Samen onze frequentie verhogen ♥ Janosh ♥ Lichtwerkers Nederland

De corona-crisis woedt voort (we zitten er middenin) en ik zie van alles op tv en internet voorbij komen. Wat overheerst is een gevoel van wantrouwen. Dat haal ik uit vele berichten en uit hoe men op elkaar reageert. De grote onderliggende vraag is nu: ❥ waar kan ik op vertrouwen? 

 

Zelf voel ik: de signalen worden steeds duidelijker. Ook de informatie die ik door krijg van mijn gidsen, de Arcturianen. Het is niet complex. Wij mensen willen graag complexe antwoorden, want dan is het belangrijker voor ons gevoel. Maar dat waar het echt over gaat is heel simpel: kiezen we (samen) voor angst of liefde?

 

De ultieme waarheid

 

Er hangt wantrouwen in de lucht. Je hoeft geen medium te zijn om dat te kunnen voelen. In het massabewustzijn is iedereen bezig met onderzoeken: wat is waar en wat is niet waar? Wie of wat kunnen we nog geloven? De media, de medici, de politieke leiders? Of toch de vrijheidsdenkers en goeroes, die hele andere berichten de wereld in strooien? Wie heeft de waarheid over wat er gaande is? En kan die waarheid ook worden bewezen?

 Laat ik dit met een andere vraag beantwoorden: waarom zijn we zo fanatiek in het zoeken naar antwoorden?

Mijn gevoel zegt omdat er iets niet klopt. En dat voelen we allemaal.

Daarom gaan we op zoek naar informatie, met als gevolg dat we verdwalen op internet en social media. Het lijkt of iedereen elkaar tegenspreekt. Positieve berichten zijn in de minderheid, dat is zeker. Nieuwsredacties lijken de verspreiding van angst als missie te hebben, want een vlugge scan door de krantenkoppen levert alleen maar negatief nieuws op. En dat voedt lezers weer om het te delen en erop te reageren. Zo creëren we samen een olievlek van negatieve energie, waarin ‘de ultieme waarheid’ ver te zoeken is. 

Nu weet ik door jarenlange channelings dat de waarheid niet bestaat. De waarheid is altijd onderhevig aan het filter van de ontvanger (en die van de zender). De waarheid wordt beïnvloed door ons verleden: door wat we geleerd en ervaren hebben. En wat de meeste van ons vanuit hun opvoeding hebben meegekregen, is dat kennis en feiten tellen. Wat je voelt is ondergeschikt. Daarom hebben we de neiging om ons in te graven in het nieuws – we slurpen het op. Hetzelfde doen we met wetenschap, complottheorieën en statistieken. We snakken naar de kennis die ons controle geeft, of in ieder geval een antwoord dat hoop biedt.

 

Verslaafd aan kennis

 

Met ons speur-gedrag werken we mee aan de olievlek. We vullen het bewustzijnsveld steeds meer op met negativiteit. Dit vervuilt ons DNA. We slaan verkeerde boodschappen op in ons celgeheugen en daar reageert ons systeem op. De stress wordt groter in ons lichaam, met als gevolg dat onze weerstand zakt. Onze frequentie daalt, met het gevaar dat je gaat vechten tegen jezelf. En omdat lang niet iedereen de nodige zelfreflectie toepast, wordt het gevecht verplaatst naar de omgeving. Zo ontstaan discussies, conflicten en opstootjes. Het lijkt buiten je plaats te vinden, maar eigenlijk is het de negatieve energie die je probeert uit te bannen, net als een virus dat uit je lichaam wil. De strijd die ermee gepaard gaat zegt eigenlijk dat je voor de lange weg kiest.

 

Een boodschap van de Arcturianen hierover

 

Jullie zijn verslaafd geraakt aan kennis. Er wordt zoveel kennis naar binnen getrokken dat er geen tijd meer is of wordt genomen voor het verwerken ervan. Of om bewust tijd te nemen voor het filteren. Wat resoneert en wat niet? Omdat het systeem volloopt kunnen jullie dat onderscheid niet meer maken. Laten we ervan uitgaan dat iedereen deelt vanuit zijn of haar waarheid en dat het niet gaat om wie er gelijk heeft. Er is geen goed of kwaad. ❥ Waar het wel om gaat: wat is jouw filter?

 

Je hebt een keuze

 

Wat je ook ontdekt en wat je ook leest: je hebt constant een keuze. Dus om de woorden van de Arcturianen aan te houden: laten we ervan uitgaan dat iedereen deelt vanuit zijn of haar waarheid.

❥ Dan is de enige vraag: wat kun jij ermee? Wat wil je ermee?

Als je weet dat het voor je groei, jouw frequentie en de algehele frequentie van het massabewustzijn, als ook de gezondheid van je geest en lichaam geen positief effect heeft, waarom zou je je er dan nog mee verbinden? Geef er geen aandacht aan, want het zal niets veranderen. Het gevecht in jezelf wordt alleen maar groter. Je maakt datgene wat eigenlijk uit je systeem moet sterker. Zoals met alles in het leven: alles wat je aandacht geeft, zal groeien.

