Lichtwerkers Retraites op maat


Tijd voor de transformatiereis van je leven?

Lichtwerkers Nederland organiseert transformatiereizen naar het eiland Gran Canaria, Spanje. Daar lichtwerken wij met 4 deelnemers per keer om onze energie maximaal in jou te kunnen investeren zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Deze week draagt de mogelijkheid in zich mee om je van alle ballast te ontdoen van dat wat niet meer werkt voor jou. Om je daarna op te laden door dat wat jouw innerlijk vuur weer ontsteekt en maakt dat je vooruit gaat in de door jouw gewenste richting.

Deze week ga je gepassioneerd met jezelf en jouw persoonlijke doelen aan de slag. Door het tropische klimaat, het prachtige droomlandschap waar we verblijven en de focus gericht op jezelf, ga je onder begeleiding van Team Lichtwerkers Nederland tot in de kern van je ziel en halen we er samen alles uit, wat erin zit. Hoeveel je uit je zelf haalt ligt natuurlijk helemaal bij jou. 

Met Denise ga je deze week lichtwerken aan jouw persoonlijke thema's en trauma's uit het verleden daar waar heling nog niet heeft plaatsgevonden. Deze sessies kunnen intensief en confronterend zijn en ook de angsten gaan we niet uit de weg. 

Met Davy ga je deze week lichtwerken aan de door jouw gewenste richting. Daar waar jij je nu innerlijk bevindt naar daar waar je zo graag naar toe wilt en hoe dit effectief te realiseren door middel van de innerlijke verschuiving die je maakt tijdens deze reis, mits jij je volledig inzet. 

Het is de bedoeling dat jij weer opnieuw je eigen stabiele anker wordt en jij jouw eigen gekozen zielemissie gaat uitvoeren wat zo nodig is in deze collectieve tijd van transformatie. En dat jij stabiel als Lichtwerker in de wereld kunt gaan staan en je eigen autoriteit wordt. Het is vooral belangrijk dat jij gedurende deze reis gaat luisteren naar je innerlijke stem en elk moment kiest wat goed voelt voor jou zodat je de verschuiving in jezelf bewerkstelligt naar meer tevredenheid en dat jouw aantrekkingspunt van creatie wordt dat als een rode lijn doorloopt op elk gebied in je leven.

Op deze reis mag alles dat nog actief is in jouw energieveld doorleefd worden. Daar waar het nog zwaar is, waar je nog in verzet bent tegen welke situaties je hebt meegemaakt of welke situaties in je leven nog spelen, zullen we gaan belichten en het in liefde omarmen met ons bewustzijn. Je wordt je ondersteund en begeleid om opnieuw te leren vertrouwen op jezelf. Aangezien ieder zijn eigen unieke ik-vorm leeft stemmen wij onze drie trainingen af op jouw behoeften en processen. 

Je leert om hier en nu onvoorwaardelijk te zijn en vrede te sluiten met dat wat je daadwerkelijk bent, ongeacht in welke omstandigheden je verkeert. Want alles dat wat buiten je is zal vroeg of laat in de stof vergaan en zijn niet meer dan tijdelijke oplossingen van dat gevoel van ontevredenheid.
Je eigen auto ter beschikking


Op de luchthaven van las Palmas kunnen jullie je auto ophalen bij een professioneel autoverhuurbedrijf. De auto is inclusief een volledige verzekering, zonder een eigen risico en geen no claim. De auto die je van ons krijgt is een Opel Astra of een gelijkwaardige auto, als er op dat moment geen Opel Astra meer op voorraad is. Je laadt je koffers in en de auto brengt je binnen 25 minuten bij de Villa, waar wij klaar staan om je te verwelkomen.

Op de terugweg lever je je auto weer in bij het autoverhuurbedrijf met dezelfde hoeveelheid benzine als dat je hem hebt meegekregen.

