zijn.

Een tijd waarin jij en ik en wij het verschil kunnen maken.

Elk moment opnieuw.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.