Raak me niet aan! Angst voor genot en de confrontatie met mijn yoni ♥ Rianne Manten ♥ Lichtwerkers Nederland


Ik kan me nog heel helder voor de geest halen hoe het altijd voelde als mijn partner toenadering zocht, met de intentie om te vrijen. Of het nu een directe of indirecte toenadering was. Ik stond meteen op scherp.

Ik ging namelijk altijd meteen op slot en mijn controlesysteem schoot aan. Aanraking en vrijen was prima, maar wel op mijn manier en mijn voorwaarde en mijn ‘wat dan ook, vul maar in’....

Bij fysieke aanraking die gericht was op mijn fysieke vrouwelijkheid (borsten/tepels/billen) sloegen meteen de stoppen door. De minst geringste beweging of aanraking die ik niet goedkeurde zorgde voor verstijving in mijn lijf.

Ik begreep nooit waarom. Ik vond mijn partner toch aantrekkelijk en voelde liefde voor hem? En had toch verlangen naar intimiteit?

Ik zie nu in dat er stevige beschermers/beschermende energie aanwezig was die altijd zei dat de aanrakingen gewoon niet fijn waren. Net verkeerd getimed.

Het was net niet de juiste timing of tempo. Zei mijn systeem althans. Er was altijd van alles op te merken aan de fysieke handelingen van mijn partner.

Daaronder lag een mix aan energie van lage trilling die ik zorgvuldig oppotte. Trauma van seksueel misbruik en fysiek geweld, mix aan karmische imprints, gebrek aan zelfliefde en zeer lage eigenwaarde en zo verder.

Ik ben mijn reis hierin begonnen 1,5 jaar geleden en dat vroeg ruimte om mijn seksueel misbruik te erkennen en te helen. Mooie en intens proces.

Vervolgens kreeg ik telkens energetische boodschappen door over een yoni massage. Maar ik durfde niet. Doodeng.

Ik flip al bij het idee van vrijen met een man, dus hoe ga ik dan die yoni massage ontvangen van een vrouw? Super ongemakkelijk voelde het. Maar ik besloot het gewoon te gaan doen. Ik ben tenslotte niet mijn weerstand.

En daar stond ik dan te dansen in mijn blootje met een vreemde vrouw. En daar lag ik dan met mijn benen wijd. ‘Blijven ademen' zei ik tegen mijzelf. In door je neus en uit door je mond.

Het bleek een magische helende reis. Het was een ware vakvrouw, afgestemd, teder, krachtig en zacht. Het gaf mij moed en vertrouwen dat heling mogelijk is. Ook voor mij.

Vele inzichten en emoties kwamen voorbij die sessie, maar het grootste inzicht dat ik kreeg was dat ik niet bang was om mijn grenzen aan te geven aan haar. Dat ging prima. Grenzen aangeven was ik wel goed in als het ging om seksualiteit.

Mijn grootste confrontatie was de overgave aan genot. Een yoni massage is niet gericht op het krijgen van een orgasme maar het kan en mag wel ontstaan.

Maar jemig, wat een dikke angst zat daarop. Mijzelf toelaten plezierige sensaties waar te nemen. Die vrij te laten stromen zonder doel en oordeel.

Zonder schaamte.

Nope. Dikke angst. Angst voor vrije connectie met genot. En in bredere zin had ik angst om te genieten van het leven.

Ik sprak dit uit naar die vrouw die de yoni massage gaf en die reageerde als een vakvrouw. Het was een flink stevige confrontatie met mijzelf. Ik had dan ook nooit een orgasme als ik met een man aan het vrijen was. Nooit.

Toen ging de knop om.

Vanaf dat moment is mijn innerlijke commitment begonnen aan een diepe energetische opschoning. Een intense ontdekkingsreis die ook heeft geleid tot het openbreken van mijn blokkades. Ook blokkades op het hebben van een orgasme.

Uiteraard is de yoni massage niet het enige wat ik hierin onderzocht en ervaren heb.

Het vroeg energetisch om een liefdevolle open houding te creëren naar mijzelf. Het vroeg aanwezigheid, bewustzijn en innerlijke bedding. Het vermogen om mijn eigen energie systeem te dragen. Het vroeg afgestemdheid op mijn verlangens en mijn grenzen. Het vroeg vertrouwen, veiligheid en respect.

Het vroeg integriteit, waarheid en liefde 

Vandaag de dag ben ik in staat om oordeelloos, schaamteloos, integer, afgestemd, vrij, ongeremd en experimenteel uiting te kunnen geven aan seksualiteit... en voluit te genieten.

Ik geloof dat jij dat ook kunt!

Rianne Manten

Love yourself  Honor yourself and your body.

ENERGY IS MY FOCUS. SPIRIT IS MY GUIDE.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.