Lichtwerkers Vakantie Retraites

Januari 2020 Gran Canaria

Met Robert Bridgeman, René Diekstra, Pamela Kribbe, Gerrit Gielen, Davy en Denise Diekstra.


Lichtwerkers Nederland is buitengewoon dankbaar prachtige 
5 sterren vakantie retraites aan te mogen bieden met bekende Nederlanders op het zonnige eiland Gran Canaria in januari 2020.  Drie weken achter elkaar zullen Robert Bridgeman, René Diekstra en Pamela Kribbe & Gerrit Gielen elkaar op volgen. 

Jij verblijft als een vijf sterren gast, in een prachtig en rustig 5 sterren resort direct gelegen aan de Atlantische oceaan in het plaatsje Meloneras.

Vakantie Retraite Lichtwerkers Nederland


Deze vakantie retraites beschikken over een unieke formule waar met jouw persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Daarom is elke week een Vakantie Retraite waar ruimte is voor je persoonlijke groei én voor vakantie.

Hier onderscheiden wij ons van andere retraites, omdat het hier niet gaat om een 7 daagse groepen-dynamiek en je buiten de workshops om, volledig vrij bent jouw vakantie invulling te geven zoals jij dat wenst.

Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan de extra's die wij vrijblijvend organiseren naast jouw vakantie retraite week, zoals de heerlijke strandwandelingen van de vuurtoren van Maspalomas naar de boulevard van Playa del Inglés van ongeveer een uur en een kwartier. De tijden van deze wandelingen zijn afhankelijk van de eb en vloed tijden en het weer en worden medegedeeld op zondagochtend wanneer team Lichtwerkers Nederland je van harte welkom heet bij de receptie.

 


Bewustwording en luxe mogen elkaar ontmoeten


Aarding,
 schoonheid en rust leveren de voorwaarden waar het aangenaam is om jezelf te ontwikkelen, alleen en samen met andere Lichtwerkers. Deze week is er één van luxe, veel vrije tijd voor zon - zee - strand en de mogelijkheid je te verbinden met gelijkgestemden, maar ook genoeg anonimiteit voor degene die dat ambiëren.

In de vrije tijd naast de workshops ben je vrij te doen wat je zou willen doen, het is jouw vakantie. Wil je het eiland verkennen, lekker naar het strand gaan, genieten van het uitgaansleven, een bezoekje brengen aan de winkelcentra's, parachutespringen, mee duiken met een onderzeeboot, surfen, de wandelroutes door de ruige natuur, scubaduiken en de lijst is langer.  Alles is mogelijk en het is dichtbij voor wie daaraan wilt proeven.

Deze Vakantie Retraite bied een prachtige mogelijkheid voor lichaam, ziel en geest om allemaal aan hun trekken te komen in een verhouding die jij zelf fijn vindt.

Gran Canaria is naar onze mening een vijf sterren eiland: één van de weinige plaatsen met de ‘mooi weer garantie’ in Europa, in elk seizoen. Mocht het je een goed idee lijken om de volgende winter te onderbreken met een zonvakantie gecombineerd met jouw persoonlijke groei, dan is dit zeker iets voor jou!

Workshops


Elke vakantie retraite is opgebouwd uit drie ochtenden workshop onder leiding van Robert Bridgeman, René Diekstra of Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Deze workshops zullen plaats vinden op de maandag - woensdag en vrijdagochtend zodat jij fijn in de middag kunt genieten van de zee en de zon. Misschien wil je wel een middag naar de spa of je uitleven in de sportschool. Bij ons kan het namelijk allemaal.

Welke week kies jij ?


 Week 1 : 4 t/m 11 januari 2020 - met Robert Bridgeman

 Week 2: 11 t/m 18 januari 2020 -  met Prof. Dr. René Diekstra

 Week 3: 18 t/m 25 januari 2020 - met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen


Robert Bridgeman

Breng magie in je leven!

4 t/m 11 januari 2020


René Diekstra

Liefhebben: een kunst en een kunde

11 t/m 18 januari 2020


Pamela & Gerrit

Heling voor Lichtwerkers

18 t/m 25 januari 2020


 

Organisatie


Met veel plezier worden deze Lichtwerkers Nederland Vakantie Retraites georganiseerd door Davy en Denise Diekstra. Tevens zijn wij gedurende jouw vakantie retraite week, het aanspreekpunt voor al je vragen omtrent deze reis en beschikbaar voor het boeken van individuele sessies voor meer persoonlijke verdieping/begeleiding.


Extra Ondersteuning indien gewenst


Als er tijdens jouw retraite week de behoefte is voor een persoonlijk consult, om dieper in te gaan op dat wat je aan het ontrafelen bent, dan kunnen deze bij Denise en/of Davy worden geboekt.


Algemeen programma


Aankomst: op een zaterdag

 Maandag ochtend: workshop

 Woensdag ochtend: workshop

 Vrijdag ochtend: workshop

Vrijblijvend deel te nemen


 Dinsdag: Strandwandeling Maspalomas - Playa del Inglés

 Donderdag: Strandwandeling Maspalomas - Playa del Inglés

 Op vrijdagavond proosten we met elkaar en blikken we nog even terug op de week. 

Vertrek: op een zaterdag