* Een rijbewijs is een must voor deze vakantie voor minimaal één van de twee deelnemers.Je verblijf / de omgeving


Je komt aan bij de ruime, authentieke villa met een geheel Canarische stijl van binnen dat omgeven wordt door ware droomlandschappen. Het heuvelachtig gebied maakt dat je vanuit de villa uitzicht hebt in alle richtingen van het eiland.

Het landgoed beschikt over 15.000 vierkante meter met natuur / prachtige fruitbomen en nog eens 1000 vierkante meter tuin. Het ligt gelegen in een exclusieve, beschermde omgeving. Het is volledig omheind en ligt op 15 minuten van de hoofdstad van Las Palmas, ongeveer 25 minuten van het vliegveld en ongeveer 40 minuten van het zuiden van het eiland. (Maspalomas, Playa del Ingles)

Perfect om rust en vrede te vinden en ideaal voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons. En ondanks dat je in de bergen zit, ben je maar 20 minuten van het strand verwijderd.


De villa heeft een outdoor leefruimte, een eetkamer, een grote keuken, een grill, twee grote woonkamers, een open haard, een speelhuis, een basketbalveld, een zandbak, een tafeltennistafel en is door haar grootte geschikt voor ongeveer 10 bezoekers. Omdat wij ervoor kiezen de villa te betreden met 4 personen tegelijkertijd, geeft dat veel ruimte om elkaar te ontmoeten en elkaar vrij te laten, maar net waar de behoefte ligt.

De villa biedt eventueel ook de optie om een speedboot van 12,5 meter te huren om de Atlantische oceaan te bevaren. Daarvan zijn de kosten € 400,- voor 3 uur varen. Jij doet wat goed voelt voor jou: jouw behoeftes zijn belangrijk!

Ten alle tijden doen wat goed voelt voor jou is super belangrijk als lichtwerker in je dagelijks leven en op zeker ook tijdens deze transformatiereis.


Wij geloven persoonlijk niet in de mensen dingen op te leggen om ze te dwingen in het keurslijf van een ''standaard retraite''.  Wij geloven dat het belangrijk is dat je geniet van de vrije tijd die je hebt naast de sessies en dat betekend dat jij deze week daarin vrij bent te doen wat je maar wilt. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om lekker rond te hangen bij de villa en te genieten van een frisse duik in het zwembad om vervolgens op te drogen aan de lucht op je bedje langs het water. Of wil je juist lekker touren om het eiland te gaan verkennen en een sapje te drinken op een terras aan het strand? Of wil je nu eens eindelijk bijtanken door lekker lang uit te slapen of misschien kies je wel een gezamenlijke stilte wandeling in de natuur? Het is jouw transformatie en jij bent degene die bepaalt. Het is belangrijk dat je leert keuzes te maken voor jezelf en eindelijk je plaats in te nemen als de meester waarvoor je hier bent gekomen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw leven, jouw gezondheid en jouw happiness.Kamers en indeling

Onze villa beschikt over 3 nette slaapkamers met twee losse bedden die allemaal een eigen badkamer met douche hebben.

Ook is het mogelijk een slaapkamer voor jou alleen te nemen met een extra terugtrek-mogelijkheid waar jij - ook in de nacht - even helemaal in jouw eigen energie kan zijn/slapen. Hierdoor leer jij je eigen energie beter kennen en kun je door die extra rust meer in contact komen met een diepere laag van jezelf. Deze wens is mogelijk voor 1 persoon per week vanwege de beschikbaarheid van het aantal kamers. Mocht je hier gebruik van willen maken vragen wij je dit direct bij je aanmelding te vermelden. Let op: de kosten bedragen € 100,- extra voor een privé kamer.

 Eten en drinken


Heb je de behoefte lekker uit eten te gaan in de nabij gelegen restaurantjes? Of wil je dat wat je lekker vindt halen in de supermarkt en je eigen eten bereiden in onze uitgebreide keuken of zelfs op de barbecue?

