Schenking


Op een gegeven moment ontstaat er een vertrouwen in het Universum, alsof je weet dat het altijd naar je luistert als een trouwe butler.

In de boeken van Neale Donald Walsch ‘’Gesprekken met God’’ leerden wij, door je eigen overvloed te delen met anderen, de snelste manier is om overvloed te ontvangen. 

Iedereen met wie wij in contact komen heeft altijd hetzelfde doel namelijk: het zichzelf beter voelen, daarom hebben wij ervoor gekozen om overvloedig onze gaven met iedereen te delen.

 

 

Sinds 2012 zijn wij steeds actiever op Social Media met het posten van niet hedendaagse perspectieven. Wij weten hoe belangrijk het is om gelijkgestemden te ontmoeten en bemoediging te geven en daarom doen we, wat we doen. Onze bijna 100.000 volgers laten zien dat het nu echt tijd is voor hun eigen spiritualiteit zonder autoriteit. Uiteindelijk zullen alle zwarte schapen, de witte schapen blijken omdat we de Nieuwe Aarde te danken hebben aan iedereen die NEE heeft gezegd tegen hoe het nu is.

Wereldwijd zijn er onvoorstelbaar veel rechtszaken over alle bijwerkingen van de drugs van Big Pharma. Miljarden worden betaald zonder sorry te zeggen en ondanks dat de meesten weten dat ze dat beter niet kunnen nemen, weten ze eigenlijk niet zo goed wat dan wel. Ook daar bieden wij een helpende hand. Nieuwe perspectieven en de empirie van zij die de ziekten achter zich hebben gelaten.

Jij bent er voor verantwoordelijk je goed te voelen en niemand anders. En als iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt voor dat stukje Licht dat je bent, dan ben je een Lichtwerker. Want alleen jij kan doen wat goed voelt voor jou.

Alle support is welkom en onze droom met dit netwerk om in ons levensonderhoud te voorzien komt steeds dichterbij!

                                                                                               1 

Bedankt voor je aandacht en/of gulheid.

Team Lichtwerkers Nederland

IBAN: NL03INGB0687081327