Relaties zullen veranderen naarmate de oude jij uiteenvalt ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland


 Relaties zullen veranderen naarmate de Nieuwe Aarde haarzelf meer en meer laat voelen en de Oude Aarde en de oude jij uiteenvallen.

Wat niet meer authentiek en echt is, wat de diepste waarheden van binnen niet kan bevatten, zal nu naar buiten en naar binnen spiralen en de creaties van lagere frequenties doen uiteenvallen en op mogelijke manieren in transformatie brengen.

In de mate dat de Spiraal uiteenvalt, herschept zij zich ook in veel hogere frequentievormen.

 

We evolueren

 

We worden opgetild boven dat wat ooit eerder is geweest

 

Dit geldt vooral voor relaties: of het nu gaat om de relatie die je met jezelf hebt, een geliefde (een minnaar of echtgenoot),
familie, kinderen, huisdieren, de gemeenschap, de samenleving, etc.

 Wat niet echt is en conform de hoogste waarheid zal uiteenvallen. Het kan geen vorm behouden.

Laten we tijdens deze immense transitie ons hart openhouden en toestaan dat de kracht van onvoorwaardelijke liefde en de ware kracht van vergeving en liefdevolle genade ons leiden.

Laten we aardig voor elkaar zijn en onze ware ziel en hart door ons laten spreken en handelen.

Als we een tijdje alleen op pad moeten, dan is dat oké, want degenen van wie we oprecht houden zullen altijd bij ons zijn, zo niet fysiek, dan wel in de ziel en geest, want liefde is eeuwig aanwezig, nooit afwezig en heeft inderdaad eeuwig lief.

Sommigen zullen worden opgetild en sommigen zullen ervoor kiezen om achter te blijven.

 Geef ze de vrijheid om hun eigen zielenkeuzes te maken en hun eigen leven te leiden volgens hun eigen concepten en overtuigingen over hoe dat leven eruit zou moeten zien.

Blijf vooral trouw aan je eigen Zelf, terwijl je het Goddelijke Zielen Zelf in jezelf omarmt en toestaat dat je hart steeds verder wordt open gekliefd, zodat je inderdaad de Liefde wordt die alles verandert en transformeert in de hoogste en zuiverste Onvoorwaardelijke liefde, steeds verder expanderend in die liefde die alles omvat.

Er zullen altijd zielen zijn die bereid zijn om dat pad naast je te bewandelen, zoals er ook zullen zijn die ervoor kiezen om dat niet te doen.

 

Op dit cruciale moment staan er twee naast elkaar

Een zal worden opgetild en een zal ervoor kiezen om achter te blijven

 


Maar weet dat binnen het grotere Universele bereik geen ziel ooit verloren gaat en iedereen zal zijn weg naar het thuis van de ziel en de hoogste waarheid binnenin vinden, zelfs als dit nodig is op een andere planeet, een ander sterrenstelsel en een ander universum in een andere incarnatie.

 Stap gewoon in de hoogste waarheid van wie en wat je in waarheid bent en leef dit vanuit je hart en ziel en heb vertrouwen en vertrouw erop dat je zal worden opgetild en geleid en daardoor veel grotere en diepere liefde zult ervaren dan ooit tevoren, in je nieuwe belichaming en nieuwe vorm.

We kunnen ons inderdaad niet eens voorstellen hoe dat zal zijn.

Daarin ligt het goddelijke geschenk.

Vertrouwen, waarheid en onvoorwaardelijke liefde, is wat ons en onze liefdevolle relaties zal transformeren naarmate er wonderen zullen gebeuren.

Sommigen zullen dichter bij elkaar komen dan ooit tevoren, maar die nabijheid zal veranderen in iets diepers

Sommigen zullen uit elkaar groeien, omdat hun zielencontracten vervuld zijn, omdat al het karma is opgeheven

 

Toch zullen sommigen ervoor kiezen om het karma opnieuw te spelen, ze zullen bezwijken voor de oude patronen en ervoor kiezen om er niet uit te stappen.

Sommigen zullen er inderdaad voor kiezen om het pad alleen te bewandelen en dan worden ze gezegend met ware zielsgenoten, aangezien ze inderdaad allemaal transformeren en het sublieme ervaren.

 Alles ontvouwt zich perfect, zelfs als het lijkt alsof alles uit elkaar valt.

Judith Kusel

judithkusel.com

 

  Speciale dank voor de vertaling:

Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu 


 Een nieuwe videochanneling als vervolg op het voorgaande Healing Event.

Lieve stralende mede-lichtwerkers, van harte nodigen we jullie uit voor deze download-dialoog met Arjun waarin we dieper dan ooit zullen duiken in het onderwerp HEALING (genezing). Dit is het tweede deel van wat uiteindelijk een drieluik over ‘genezen’ zal worden. In dit tweede Healing-event komen weer vele interessante vragen van jullie aan bod!

Bijvoorbeeld: hoe zal de geneeskunde eruit zien in de toekomst? Komen daar ‘med-beds’ aan te pas en is dit een buitenaardse technologie? Hebben ruimtes ‘healing’ nodig als ergens iets traumatisch is gebeurd – en kunnen wij dit zelf doen / en hoe werkt dat dan? Wat is het doel van genetisch erfelijke aandoeningen? Wat is ‘healen op de tijdslijn van het verleden’?

En kunnen wij zielendelen ‘kwijt’ zijn – en weer ‘terug krijgen’ door op deze wijze met trauma’s aan de slag te gaan? Hoort het verschijnsel van fysieke ziekte bij leven in een lagere dimensie of zijn er soortgelijke werelden als de onze, waar dit niet bestaat? Waarom belandden wij zo vaak tijdens regressie-sessies met onze aandacht in een leven waar iets uitdagends is gebeurd? Verder komen aan bod onderwerpen als: menstruatiepijn, dementie, IVF en het al dan niet kunnen krijgen van kinderen, het verbreken van negatieve energetische banden – en nog veel meer!!

Wij zitten alvast weer op het puntje van onze stoel om deze kadootjes samen met jullie te mogen uitpakken, in een groot, kosmisch veld van vreugde en liefde!


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.