Onze eetgewoonten zijn namelijk behoorlijk anders dan de behoeften van de meeste mensen. Dat is de reden waarom we deze transformatiereis zonder eten en drinken aanbieden. Zelf hebben wij een vegetarisch / veganistisch eetpatroon en zijn we alcoholvrij en zoveel mogelijk suikervrij. Vaak eten wij bijvoorbeeld alleen ''maar'' een bord vol met één soort groente en zijn tevreden en dankbare mensen.

We vinden het dan ook belangrijk dat wij onze wensen niet op anderen leggen maar respect hebben voor ieder zijn eetgewoonten. Deze reis staat in het teken dat jij doet wat goed voelt voor jou of dat nou met een wijntje is of niet. Voel je daarom geheel vrij jouw voedingspatroon in te delen naar je eigen behoeften.|
Onze gezamenlijke missie

 

Gran Canaria is onze favoriete plaats op de aarde, daar waar het sacrale chakra van de aarde ligt. Naast het heerlijke klimaat en de fijne energie merken wij beiden een automatische, krachtige aarding die ons meteen laat voelen dat we sterk in verbinding zijn met moeder aarde zodra we voet zetten op spaanse bodem. 

Het is onze missie en onze passie jou bij te staan in het oplossen van alle verwarring in je leven en alle weerstand die je voelt in jezelf zodat jij het pad gaat lopen dat voor jou bedoeld is. Dat jij leert te vertrouwen op je innerlijke kompas die jou gaat brengen daar waar je zijn moet/heen wil, op de mooiste plaats die wij kennen en graag met jou wensen te delen.

Zoals je hebt gelezen bieden we je veel keuzemogelijkheden aan om je alvast voor te bereiden op dat wat komen gaat. Jij gaat namelijk elk moment opnieuw een keuze maken aan de hand van je intuïtie, al is het over de kleinste beslissingen. De feedback die je voelt - je ziel die met je communiceert door middel van je gevoelens  - is een gelegenheid je intuïtie en zelfvertrouwen verder uit te bouwen zodat jij steeds dieper in jezelf geworteld wordt en steeds beter weet wat je wilt en wat goed voelt voor jou met als gevolg: een hogere vibratie, een krachtig en bewust aantrekkingspunt, een sterke focus op dat wat je wilt manifesteren, een gevoel van evenwicht, een gevoel van vrede diep van binnen en een gezond en sterk lichaam.

Lichtwerkers opgelet


Deze transformatiereis ( de naam zegt het natuurlijk al ) staat in het teken van transformeren dat wil zeggen dat we deze week tot op de bodem gaan om de doorbraak te realiseren waar je al zolang naar op zoek bent. Onze lichtwerkersessies zijn intensief, kunnen confronterend zijn en angsten gaan we ook niet uit de weg. Stap voor stap bereiken we meer bewustwording door jouw thema's en trauma's aan te pakken tot aan de wortel en de zaken van alle kanten te belichten zodat er heling kan plaatsvinden. We gaan zo diep als nodig is voor jouw transformatie. Deze transformatiereis is dan ook alleen geschikt als je jezelf voor de volle 100 % inzet en de moed opbrengt nu echt de stappen te nemen die nodig zijn voor jouw innerlijke verschuiving. De prijs voor deze 8 daagse privé transformatiereis: € 1633,- per persoon


      Inclusief:

 Je eigen veilige auto inclusief All-Risk verzekering zonder no claim.
 Verblijf in de villa 
 Je eigen/gedeelde slaapkamer (met jouw reisgenoot)
 Je eigen/gedeelde badkamer (met jouw reisgenoot)
 Een gedeelde woonkamer 
 Trainingen / coaching gedurende één week
 En vooral heel veel plezier
 
      Exclusief:

  De heen en terug reis
  Je eten en drinken
  Benzine voor je auto


Retraite op maat

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.