Saturnus gaat direct: de slotakte ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Saturnus gaat direct op 29 september 2020. Dit is de "laatste handeling" van Saturnus 'doorvoer in Steenbok. 

Sinds Saturnus in december 2017 Steenbok binnenkwam, leven we vrijwel in een Matrix-film.

Saturnus heerst over Steenbok, dus hij voelt zich thuis in dit teken. 

Steenbok is het teken van de "instelling" - het teken van regels, autoriteit, politiek, multinationals, leger, samenlevingen en alles dat van bovenaf wordt uitgerold.

Saturnus is niet de enige die in Steenbok geweest - hij heeft het teken gedeeld met Pluto. Saturnus en Pluto hebben veel gemeen.  Ze zijn allebei zwaar, serieus, beperkend en laten we eerlijk zijn... moeilijk.

Zowel Saturnus als Pluto zullen ons ertoe aanzetten "volwassen te worden" - op verschillende manieren, als volgt:

Saturnus, door ons te vragen regels te volgen, voor onszelf te zorgen en zelfvoorzienend te worden. Pluto, door ons gevoel van veiligheid en comfort weg te nemen - zodat we veerkracht en echte persoonlijke kracht kunnen opbouwen.

Wat gebeurt er als je Saturnus en Pluto in Steenbok combineert? 2020 is happening :-)

 

Saturnus en Pluto in Steenbok: Veerkracht

 

Inderdaad, op 12 januari 2020 ontmoetten Saturnus en Pluto elkaar in Steenbok, wat ons een pandemie, lockdown, politieke crises over de hele wereld bezorgde, en al het andere dat van daaruit volgde.

2020 heeft ons keer op keer uitgedaagd - want dat is precies wat het doel van Saturnus en Pluto is - om ons uit te dagen zodat we veerkrachtig kunnen worden. Net als het beroemde gezegde "wat je niet doodt, maakt je sterker" - als we veerkracht ontwikkelen, is de kans veel groter dat we mogelijke moeilijkheden in de toekomst het hoofd kunnen bieden. Saturnus en Pluto helpen ons niet alleen te overleven, maar ook te gedijen in een crisis.

 

Op dit moment zijn Saturnus en Pluto minder dan 3 graden van elkaar verwijderd, dus we kunnen enkele van de zware thema's van begin dit jaar opnieuw beleven.

Het goede nieuws is dat dit zo dichtbij is als Saturnus en Pluto bij elkaar zullen komen… in ieder geval over 30 jaar vanaf nu. Vanaf 29 september zullen ze eindelijk uit elkaar gaan.  Een hoofdstuk in de geschiedenis loopt ten einde.

En hoewel het leven voor velen van ons op dit moment nog steeds moeilijk is, kan je er zeker van zijn dat we binnenkort eindelijk de verborgen beloningen achter de moeilijkheden van Saturnus zullen oogsten.

In de astrologie wordt Saturnus niet voor niets "De Grote Leraar" genoemd: geen andere planeet kan ons zoveel over het leven leren als Saturnus. En geen enkele andere planeet kan ons ''belonen'' zoals Saturnus dat doet.

 

Mars vierkant Saturnus: Gevangen tussen een rots en een harde plek

 

Saturnus is al stationair direct sinds 25 september, maar Saturnus gaat uiteindelijk direct op 29 september op 25 ° Steenbok. Precies op 29 september past Mars Retrograde in Ram een vierkant toe op Saturnus. Dit is een frustrerend en vermoeiend aspect, aangezien beide planeten momenteel heel erg langzaam bewegen en de spanning veel langer aanhoudt dan anders het geval zou zijn. Met Mars schreeuwend "Beweeg!"  en Saturnus "Stop!", voel jij je zich misschien gevangen tussen een rots en een harde plek / tussen wal en schip. 

Mars vierkant Saturnus zal je uitdagen maar het zal je ook helpen om jezelf op een dieper niveau te begrijpen.

Mars vierkant Saturnus helpt je om in contact te komen met je echte drijfveren en motivaties, maar ook met je beperkingen en obstakels - echt of denkbeeldig - die je ervan weerhouden vooruit te komen in je leven.

Dankzij het Mars-Saturnus vierkant, kun je eindelijk begrijpen wat niet werkt in je leven, en zien WAAROM het niet werkt. Maar het belangrijkste is dat je je eindelijk bewust wordt van wat je ECHT wilt - en wanneer je die kristalhelderheid krijgt, zal al het andere gemakkelijk worden.

Om dingen te laten gebeuren, heb je zowel Mars als Saturnus nodig.  Mars heeft de grondigheid van Saturnus nodig en het vermogen om het werk te doen. En hoewel Saturnus het je misschien niet zo snel geeft als dat je het graag zou willen, zal Saturnus je laten zien hoe je het daadwerkelijk voor elkaar krijgt - zodat jouw project, of wat je ook doet, geen verdere aanpassingen en reparaties nodig heeft.

Met Mars vierkant Saturnus krijg je aan het einde van de inspanning kwaliteit.

 

Saturnus direct in Steenbok: de slotakte

 

Terugkomend op Saturnus in Steenbok. De directe beweging van Saturnus in het laatste deel van Steenbok is een cruciale tijd van het jaar. Saturnus verlaat Steenbok eindelijk op 17 december 2020 (na bijna 3 jaar), dus Saturnus heeft minder dan 2 maanden om alle projecten af te ronden die hij sinds december 2017 is begonnen. Ook wij hebben nog minder dan 2 maanden om onze “Saturnus in Steenbok” uitdaging te vervullen.

Mars is in retrograde tot 14 november 2020. Verwacht diepe inzichten en openbaringen in je ware verlangens en motivaties.

De kans is groot dat je al weet welk onderwerp/thema in jouw leven jouw liefdevolle aandacht nodig heeft. Je kan voor meer aanwijzingen kijken naar het huis dat door Steenbok wordt geregeerd in je horoscoop.

De doorvoer van Saturnus is niet erg prettig, maar wel noodzakelijk. Het wijst je op het werk dat je ''moet'' doen, wat er ook gebeurt.

Als je het Saturnus-werk de komende maanden niet afmaakt, wordt het alleen maar moeilijker als Saturnus straks in Waterman beweegt. Als je klaar bent met je ''Saturnuswerk'', zal dat een diepe innerlijke bevrijding geven.

Angelina
astrobutterfly.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.