Reminder: de dagen voor de Lente Equinox ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Even toch een reminder - we bevinden ons in de dagen voor de Lente-equinox. Heel normaal dat zich dan spanning opbouwt, dat je je extreem moe, verhit of net in-koud kan voelen, je spijsvertering en tempo vertraagt, je moeite kan hebben met inslapen, doorslapen, gepiep in je oren hebt, emoties de kop opsteken enz.

Zij die gewend zijn zich op te schonen met spirituele energieën, kunnen merken dat ze daar veel langer over doen dan gewoonlijk, of dat ze weinig resultaat hebben.

Het key-word is geduld, overgave, en zoeken naar de voor jou juiste balans. Luister naar wat je lichaam, emoties, denken nodig hebben.

Wees zacht voor jezelf

En probeer de grotere context te zien, van de massale shift in bewustzijn waarin we als 'groep/collectief ondergedompeld zijn, wat bewust maar nog veel meer onbewust heel veel van je vraagt.

Al die heraflijning, telkens weer aanpassen en bijsturen, voelen en denken over wat het beste is in elke situatie, dealen met onbewuste of bewuste onzekerheid, angsten, of andere emoties, het vraagt wat van een mens.

Maar weet je, kijk dan naar buiten, naar hoe alles in de natuur van de ene vorm overgaat in de andere, waar er na de dood altijd wedergeboorte is, en er na regen altijd weer zon tevoorschijn komt. En dat die zon er altijd is, ook al zit ze vaak achter de wolken, en zo is dat ook bij jou, en mij, en ons.

Straling is er altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.