LICHTWERKERS TRAVEL
Tijd voor de transformatiereis van je leven?

Lichtwerkers Nederland organiseert transformatiereizen naar het eiland Gran Canaria, Spanje. Daar lichtwerken wij met 2 deelnemers per keer om onze energie maximaal in jou te kunnen investeren zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Deze week heb je de mogelijkheid te starten om alle ballast  te ontladen van dat wat niet meer werkt voor jou. En daarna om op te laden door dat, wat jouw innerlijk vuur weer ontsteekt en maakt dat je vooruit gaat in de door jouw gewenste richting.

Samen met jou reflecteren we en maken we opnieuw de balans op, van daar waar je bent naar daar waar je zo graag naar toe wilt. Door het klimaat, het prachtige droomlandschap, de stilte en de focus gericht op jezelf, ga je die kern weer voeden in jezelf en ga je die uitbouwen zodat jij weer opnieuw je eigen stabiele anker wordt en gaat doen waarvoor je hier bent gekomen.

Op deze reis mag alles dat nog actief is in jouw energieveld doorleefd worden. Daar waar het nog zwaar is, waar je nog in verzet bent tegen welke situaties je hebt meegemaakt of welke situaties in je leven nog spelen, zullen we gaan belichten en het in liefde omarmen met ons bewustzijn. Het is vooral belangrijk dat jij gedurende deze reis gaat luisteren naar je innerlijke stem en elk moment kiest wat goed voelt voor jou.

Deze week wordt je ondersteund en begeleid om opnieuw te leren vertrouwen op jezelf. Aangezien ieder zijn eigen unieke ik-vorm leeft stemmen wij onze drie trainingen af op jouw behoeften en processen. 

Basis principes die aan bod kunnen komen zijn:

 Woede omzetten naar kracht
 Ervaren om in je kracht te staan
 Concreet maken van je verlangens
 Leren voelen van de intuïtie en daarnaar handelen
 Leren voelen van de signalen van je lichaam en daarnaar handelen
 Je zelfliefde laten groeien en je zelfvertrouwen manifesteren
 Leren werken met je energie - wat is van mij en wat is van de ander?
 Het vrijlaten van je innerlijke kind - spel en spelen

Je leert om hier en nu onvoorwaardelijk te zijn en vrede te sluiten met dat wat je daadwerkelijk bent, ongeacht in welke omstandigheden je verkeert. Want alles dat wat buiten je is zal vroeg of laat in de stof vergaan en zijn niet meer dan tijdelijke oplossingen van dat gevoel van ontevredenheid.
Je eigen auto ter beschikking


Op de luchthaven van las Palmas kunnen jullie je auto ophalen bij een professioneel autoverhuurbedrijf. De auto is inclusief een volledige verzekering, zonder een eigen risico en geen no claim. De auto die je van ons krijgt is een Opel Astra of een gelijkwaardige auto, als er op dat moment geen Opel Astra meer op voorraad is. Je laadt je koffers in en de auto brengt je binnen 25 minuten bij de Villa, waar wij klaar staan om je te verwelkomen.

Op de terugweg lever je je auto weer in bij het autoverhuurbedrijf met dezelfde hoeveelheid benzine als dat je hem hebt meegekregen.

* Een rijbewijs is een must voor deze vakantie voor minimaal één van de twee deelnemers.Je verblijf / de omgeving


Je komt aan bij de ruime, authentieke villa met een geheel Canarische stijl van binnen dat omgeven wordt door ware droomlandschappen. Het heuvelachtig gebied maakt dat je vanuit de villa uitzicht hebt in alle richtingen van het eiland.

Het landgoed beschikt over 15.000 vierkante meter met natuur / prachtige fruitbomen en nog eens 1000 vierkante meter tuin. Het ligt gelegen in een exclusieve, beschermde omgeving. Het is volledig omheind en ligt op 15 minuten van de hoofdstad van Las Palmas, ongeveer 25 minuten van het vliegveld en ongeveer 40 minuten van het zuiden van het eiland. (Maspalomas, Playa del Ingles)

Perfect om rust en vrede te vinden en ideaal voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons. En ondanks dat je in de bergen zit, ben je maar 20 minuten van het strand verwijderd.


De villa heeft een outdoor leefruimte, een eetkamer, een grote keuken, een grill, twee grote woonkamers, een open haard, een speelhuis, een basketbalveld, een zandbak, een tafeltennistafel en is door haar grootte geschikt voor ongeveer 10 bezoekers. Omdat wij ervoor kiezen de villa te betreden met 4 personen tegelijkertijd, geeft dat veel ruimte om elkaar te ontmoeten en elkaar vrij te laten, maar net waar de behoefte ligt.

De villa biedt ook de optie om een speedboot van 12,5 meter te huren om de Atlantische oceaan te bevaren. Daarvan zijn de kosten 400,- voor 3 uur varen. Jij doet wat goed voelt voor jou: jouw behoeftes zijn belangrijk!


