Pamela Kribbe & Gerrit Gielen

Vakantie Retraite Gran Canaria 18 t/m 25 januari 2020


Pamela Kribbe en Gerrit Gielen verzorgen drie workshops tijdens deze super de luxe vakantie retraite waar persoonlijke groei en luxe met elkaar worden gecombineerd. Jij verblijft als een vijf sterren gast gedurende één week in een vijf sterren resort in Meloneras, Gran Canaria! 


In deze tijd van grote transformatie hebben veel lichtwerkers het moeilijk. We worden geconfronteerd met intense emoties, juist omdat we ons bewustwordingsproces ten volle aangaan.

Op uiterlijk vlak kan dit betekenen dat relaties afbreken, karmische ontmoetingen ons leven op z’n kop zetten, bestaand werk niet meer past, er onzekerheid optreedt over geld en twijfel rondom je plek in deze wereld.

Al deze processen horen bij het volledig indalen van onze ziel, de overgang van ego naar hart en de zelfverwerkelijking waarnaar we ten diepste streven.

Omdat lichtwerkers oude zielen zijn die al vele incarnaties achter de rug hebben, krijgen ze in dit proces ook te maken met traumatische ladingen uit vorige levens, soms erg oud en teruggaand tot Atlantis.


Het doel van dít leven is integratie van alle losse en verloren zielsfragmenten, zodat je in het nu, in het heden, volledig aanwezig kunt zijn vanuit je geheelde kern.

Deze vakantieretraite biedt je de gelegenheid om, naast het ervaren van de helende werking van zon, natuur en zee in een luxe omgeving, via een drietal workshops jezelf beter te leren begrijpen en ondersteunen in dit pittige maar verrijkende proces.

Op de drie verschillende ochtenden zullen we ingaan op specifieke thema’s, echter de rode draad vormt het bovengenoemde transformatie proces.

Programma


 Maandagochtend gaat over zelfherinnering

Zelfherinnering betekent je ziel weer voelen en van daaruit naar je leven kijken. Dit betekent ook: je rol als lichtwerker begrijpen. Waarom ben je hier, waarom ben je ‘anders’, waarom ben je zo gevoelig, wat is je oorsprong, hoe maak je contact met de wijsheid van je ziel en hoe herinner je je grootheid en wie je werkelijk bent.

Woensdagochtend gaat over zelfexpressie op het vlak van werk

Als je het contact met je ziel heb hersteld, en je voelt wat je eigenlijk wilt, rijst de vraag: hoe? Vaak pas jij niet in bestaande vormen en structuren, is het lastig om autoriteiten buiten je zomaar te volgen, ben je eigenzinnig en origineel. Hoe vind je jouw vorm van zelfexpressie? Hoe breng je jouw vorm van lichtwerk naar buiten? En hoe overwin je de angsten die daarbij naar boven komen: kan ik het wel, is wie ik ben welkom in deze wereld, trek ik daarmee voldoende geld aan?

 Vrijdagochtend gaat over zelfexpressie in relaties

Kun je jezelf zijn in een relatie? Heb je het gevoel dat wie je bent werkelijk wordt gezien of ben je bezig bepaalde patronen te herhalen van je ouders of familie, of word je beïnvloed door beperkende beelden van vrouwelijkheid en mannelijkheid? Een groot thema voor lichtwerkers in relaties is: grenzen stellen, niet teveel geven of ‘de hulpverlener’ worden en daarnaast de energie van de buik toelaten en de wonden op het gebied van seksualiteit en intimiteit onder ogen zien en helen.

Kom in contact met je eigen wijsheid


Bij elke workshop is er een toelichting op het thema en een geleide meditatie van Gerrit, die we samen bespreken. Pamela spreekt een gechannelde boodschap uit en beantwoordt daarna persoonlijke vragen van de deelnemers. Iedere deelnemer krijgt gedurende de week de kans om een vraag te stellen waarop je een gechanneld antwoord ontvangt.    
  

