Masterclass Series Vakantie Retraites

Januari 2020 Gran CanariaTime to change

In Januari 2020 starten de Lichtwerkers Nederland Masterclass series die plaats gaan vinden op het zonnige eiland Gran Canaria, Meloneras, Maspalomas. Je verblijft in een prachtig 5 sterren hotel met uitzicht op de Atlantische oceaan.

Elke Masterclass serie bestaat uit één week met een bekende (spirituele) spreker die de deelnemers meenemen op reis naar innerlijke zelfontplooiing, meer bewustzijn, meer welbevinden en meer vreugde. Allemaal kunstenaars op het gebied van de kunst van bewust zijn. Je kunt kiezen één Masterclass week te volgen of meerdere aaneengesloten. Bewustwording en luxe mogen elkaar ontmoeten in deze buitengewone relaxte retraite week, met als bedoeling dat je anders naar huis gaat dan dat je bent gekomen!Gran Canaria

AARDING, schoonheid en rust leveren de voorwaarden waar het aangenaam is om jezelf te ontwikkelen, alleen en met andere Lichtwerkers. Deze week is er één van luxe, veel vrije tijd voor zon - zee - strand en de mogelijkheid je te verbinden met gelijkgestemden, maar ook genoeg anonimiteit voor degene die dat ambiëren.

In de vrije tijd naast de trainingen ben je vrij te doen wat je zou willen doen. Het eiland verkennen, over de stranden lopen van Maspalomas tot Playa del Ingles, genieten van het uitgaansleven, een bezoekje brengen aan de winkelcentra's, genieten van de vele á la Gran Canaria shows, parachutespringen, mee duiken met een onderzeeboot, surfen, de wandelroutes door de ruige natuur, scubaduiken en de lijst is langer.  Allemaal dichtbij voor wie daaraan wilt proeven.

Deze Vakantie Retraite bied een prachtige mogelijkheid voor lichaam, ziel en geest om allemaal aan hun trekken te komen in een verhouding die jij zelf fijn vindt. 

Gran Canaria is naar onze mening een vijf sterren eiland: één van de weinige plaatsen met een ‘mooi weer garantie’ in Europa, in elk seizoen. Mocht het je een goed idee lijken om de volgende winter te onderbreken met een zonvakantie gecombineerd met jouw persoonlijke groei, dan is dit zeker iets voor jou. Eindelijk, heerlijk die geitenwollen sokken uit in januari en van enorme luxe genieten die je meer dan waard bent.Onze Formule

De Masterclass Series beschikken over een unieke formule waar met jouw persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Daarom is de Masterclass Serie een Vakantie Retraite. Er is ruimte is voor je persoonlijke groei én voor vakantie. Hier onderscheiden we ons van andere retraites omdat het hier niet gaat om een 7 dagen groepen-dynamiek en je buiten de training om vrij bent te kiezen wat jij wilt.

Elke masterclass serie is opgebouwd uit drie dagdelen training. Natuurlijk is er wel meer invulling maar die is vrij om aan deel te nemen en vooral bedoeld om plezier te hebben en te connecten met andere lichtwerkers die ook in zichzelf investeren en tot prachtige relaties kunnen leiden.

Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die in rust en afzondering alle informatie op zich in willen laten werken. Andere laten misschien liever de zon op zich inwerken aan het zwembad of aan het stand. Prachtige wandelingen of bijkomen van een heerlijke avond te zijn uit geweest en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alle mogelijkheden zijn er. Jij bent vrij. Het is onze ervaring dat hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe meer je in balans bent. 

 Onze missie


Het is onze missie zoveel mogelijk bewustwording uit te dragen om Gaia en haar bewoners naar een hoger plan te tillen. Alles wat wij ondernemen en organiseren komt voort uit die diepe roep van ons hart om de Aarde een mooiere plaats te maken. Gran Canaria is onze meest favoriete plaats op aarde, daar waar het sacrale chakra van de aarde ligt. Naast het heerlijke klimaat en de fijne energie merken wij beiden een automatische, krachtige aarding die ons meteen laat voelen dat we sterk in verbinding zijn met moeder aarde zodra we voet zetten op Spaanse bodem. 

Het is onze passie jou bij te staan in het oplossen van alle verwarring in je leven en alle weerstand die je voelt in jezelf zodat jij het pad gaat lopen dat voor jou bedoeld is. Dat jij leert te vertrouwen op je innerlijke kompas die jou gaat brengen daar waar je zijn moet/heen wil, op de mooiste plaats die wij kennen en graag met jou wensen te delen.

We hebben krachtige lichtwerkers nodig!Spirituele Sprekers

We zijn zo intens dankbaar deze Lichtwerkers Nederland Masterclasses te mogen organiseren in samenwerking met de sprekers die de weken zullen verzorgen. Welke sprekers dat zijn blijft nog even een verrassing! :-)Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required