Spring maar in het diepe, je wordt gedragen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Voel je dat het tijd is om in het diepe te gaan springen? Om jezelf te bewegen uit je comfortzone? Die eigenlijk helemaal niet meer zo comfortabel aanvoelt.

Misschien durf je het diepe niet in en heb je watervrees of dieptevrees. Maar dit is niet wie je bent. Dit is misschien iets ouds, dat je vasthoudt, maar dat bevrijd wilt worden.

Het is ook wel spannend. Zoveel nieuwe energie die zich wentelt in onze systemen. Die onze angsten in ons bewustzijn brengen. Alsof je wordt geroepen het aan te kijken, omdat verstoppen er niet meer bij hoort en wegdrukken een naar gevoel geeft.

Als je jezelf veel ouder voelt dan de rest, maar naar dezelfde school blijft gaan, en het zelfde boekje blijft studeren, voelt dat niet erg fijn. Soms zelfs tot ergernis aan toe. Dat is omdat je er zo klaar voor bent, om andere wegen te verkennen. Binnenin jezelf en in de wereld waarin je leeft.

Als je iets kleins doet wat je eigenlijk heel erg eng vindt, maar je doet het wel, voelt het alsof de vrede je weer heeft gevonden. Misschien sta je nog wat stijf van de adrenaline of gingen er hartkloppingen aan vooraf, het voelt goed. Want je hebt iets gedaan waar je eigenlijk angst voor had. En dat geeft een goed gevoel. Waarom? De ziel heeft dezelfde mening als jou.

Met alle shifts, downloads en upgrades word je daarin gesteund. Al kan het in het begin erg ellendig voelen, omdat je moet bewegen naar iets onbekends of iets moet aankijken waar je bang voor bent. En als je dat ene kleine stapje hebt gezet, word het makkelijker de liefde in jezelf toe te laten. Je keert de rug niet meer toe naar je ziel, maar brengt je angsten aan het licht. 

Je mag de liefde toe gaan laten. We weten dat het niet nodig is om bang te zijn, al is bijna iedereen bang voor het onbekende en dat mag. Maar neem wel de sprong en weet dat je gedragen wordt. 

Ja, natuurlijk voelt het alsof we soms verdwalen. Net zoals je soms verdwaalt raakt tijdens een boswandeling of als je de weg aan het zoeken bent op vakantie. Het brengt je naar de meest magische plekken. Dat is pas reizen op je intuïtie. 

Tijdens mijn wandeling wenste ik een heerlijk terras met een vuur om me te verwarmen. Natuurlijk werd ik erheen geleid. En precies zo werkt het ook met de 'grotere dingen'. Misschien duren ze wat langer en moet je wat langer 'wachten' zou je denken. Je stelt je gewoon open het te ontvangen en geniet intussen van waar je mee bezig was. Zo houd je de stroom open. Het is het allemaal zo waard. Je bent allang onderweg.

Alle dingen die je graag wilt manifesteren zitten al in je en zijn zich aan het ontvouwen. 

2020 is een openbarend en liefdevol jaar. Liefde voor jezelf en liefde voor de ander. Misschien wil je iemand waarmee je je leven kunt delen en kan het je niet snel genoeg gaan. Wellicht heeft hij of zij al voor je neus gestaan, maar is er nog wat tijd nodig. Ook dat is geen afwijzing, het is een boodschap die jou iets vertelt. Want goed genoeg ben je zeker, altijd al geweest. 

Houden van iemand kan ook altijd op afstand, omdat liefde is wat je bent. Dat beseffen zijn als de zaden die al zijn uitgekomen. De diepere realisatie daarvan is als het laten groeien van deze prachtige bloem. 

Van binnen is het een erg zachte winter voor wie zich overgeeft aan het leven en laat ontvouwen van wat er wilt gebeuren. Dat is de eeuwige lente die deel uitmaakt van jou. Dat is de nieuwe energie.

Je bent niet meer de oude jij. Zoveel versies van de oude jij zijn al aan je voorbij gekomen. Het is toch geweldig als je dit kunt waarnemen. Je groei kunt zien en waarderen. En het maakt niet uit als je af en toe valt, dat hoort gewoon bij het proces. Laat het licht in jezelf maar aangaan en verzorg het als een kostbaar bezit. Wonderen kunnen zich aan je laten zien voor wie daarin kan geloven. 

 

Laat de mensen die dat nog niet kunnen zien je maar gek vinden. Jij bent sterk genoeg om jezelf te dragen, jouw waarheid uit te spreken en integer te handelen vanuit je hart.  Je ziet wel wie er verdwijnt en wie niet. Je kunt niet meer wegrennen van de liefde die je in jezelf voelt, de liefde die je bent. Er is geen wegrennen meer van hogere waarheid. Alle duisternis komt omhoog en al het corrupte in deze wereld zal herstelt worden. Ook de corrupte liefde in de mensen zelf.

 

Tegenwerking wordt niet meer geaccepteerd. En mensen die dat nog doen, zullen overspoelt worden door de gigantische liefdes golven van de nieuwe tijd. 

Luc van Ewijk

www.mindstroom.nl

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland