Romantiek in zijn driedimensionale betekenis ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, welkom bij onze boodschap die bedoeld is om hoop, aanmoediging en informatie te brengen in ieders steeds verdiepende zielsreis.

 

Alles verloopt volgens plan. Wees nooit bang dat het goddelijke plan kan worden gemanipuleerd of gestopt door degenen die dat willen, want er is maar één kracht en die kracht wordt niet beïnvloed door driedimensionale geconditioneerde activiteiten.

 

Dit zijn tijden van enorme verandering waarin veel waaraan de wereld gewend is, niet in zijn vorige vorm zal terugkeren. Degenen die wachten tot alles weer precies is zoals het was, zullen teleurgesteld zijn.

Naarmate het collectief spiritueel evolueert door de aanwezigheid van steeds meer hoogfrequent Licht op aarde, zullen materiële uitdrukkingen in alle facetten van het leven dit beginnen te weerspiegelen.

 

De ware essentie van alles wat je als materieel waarneemt, is in feite spiritueel, maar de spirituele realiteit wordt in de dichte energie van de derde dimensie als materieel gezien. Hoe het wordt geïnterpreteerd hangt af van het persoonlijke en collectieve bewustzijn dat de interpretatie uitvoert, die op dit moment snel verandert.

 

Ideeën, uitvindingen en praktijken in de wet, geneeskunde en religie enz. - zoals je ze hebt leren kennen - zijn gebaseerd op overtuigingen van dualiteit en scheiding. De basis van veel van deze dingen zal beginnen af te brokkelen als mensen ze vanaf nieuwe en hogere niveaus zien. Omdat het onderliggende idee van hen echter spiritueel is, blijft hun ware essentie intact, alleen verandert hun oude vorm. Nieuwe en hogere vormen die het evoluerende spirituele bewustzijn van de aarde weerspiegelen, zullen zich spoedig manifesteren.


Lang geleden werden hogere vormen van veel ideeën aan de aarde gegeven, maar deze werden voor de meerderheid achtergehouden en geheim gehouden door degenen die de mensheid in slavernij wilden houden om te controleren. Naarmate ideeën als vrije energie algemeen bekend zullen worden, zal het leven voor iedereen gemakkelijker worden.

 

We willen nogmaals over liefde spreken, want hoewel we vaak hebben gesproken over de absolute waarheid dat liefde de onderliggende, verbonden energie is tussen individuen binnen de ENE, hebben we niet gesproken over liefde zoals het meestal wordt geïnterpreteerd in de derde dimensie. Velen worstelen met het vertalen van de realiteit van liefde naar het dagelijks leven, vooral met betrekking tot relaties.

 

Er zijn drie stormen die allemaal samenkomen op hun reis uit de driedimensionale bewustzijnsstaat. Zij zijn;

❥ 1) Relaties
❥ 2) Geld,
❥ 3) Macht

Deze drie facetten van het leven op aarde zijn stevig geworteld in het bewustzijn van de meerderheid doordat ze vele levens hebben geleefd waarin ze de macht vertegenwoordigden die over ieders leven heerste en hun vermogen om persoonlijke keuzes te maken.

 

Romantische liefde is een gebied dat velen nog steeds in verwarring brengt.

Seksuele aantrekking tot een vreemde of iemand die je afwijst, het onvermogen om oude relaties los te laten en de behoefte om voortdurend naar een partner te zoeken, zorgen allemaal voor verwarring en psychologische pijn. Waar het uiteindelijk om gaat, is de overtuiging dat iemand niet gelukkig kan zijn zonder een partner.

 

Romantiek in zijn driedimensionale betekenis is een concept dat voortkwam uit het geloof in scheiding

Het is gekleurd en gepromoot door de samenleving als een doel dat nodig is voor geluk. Je hebt geleerd dat je de helft van een stel bent en dat je ongelukkig en onvolledig zult zijn totdat je je wederhelft, soulmate, de perfecte partner hebt gevonden.

 

Boeken, films, tv-shows, winkels en media in het algemeen blijven het idee promoten dat als iemand eenmaal zijn of haar "meneer of mevrouw Right" vindt, hij of zij zich eindelijk heel en compleet zal voelen. De wereld in het algemeen blijft zich in deze concepten vastbijten en besteedt veel tijd aan het zoeken en spelen van games, niet wetende dat wat ze zoeken al in hen aanwezig is.

Je "andere helft" moeten vinden is een spirituele waarheid, maar niet in de driedimensionale zin. Iedereen heeft een perfecte "andere helft" maar die ligt binnenin. Vrouwen bezitten al het mannelijke dat ze zoeken, net zoals mannen al het vrouwelijke bezitten dat ze zoeken, maar beide zoeken het buiten zichzelf.

 

Iedereen is al HEEL en concurreert op grond van hun eenheid met de Bron. Als een persoon ervoor kiest zijn heelheid met een ander te delen dan is dit een keuze uit de vrije wil, maar het is nooit een behoefte.

 

Geloven dat de ene de helft van een stel is, creëert een gevoel van eenzaamheid dat velen ertoe aanzet om tijd en moeite te besteden aan het zoeken op de computer of telefoon, sociale plekken te bezoeken, lid te worden van groepen en activiteiten te ondernemen in de hoop die ene speciale persoon te vinden die het goed zal maken. Ze voelen zich heel en compleet volgens hun persoonlijke opvattingen over geluk.

 

Zelfs wanneer ''meneer of mevrouw Right'' wordt gevonden, blijft dat gevoel van eenzaamheid bestaan, omdat de lege plek binnenin het verlangen van de Ziel is om herkend en geïntegreerd te worden in een bewustzijnsstaat die weet dat het de Bron is.

 

Vele van jullie hebben deze oude concepten al losgelaten en zijn in je persoonlijke kracht gekomen. Degenen die dat niet hebben gedaan, moeten valse ideeën over relaties loslaten als ze willen evolueren naar een bewustzijn van spirituele heelheid en volledigheid, dat zich dan uiterlijk zal manifesteren als dat wat voor hen als heelheid en volledigheid vertegenwoordigt.

 

Voor de één kan heelheid en volledigheid betekenen dat men single blijft, maar voor een ander kan heelheid en volledigheid partnerschap betekenen. Als dat het geval is, zal hun bewustzijn de juiste partner naar zich toe trekken (afstemming) zonder veel manipulatie, gedachten en zorgen. Bewustzijn drukt zichzelf altijd uit.

Wat heb ik in mijn bewustzijn?

 

Degenen die zich niet bewust zijn van wie en wat ze werkelijk zijn, zullen doorgaan met het zoeken naar volledigheid van buiten zichzelf door middel van driedimensionale hulpmiddelen, maar zullen het nooit vinden, zelfs niet wanneer hun doelen worden bereikt, omdat driedimensionale concepten tijdelijk zijn en niets anders dan een geloof hebben om hen te ondersteunen. Goddelijke heelheid en volledigheid is oneindig, voor altijd, en verandert nooit of houdt nooit op.

 

Het geloof en de bevordering van seksuele aantrekkingskracht als liefde, heeft bij de meerderheid meer liefdesverdriet veroorzaakt dan kan worden geteld. Het verkoopt ook kaartjes, promoot films en houdt veel bedrijven draaiende, maar de wereld is klaar om verder te gaan dan deze enge concepten.

 

Wanneer seks gewoon een route voor zelfgenoegzaamheid wordt zonder rekening te houden met de ander, wordt het een driedimensionale activiteit zonder liefde en kan iemand vastlopen en verslaafd raken aan oude energiepatronen. Het resulteert ook in het creëren van energetische koorden tussen de betrokkenen.

 

Seks, aantrekkingskracht en het verlangen om bij een ander te zijn, zijn facetten van liefde, maar kunnen eenvoudigweg een energetische afstemming zijn. Er kan een verband zijn met een vorig leven, of misschien sluit de ene persoon aan bij het concept van een ander van de perfecte partner. Misschien heeft de ander (vreemdeling of vriend) dezelfde overtuigingen (afstemming) als jij.

Energetische afstemming is geen liefde, hoewel het tot liefde kan leiden en noodzakelijk is voor een solide partnerschap.

 

Seksuele ontmoetingen worden voor de betrokkenen vaak als een prettige ontlading beschouwd. Maar zoals met alle dingen, heeft het een diepere realiteit. Zijn ware spirituele essentie is het samenvoegen van de mannelijke en vrouwelijke energieën tot een krachtig EEN-zijn waaruit een nieuw en ontwikkeld bewustzijn wordt geboren.

 

 

Degenen die de spirituele waarheid over zichzelf en hun partner kennen, brengen liefde en respect voor hun seksuele relatie waardoor het een spirituele ervaring wordt in plaats van alleen een fysieke verlossing. Zowel homoseksuele als heteroseksuele relaties die op dit niveau van bewustzijn zijn aangegaan, hebben het potentieel om beide naar een hoger bewustzijn te tillen. Deze waarheid werd bestudeerd en onderwezen in veel van de oude heilige scholen.

Religies hebben geleerd dat seks slecht is en vermeden moet worden op straffe van zonde en verdoemenis totdat er een toezegging is gedaan en dan is het alleen met het doel om kinderen te creëren.

Deze valse en beperkende concepten zijn doorgedrongen in het collectieve denken en hebben van natuurlijke, gezonde en plezierige menselijke seksualiteit een bron van schaamte, schuld en angst gemaakt.

 

Terwijl individuen spiritueel evolueren, evolueren ook hun concepten van romantiek. Veel relaties die tot stand zijn gekomen door driedimensionale concepten van romantiek en liefde beginnen ofwel op te lossen of hebben problemen, waardoor beide partners zich afvragen wat er met hun eens zo gelukkige relatie is gebeurd.

 

De keuze om te blijven of een relatie te verlaten moet een persoonlijke keuze zijn, gemaakt vanuit een niveau van liefde dat rekening houdt met het welzijn van alle betrokkenen.

Dit betekent echter nooit het opofferen van individualiteit of het overgeven van persoonlijke macht aan een ander, simpelweg om iets te behouden dat niet meer bestaat of om de verlangens en wensen van een ander persoon, groep, familie of vriend te bevredigen. 


Vertrouw in deze zaken altijd op je intuïtie.

Allerlei soorten relaties zijn en zullen blijven veranderen omdat het collectieve bewustzijn naar nieuwe en hogere niveaus aan het verschuiven is. Het innerlijke wordt altijd weerspiegeld in het uiterlijke, wat betekent dat wanneer de ene partner spiritueel naar een nieuw niveau verschuift en de andere niet, de energetische afstemming waarmee ze begonnen zijn niet langer bestaat in zijn vorige vorm.

 

Dit betekent niet altijd dat een relatie moet eindigen. Als harmonie en liefde aanwezig zijn, zelfs als de overtuigingen verschillen, betekent dit vaak dat de afstemming intact is gebleven. Vaak heeft een van de partners het werk in een vorig leven gedaan en is het nu niet nodig om er actief mee bezig te zijn.

 

Ware relaties zijn twee individuen die zich allebei bewust zijn van hun aangeboren volledigheid, samen staan door een keuze die ze niet nodig hebben en in dezelfde richting kijken.

 

Partnerschap met een bepaalde persoon maakt vaak deel uit van iemands pre-geboorteplan als noodzakelijk voor de voltooiing van één of ander onafgemaakte issue uit een ander leven. Daarom komt het regelmatig voor dat één of beide partners zich afvragen waarom ze überhaupt bij elkaar zijn gekomen.

 

Zodra een persoon zich bewust is van zijn Goddelijke volledigheid, worden partnerschappen minder wenselijk en minder gezocht omdat de persoon niet langer het intense verlangen of de behoefte aan partnerschap voelt. Ze voelen zich compleet.

 

Stuur licht naar de wereld, naar degenen die lijden en naar alle zogenaamde "vijanden". Visualiseer licht in iedereen die je ziet of waar je aan denkt. Voor sommigen zie je misschien slechts een speldenpuntje van licht en voor anderen een grote helderheid, maar onthoud altijd dat ze allemaal Goddelijk Licht bevatten, zelfs als het verborgen is achter schaduwen van valse concepten en overtuigingen. Dit is waarom je op dit moment naar de aarde kwam

 

Licht dooft altijd schaduwen omdat schaduwen geen substantie hebben. Schaduwen zijn simpelweg de afwezigheid van licht, verschijningen gevormd door dualiteit en scheiding die geen eigen Goddelijke energie hebben om ze in stand te houden.Het geheim van persoonlijke en wereldwijde ascensie is om te stoppen met het voeden van illusies en om de werkelijkheid te laten manifesterenWij zijn de Arcturian Group.

Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.