Algemene Leveringsvoorwaarden

Vakantie Retraites Januari 2020

 Na boeking/betaling zijn er 7 dagen bedenktijd waarin het volledige bedrag wordt teruggestort.

 Na deze 7 dagen is annulering niet meer mogelijk.

 Boekingen/betalingen binnen 30 dagen voor aanvang zijn niet annuleerbaar.

 Als er voor betalen in termijnen wordt gekozen en de tweede termijn wordt niet betaalt binnen twee weken na het verstrijken van de betalingstermijn vervalt het recht op deelname zonder terugbetaling van de eerste termijn.

 Het is altijd mogelijk de reis aan een ander over te dragen.

 Sluit een reis-, annuleringsverzekering af om dit af te dekken (optioneel).

 Als een deelnemer onrust veroorzaakt waardoor de spreker(s) de workshop(s) niet naar behoren kan uitvoeren, wordt deze uitgesloten. Kosten zijn voor de deelnemer.

 Lichtwerkers Nederland aanvaard geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de reis. Alle voorkomende problemen rondom uw vlucht kunt u verhalen bij de luchtvaart maatschappij. (vertragingen, negatief reisadvies, etc.)

 Alle voorkomende problemen rondom uw verblijf kunt u verhalen bij het hotel. (kamer, eten, luchthavenshuttle, etc.)

 Alle kosten door schade aan het hotel zijn voor de deelnemer.

 Alle kosten van consumpties zijn voor de deelnemer, met uitzondering van het ontbijt en avondeten exclusief dranken.

 Lichtwerkers Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de reis.

 Bij onvoldoende deelname, ziekte van de spreker(s) of andere situaties behoudt Lichtwerkers Nederland zich het recht voor om een reis te annuleren tot 33 dagen voor vertrek.

 Bij niet verschijnen van de spreker tijdens de workshops wordt een alternatief aangeboden. Als deze niet gewenst is, betaalt Lichtwerkers Nederland jou het 50% van het aankoopbedrag terug van de vakantie retraite en wenst Lichtwerkers Nederland de deelnemer verder een heerlijke vakantie toe.

 Als de spreker na de eerste workshop niet verschijnt bij de volgende twee workshops wordt er een alternatief aangeboden. Als deze niet gewenst is, betaalt Lichtwerkers Nederland jou 35% van het aankoopbedrag terug van de vakantie retraite en wenst Lichtwerkers Nederland de deelnemer verder een heerlijke vakantie toe.

 Als de spreker na de tweede workshop niet verschijnt bij de volgende/laatste workshop wordt er een alternatief aangeboden. Als deze niet gewenst is, betaalt Lichtwerkers Nederland jou het 20% van het aankoopbedrag terug van de vakantie retraite en wenst Lichtwerkers Nederland de deelnemer verder een heerlijke vakantie toe.

 Lichtwerkers Nederland heeft een evenementenverzekering afgesloten bij de Nationale Nederlanden en zal direct uitbetalen zodra de Nationale Nederlanden heeft uitgekeerd.

 Verloopt de reis niet overeenkomstig met de verwachtingen die de deelnemer op grond van de reisovereenkomst redelijkerwijs mocht hebben, is de deelnemer verplicht tijdens de reis in gesprek te gaan met Lichtwerkers Nederland en een oplossing te zoeken. Alleen op die manier kan Lichtwerkers Nederland invloed uitoefenen op de reis.

 Ligt de schade bij het hotel, de locatie, het vervoer dan is Lichtwerkers Nederland niet aansprakelijk.

 Is er schade ontstaan door overmacht: abnormale en onvoorzienbare omstandigheden dan is Lichtwerkers Nederland niet aansprakelijk.

 Lichtwerkers Nederland is niet aansprakelijk voor de inhoud van de workshops die door bekende Nederlanders wordt gegeven of van de gelijke mening. De workshops hebben als doel bewustwording door blootstelling aan de visie van de spreker(s) waar de deelnemer mee resoneert.

 Hartelijk bedankt voor het helemaal doornemen van de voorwaarden en neem gerust contact met ons op als iets nog niet helemaal duidelijk is.

 

Ik heb toch nog een vraag:

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.