Het doel is om je dichter bij je kern te brengen, zodat je je eigen wijsheid kunt hervinden en van daaruit je eigen antwoorden op levensvragen.  

Ik wil graag deelnemen aan deze Vakantie Retraite

Klik gerust, je zit nog nergens aan vast


 

Organisatie


Met veel plezier wordt deze Lichtwerkers Nederland vakantie retraite georganiseerd door Davy en Denise Diekstra. Tevens zijn wij gedurende jouw vakantie retraite week, het aanspreekpunt voor al je vragen omtrent deze reis en beschikbaar voor het boeken van individuele sessies voor meer persoonlijke verdieping/begeleiding.


 

Extra Ondersteuning indien gewenst


Als er tijdens jouw retraite week de behoefte is voor een persoonlijk consult, om dieper in te gaan op dat wat je aan het ontrafelen bent, dan kunnen deze bij Denise en/of Davy worden geboekt.

Formule


Deze vakantie retraite beschikt over een unieke formule waar met jouw persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Ruimte voor je persoonlijke groei én voor vakantie.

Hier onderscheiden wij ons van andere retraites, omdat het hier niet gaat om een 7 daagse groepen-dynamiek en je buiten de workshops om, volledig vrij bent jouw vakantie invulling te geven zoals jij dat wenst.

Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan de extra's die wij vrijblijvend organiseren naast jouw vakantie retraite week, zoals de heerlijke strandwandelingen van de vuurtoren van Maspalomas naar Playa del Inglés van ongeveer een uur en een kwartier. De tijden van deze wandelingen zijn afhankelijk van de eb en vloed tijden en het weer en worden medegedeeld op zondagochtend wanneer team Lichtwerkers Nederland je van harte welkom heet bij de receptie.


Bewustwording en luxe mogen elkaar ontmoeten


Aarding,
 schoonheid en rust leveren de voorwaarden waar het aangenaam is om jezelf te ontwikkelen, alleen en samen met andere Lichtwerkers. Deze week is er één van luxe, veel vrije tijd voor zon - zee - strand en de mogelijkheid je te verbinden met gelijkgestemden, maar ook genoeg anonimiteit voor degene die dat ambiëren.

In de vrije tijd naast de workshops ben je vrij te doen wat je zou willen doen, het is jouw vakantie. Wil je het eiland verkennen, lekker naar het strand gaan, genieten van het uitgaansleven, een bezoekje brengen aan de winkelcentra's, parachutespringen, mee duiken met een onderzeeboot, surfen, de wandelroutes door de ruige natuur, scubaduiken en de lijst is langer.  Alles is mogelijk en het is dichtbij voor wie daaraan wilt proeven.

Deze Vakantie Retraite bied een prachtige mogelijkheid voor lichaam, ziel en geest om allemaal aan hun trekken te komen in een verhouding die jij zelf fijn vindt.

Gran Canaria is naar onze mening een vijf sterren eiland: één van de weinige plaatsen met de ‘mooi weer garantie’ in Europa, in elk seizoen. Mocht het je een goed idee lijken om de volgende winter te onderbreken met een zonvakantie gecombineerd met jouw persoonlijke groei, dan is dit zeker iets voor jou!


Workshops


Deze vakantie retraite is opgebouwd uit drie ochtenden workshops onder leiding Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Deze workshops zullen plaats vinden op de maandag - woensdag en vrijdagochtend zodat jij fijn in de middag kunt genieten van de zee en de zon. Misschien wil je wel een middag naar de spa of je uitleven in de sportschool. Bij ons kan het namelijk allemaal.

 

Algemeen programma


Aankomst: op zaterdag 18 januari 2020

 Maandag ochtend: workshop

 Woensdag ochtend: workshop

 Vrijdag ochtend: workshop

 

Vrijblijvend deel te nemen


 Dinsdag: Strandwandeling Maspalomas - Playa del Inglés

 Donderdag: Strandwandeling Maspalomas - Playa del Inglés

 Op vrijdagavond proosten we met elkaar en blikken we nog even terug op de week. 