Als je kiest voor liefde en vertrouwen, voor positiviteit en groei, dan zal dat je geest, lichaam en ziel voeden. Het vechten van anderen zal aan je voorbij gaan. Je staat in het oog van de storm. Ook het heersende coronavirus (wat niet de laatste zal zijn), heeft geen invloed meer op je, omdat je er niet mee resoneert. Het kan zich niet aan jou binden, omdat je op een ander level zit. Je trilt anders. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we ‘Samen tegen Corona’  (de slogan van de overheid) staan, maar dan wel door allemaal onze frequentie te verhogen. Doen we dat, dan resoneert het virus niet meer.

❥ Als de kritische massa zich ertoe kan zetten om van angst naar liefde te gaan, zal een virus als deze plotseling verdwijnen.

 

Wat de arcturianen zeggen

 

Kijk om je heen en haal je antwoorden uit het positieve. Haal de kennis uit je diepere Zijn, want alle kennis is al in jullie aanwezig. Als je kijkt naar wat er nu gaande is, zie je dat kinderen minder vatbaar zijn. Waarom? Omdat ze meer verbonden zijn met hun essentie. Ze zijn niet op zoek naar negativiteit en dus voelen ze minder angst. Ze leven in het moment, fantaseren en reageren primair op hun intuïtie en emoties, zonder angst voor de uitkomst. Hun frequentie is daardoor hoger. En daarmee zijn ze eigenlijk niet het probleem, maar eerder het voorbeeld voor jullie allemaal.

Zoals bij elk ander virus is dit een energievorm met een lage trillingsfrequentie, ongeveer 5,5 Hz tot 14,5 Hz. Het virus sterft bij 25,5 Hz en hoger. Voor iemand die in hogere vibraties leeft, iets wat in jullie dimensie vertaald wordt als liefde, kan het niet gevaarlijker zijn dan een acute verkoudheid of griep, omdat het lichaam van een gezonde ziel hoger vibreert. Slechts af en toe glijdt het om verschillende redenen in lagere trillingen, bijvoorbeeld door vermoeidheid, emotionele uitputting, negatieve stress of overprikkeling. Je wordt ziek om weer in balans te komen. Een normale griep of verkoudheid kun je dus zien als een soort energetische heling.

De gemiddelde frequentie op aarde is op dit moment 27,1 Hz en zou daarom destructief kunnen zijn voor het virus. Maar er zijn teveel plaatsen waar de aarde-frequenties zijn verlaagd en waardoor de trillingen dalen. We kunnen individueel en samen weer de frequentie verhogen door zelf te kiezen voor liefde, door bewust aan onszelf te werken en onze intenties van eenheid en liefde meer te activeren.

 

Samen '(tegen corona)' onze frequentie verhogen

 

Zoals ik deze blog begon, voel ik nog steeds: het is allemaal heel simpel. In de kern draait het allemaal om één vraag: kies ik voor angst of liefde? Je kunt je keuze op vele terreinen afwegen. Je kunt de balans zoeken in talloze situaties. In die zin heb je een vrije wil. Je bent vrij in de keuzes die je maakt. En welke keuze je ook maakt, elke richting is goed. Het enige wat je je moet afvragen is of je voor de lange of de korte weg kiest. Kies je voor angst of voor liefde?

In deze tijd kunnen we snel groeien in bewustzijn. We kunnen sneller helen van emotionele pijn. We kunnen ons makkelijker verbinden met helende energieën. Mits je hiervoor kiest. Bereid je erop voor dat de mensheid zich zal opsplitsen in twee groepen. Een groot deel zal het zwaar krijgen (zij laten zich leiden door angst). Het andere deel zal een prachtige tijd tegemoet gaan (zij die kiezen voor liefde). Let wel: de keuze wordt niet gemaakt vanuit het hoofd. Het is een keuze vanuit het hart, die doordringt in alles wat je doet en denkt. Het is een manier van leven.

Dit is wat ik heb gevoeld tijdens de afgelopen twee webinars. Ik was geraakt door de prachtige verbinding, de berichten, hoe we op elkaar reageerden en hoeveel optimisme er van ons als groep uit ging. Ik ben dan ook heel dankbaar voor de ruim 2400 mensen die online waren (met nog een x aantal dat een dag later de herhaling heeft bekeken) en ik weet zeker dat wij op deze manier iets teweegbrengen in het massabewustzijn. 

Daarom wil ik je uitnodigen om er ook de volgende webinar weer bij te zijn, waarin we onze frequentie flink gaan verhogen – op Goede Vrijdag met de activatie Christusbewustzijn. Hoe meer mensen meedoen, hoe sterker ons signaal naar buiten zal zijn. Geef het dus door, zodat meer mensen kunnen aansluiten. Want zoals ik eerder zei: ‘Als de kritische massa zich ertoe kan zetten om van angst naar liefde te gaan, zal een virus als deze plotseling verdwijnen.’

 

❥ Schrijf je nu gratis in, want ik kijk er naar uit om 10 april me weer met jou te verbinden.

 

Van hart tot hart,

Janosh
janosh.com

Janosh webinar: Christusbewustzijn

Gratis ◈ Vrijdag 10 april (goede vrijdag) om 21:00 uur live


Van tijd tot tijd organiseert Janosh een eigen webinar. Je kunt gratis deelnemen en een van zijn inspirerende activaties ervaren. Stap voor stap bereidt Janosh je voor op de sessie, waarbij je focust op de geometrische kunst en luistert naar de muziek. Vragen kun je achteraf aan hem persoonlijk stellen.

Activatie Christusbewustzijn moedigt ons aan om kleine en grote wonderen te verrichten. De webinar begint om 21.00 uur.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland