Starseeds: een actieve fase van ‘herinneren’ ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

In de taal die jullie nu gebruiken op aarde en in de evolutionaire sprong die jullie nu aan het maken zijn; verwijst de term Starseed over het algemeen naar mensen die zich in een actieve fase van ‘herinneren’ bevinden.

Deze mensen zijn in het proces van het ‘opnieuw’ onderzoeken en omhelzen van hun kosmische zielendelen en het actief integreren daarvan in hun menselijk bestaan.

Voor je hier kwam waren er voor de meesten van jullie al open uitnodigingen en specifieke lijntjes met die onderdelen. 

Je wist – met ander woorden – dat je jezelf reminders zou gaan sturen om deze puzzelstukjes op te merken, middels jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme - zodat je om er mee aan de slag zou kunnen gaan.

Maar laten wij eens naar het begin gaan - van zover er van een begin gesproken kan worden in de oneindige reis van expressievormen binnen het Al Wat Is.

Een bepaalde groep intergalactische bezoekers, mengde zich in de genetische evolutie van één van de destijds op aarde reeds aanwezige levensvormen.

Binnen vele religies en heilige boeken zijn nog duidelijke restanten van deze intergalactische visitaties terug te vinden waarin de mens ‘van bovenaf’ werd geassisteerd op bepaalde cruciale punten in haar reis...

Uit: de 'Starseed Special' de drie delige transmissie aangaande het menselijk DNA, ons galactische en genetische oorsprongsverhaal en de ‘liefdeswens’ van de Aarde om onderdeel te mogen zijn van een onvergetelijk avontuur met de mensheid.


Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

Maandelijkse ARJUN channelings
Wieteke Koolhof

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.