Vertrek: op zaterdag 25 januari 2020
Investering in jezelf:


€ 1699,- per persoon voor een tweepersoonskamer per week.

€ 1999,- per persoon voor een éénpersoonskamer per week.

Inclusief


 Drie workshops van Pamela Kribbe & Gerrit Gielen

 Je vijf sterren verblijf in een vijf sterren resort

 Vijf sterren ontbijt en diner voor alle dagen (exclusief je drankjes)

 Gratis Wifi ( om onze blogs te lezen :-)

 Toegang tot de sportschool

 De wandelingen van Maspalomas naar Playa del Ingles

 Toeristenbelasting

Exclusief


 Je vliegticket / reis - annuleringsverzekering

 Je drankjes in het resort

 Extra ondersteuning (lichtwerkersessies)


Jouw kamer beschikt over


 Een balkon of terras met stoelen

 Gratis Wifi

 Een flat-screen TV met internationale kanalen

 Een minibar (tegen betaling)

 Een kluis om je spulletjes in op te bergen

 Airconditioning

 Een volledig ingerichte badkamer met bad en douche, toiletartikelen, een föhn, een vergrootspiegel, badjas en slippers

 Jouw kamer is ook nog eens anti allergeen!

Meer over het Resort


Twee heerlijk verwarmde zwembaden

(waaronder één infinity zwembad) met badhanddoeken, ligbedden, parasols en uitzicht over de zee.

Entertainment team:

 'Amateur' tennis lessen

 Dans en Zumba klasjes

 Yoga, Pilates en Tai Chi 

 Waterpolo, aquagym, voetbal en basketbal

 Tafeltennis, sjoelen, darten.


 s' avonds is er entertainment met optredens, shows en thema feestjes

Locatie


Direct gelegen aan een rustig stand

Direct gelegen aan de Meloneras Boulevard

1 km naar de Maspalomas vuurtoren

1.5 km naar het centrum en strand van Maspalomas 

1.5 km naar de Natural Reserve of the Maspalomas Dunes

1.5 km naar de Costa Meloneras Gran Casino

1.5 km naar de Expo Meloneras 

2.2 km naar de Meloneras Golf

3.2 km naar de Maspalomas Golf

4 km naar Playa del Inglés

35 km naar de luchthaven

60 km naar hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria 

Spa en Wellness 

Een heerlijke ronde wellness (€15,-) voorzien van:

 Kuurbaden

 Relaxruimte

 Whirlpool (binnen en buiten)

Tegen betaling:

 Hamam, Massage

 Sauna, Schoonheidssalon

 Solarium, Spa 

Restaurants en bars

Jouw vakantie retraite is inclusief vijf sterren ontbijt en diner voor alle dagen.*

* Dag van aankomst: alleen diner
* Dag van vertrek: alleen ontbijt


Heb je speciale dieetwensen?

Je kunt zelf pakken wat je lekker vind bij het buffet.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor a la carte.

 

Optioneel

Ga het eiland verkennen en huur je eigen auto al vanaf € 100,- per week

 

Direct voor het resort is er een taxi-standplaats en zijn de winkels/supermarkt/boulevard op een paar minuten loop afstand. Mocht je liever een auto huren bij aankomst op de luchthaven van las Palmas om lekker vrij rond te kunnen rijden op het eiland, dan kan dit al vanaf € 100,- euro, zonder een eigen risico bij het bedrijf Cicar. Je laat bij aankomst een kopie van je rijbewijs maken en rekent af. De auto lever je weer in op de dag van vertrek, met dezelfde hoeveelheid benzine als dat je de auto hebt meegekregen. De kosten van de benzine zijn in vergelijking met Nederland een stuk goedkoper.

* Je parkeert je auto gratis bij het resort


 

Strandwandelingen


Lichtwerkers Nederland organiseert op de dinsdag en donderdag, een prachtige éénrichtingse strandwandeling langs de kustlijn van Maspalomas naar Playa del Inglés die ongeveer een uur en een kwartier duurt. Iedereen die hieraan wie wilt deelnemen is van harte welkom, dit is geheel vrijblijvend.