Ten alle tijden doen wat goed voelt voor jou is super belangrijk als lichtwerker in je dagelijks leven en natuurlijk ook op vakantie. Dat betekend dat jij deze week vrij bent te doen waar je zin in hebt. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om lekker rond te hangen bij villa en te genieten van een frisse duik in het zwembad om vervolgens op te drogen aan de lucht op je bedje langs het water. Of wil je juist lekker touren om het eiland te gaan verkennen en een sapje te drinken op een terras aan het strand? 

Kun je nu eens ein-de-lijk uitslapen, doe het! Of ga je met ons mee voor een stilte wandeling in de natuur? Jij kiest, jij doet wat goed voelt voor jou. Het is jouw transformatie en jij bepaald.

Kamers en indeling


Een slaapkamer voor jou alleen bied een extra terugtrek-mogelijkheid waar jij - ook in de nacht - even helemaal in jouw eigen energie kan zijn/slapen. Hierdoor leer jij je eigen energie beter kennen en kun je door die extra rust meer in contact komen met een diepere laag van jezelf. Jij en jouw reisgenoot zijn helemaal vrij om te kiezen of jullie de voorkeur hebben voor een gedeelde of aparte slaapkamer, hier zijn ook geen extra kosten aan verbonden. Ook de badkamer hoef je niet te delen. Jij en jouw reisgenoot krijgen beiden een eigen badkamer.Eten en drinken


Heb je de behoefte lekker uit eten te gaan in de nabij gelegen restaurantjes? Of wil je dat wat je lekker vindt halen in de supermarkt en je eigen eten bereiden in onze uitgebreide keuken of zelfs op de barbecue?

Onze eetgewoonten zijn namelijk behoorlijk anders dan de behoeften van de meeste mensen. Dat is de reden waarom we deze transformatiereis zonder eten en drinken aanbieden. Zelf hebben wij een vegetarisch / veganistisch eetpatroon en zijn we alcoholvrij en zoveel mogelijk suikervrij. Vaak eten wij bijvoorbeeld alleen ''maar'' een bord vol met één soort groente en zijn tevreden en dankbare mensjes.

We vinden het dan ook belangrijk dat wij onze wensen niet op anderen leggen maar respect hebben voor ieder zijn eetgewoonten. Deze reis staat in het teken dat jij doet wat goed voelt voor jou of dat nou met een wijntje is of niet. Voel je daarom geheel vrij jouw transformatiereis in te delen naar je eigen behoeften.
Onze gezamenlijke missie


Gran Canaria is onze favoriete plaats op de aarde, daar waar het sacrale chakra van de aarde ligt. Naast het heerlijke klimaat en de fijne energie merken wij beiden een automatische, krachtige aarding die ons meteen laat voelen dat we sterk in verbinding zijn met moeder aarde zodra we voet zetten op spaanse bodem. 

Het is onze missie en onze passie jou bij te staan in het oplossen van alle verwarring in je leven en alle weerstand die je voelt in jezelf zodat jij het pad gaat lopen dat voor jou bedoeld is. Dat jij leert te vertrouwen op je innerlijke kompas die jou gaat brengen daar waar je zijn moet/heen wil, op de mooiste plaats die wij kennen en graag met jou wensen te delen.

Zoals je hebt gelezen bieden we je veel keuzemogelijkheden aan om je alvast voor te bereiden op dat wat komen gaat. Jij gaat namelijk elk moment opnieuw een keuze maken aan de hand van je intuïtie, al is het over de kleinste beslissingen. De feedback die je voelt - je ziel die met je communiceert door middel van je gevoelens  - is een gelegenheid je intuïtie en zelfvertrouwen verder uit te bouwen zodat jij steeds dieper in jezelf geworteld wordt en steeds beter weet wat je wilt en wat goed voelt voor jou met als gevolg: een hogere vibratie, een krachtig en bewust aantrekkingspunt, een sterke focus op dat wat je wilt manifesteren, een gevoel van evenwicht, een gevoel van vrede diep van binnen en een gezond en sterk lichaam.De prijs voor deze 8 daagse privé transformatiereis: € 1433,- per persoon


      Inclusief:
 Je eigen veilige auto inclusief All-Risk verzekering zonder no claim.
 Verblijf in de villa 
 Je eigen slaapkamer
 Je eigen badkamer
 Een gedeelde woonkamer met je reisgenoot
 Trainingen / coaching gedurende één week
 En vooral heel veel plezier
 
      Exclusief:
  De heen en terug reis
  Je eten en drinken
  Benzine voor je auto

Agenda


Vrijdag 12 oktober tot vrijdag 19 oktober                         VOL
Zaterdag 20 oktober tot zaterdag 27 oktober                VOL
Zondag 28 oktober tot zondag 4 november                   VOL
Maandag 5 november tot Maandag 12 november         VOL

Donderdag 15 november tot donderdag 22 november VOL
Vrijdag 23 november tot vrijdag 30 november 
Zaterdag 1 december tot zaterdag 8 december
Zondag 9 december tot zondag 16 december

Wie zijn wij?


Contact

Heb je nog vragen? Zijn er andere behoeften of wensen? Of wil je je reis boeken? Je kunt contact met ons op nemen via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.