Reminder: de dagen voor de Lente Equinox ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Even toch een reminder - we bevinden ons in de dagen voor de Lente-equinox. Heel normaal dat zich dan spanning opbouwt, dat je je extreem moe, verhit of net in-koud kan voelen, je spijsvertering en tempo vertraagt, je moeite kan hebben met inslapen, doorslapen, gepiep in je oren hebt, emoties de kop opsteken enz.

Zij die gewend zijn zich op te schonen met spirituele energieën, kunnen merken dat ze daar veel langer over doen dan gewoonlijk, of dat ze weinig resultaat hebben.

Het key-word is geduld, overgave, en zoeken naar de voor jou juiste balans. Luister naar wat je lichaam, emoties, denken nodig hebben.

Wees zacht voor jezelf

En probeer de grotere context te zien, van de massale shift in bewustzijn waarin we als 'groep/collectief ondergedompeld zijn, wat bewust maar nog veel meer onbewust heel veel van je vraagt.

Al die heraflijning, telkens weer aanpassen en bijsturen, voelen en denken over wat het beste is in elke situatie, dealen met onbewuste of bewuste onzekerheid, angsten, of andere emoties, het vraagt wat van een mens.

Maar weet je, kijk dan naar buiten, naar hoe alles in de natuur van de ene vorm overgaat in de andere, waar er na de dood altijd wedergeboorte is, en er na regen altijd weer zon tevoorschijn komt. En dat die zon er altijd is, ook al zit ze vaak achter de wolken, en zo is dat ook bij jou, en mij, en ons.

Straling is er altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.