Eenmaal aangekomen in Playa del Inglés is iedereen vrij om lekker een terrasje te pakken aan de boulevard, de winkeltjes in te duiken of lekker neer te ploffen in het zand. Misschien wil je wel een bezoekje brengen aan winkelcentra's Yumbo, Cita of The Kasbah, het kan allemaal. 


Zelf zullen wij na de wandeling een heerlijk sapje gaan drinken bij onze favoriete fruitbar aan de boulevard. Natuurlijk ben je vrij om gezellig bij ons aan te schuiven. 

Je kan ervoor kiezen de wandeling terug te maken over het strand of een lekker een taxi terug  te pakken naar het resort.

* Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze wandelingen.

* De tijden van de wandelingen zijn afhankelijk van eb en vloed / het weer.

Consumpties na de strandwandeling zijn voor eigen rekening. 


 

Vluchten en vliegtijden

Deze vakantie retraite wordt zonder tickets aangeboden. Of je nu in Nederland of België woont (of ergens anders), jij kan lekker zelf bepalen via welke luchthaven je het liefste reist. 

Vind je het het fijn om zaterdag lekker de hele dag te hebben, is het fijn als je s'ochtends vroeg kan vliegen. Maar misschien houd je wel van uitslapen, om zo relaxt mogelijk je vakantie retraite in te gaan en kies je liever voor een vlucht in de middag. 

  De vluchttijd van Nederland naar Gran Canaria duurt ongeveer 4,5 uur.

  Bij aankomst mag je om 14:00 uur je kamer in.

 De zaterdag van je vertrek check je voor 12:00 uur uit.

* Als je eerder dan 14:00 uur arriveert of na uitchecken is het mogelijk je koffer even bij de receptie achter te laten.


 

Wist je dat...


  het in Gran Canaria precies één uur vroeger is dan in Nederland?

  het in Gran Canaria in de winter ook bijna altijd lente is (gevoelsmatig) ?

  jij het waard bent om jezelf deze prachtige vakantie retraite cadeau te doen?

  wij er enorm naar uit kijken je te ontmoeten?


 

Vakantie Retraite 

Heling voor Lichtwerkers

Zaterdag 18 t/m 25 januari 2020, Meloneras Gran Canaria

 

€ 1699,- per persoon voor een tweepersoonskamer per week. * Ontbijt en Diner * Drie workshops van Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

€ 1999,- per persoon voor een éénpersoonskamer per week. * Ontbijt en Diner * Drie workshops van Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Ga je met ons mee op reis?


 

   ★★★★★  Palace Awards

 

 TRIPADVISOR Certificate of Excellence – 2018, 2017, 2016, 2015, 2013

 Green Leader Gold TUI Top Quality – 2018, 2017, 2016 

 Family Champion – 2018 

 Umwelt Champion – 2018, 2017, 2016 

 HOLIDAYCHECK Recommended – 2018 

 Quality selection – 2014, 2013 

★ BOOKING.COM Guest Review Award – 2017 

 JET2HOLIDAYS Quality Award – 2016, 2014 

★  ZOOVER Bronze Award – 2015

 ZOOVER Bronze Award – 2015

 Recommended Award – 2013

 HOTELES.COM Excellent Guest Review Score – 2015 

 GRAN HOTEL TURISMO Best Hotel Chain at the 10th Hotel Initiative Awards – 2014 

 TRAVEL REPUBLIC Customer Recommendation Awards – 2011 

 THOMAS COOK Marque of Excellence Award – 2011 

CONDÉ NAST TRAVELER ‘Best National Resort’ award finalist – 2010  

Pamela Kribbe & Gerrit Gielen


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl

Gerrit Gielen is sinds 20 jaar spiritueel (hypno)therapeut en biedt individuele consulten en workshops aan.

Voor meer informatie over zijn werk zie www.gerrit-gielen.nl

 

Ja, ik wil heel graag deelnemen aan deze retraite! 

Klik gerust, je zit nog nergens aan vast


 

Bekijk de algemene voorwaarden