Problemen en onenigheid zijn noodzakelijk voor ontwaken ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Gegroet beste lezers,

 

Verwarring en verdriet blijven voor velen een groot deel van het dagelijks leven, maar het is belangrijk om de uiterlijke omstandigheden niet te oordelen. De vele huidige situaties van geweld en strijd vertegenwoordigen oude en dichte energieën die aan de oppervlakte komen, die gebaseerd zijn op afscheiding en die lang begraven en stil hebben gelegen, zowel persoonlijk als collectief.

 

De aanwezigheid van hoog resonerend Licht dat nu naar de aarde stroomt, stelt deze oude verdichte energie bloot en staat toe om opnieuw te activeren. Degenen met een bewustzijnsstaat die in overeenstemming is met deze energieën, voelen zich dan aangemoedigd en bekrachtigd om ze uit te voeren.

 

Een deel van het geweld dat nu plaatsvindt, is het resultaat van de manipulatie van informatie door degenen die de mensheid opgesloten willen houden in de slavernij en controle willen houden over hen die ze in staat heeft gesteld een rijk en krachtig leven te leiden.

 

Voor velen zijn problemen en onenigheid de noodzakelijke componenten van hun ontwaken.


Algemeen aanvaarde ideeën, oefeningen en overtuigingen die resulteren in angst en schroom voor anderen, beginnen door steeds meer individuen op een nieuwe manier te worden gezien. Eerder gesloten geesten beginnen zich open te stellen om te begrijpen dat er betere, hogere manieren zijn om dingen te doen en dat veel van de "oude manieren" niet langer acceptabel zijn. Deze inzichten vertegenwoordigen een barst van Licht in het duister dat uiteindelijk zal uitbreiden en een deel van het collectief zal worden.

 

Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt. Neem afstand en leg onder alle omstandigheden een getuigenis af van de werkelijkheid, door de waarheid van de Ene Kracht vast te houden en te weten dat deze Ene Kracht zich niet kan uitdrukken als angst, woede, geweld, lijden, oorlog, enz. Ongeacht hoe beangstigend of krachtig de schijn is of kan zijn. Onthoud altijd dat men geen oorlog kan voeren tegen Zichzelf.

 

Die Ene Kracht is wie en wat je bent, 'niet' in je menselijke omgeving, maar in de werkelijkheid, de ware essentie, de ziel van jou. Het is de reden dat spirituele meesters door de tijd heen zoekers hebben geleid om naar binnen te kijken in plaats van buiten zichzelf te blijven zoeken naar oplossingen op alle niveaus.

 

Alle antwoorden liggen van binnen, niet omdat er een soort magisch boek in zit, maar omdat één zijn met de Bron automatisch één zijn vormt met alles wat de Bron is - harmonie, heelheid, volledigheid, intelligentie, overvloed, tot in het oneindige. De ware essentie van elk persoon is en is altijd het zelfvoorzienende, zichzelf in stand houdende Goddelijke Bewustzijn geweest. De meesten zijn zich echter nog niet bewust van of staan zelfs niet open voor het idee van Eenheid met God. De meester Jezus werd gekruisigd omdat hij probeerde deze waarheid aan de mensen van zijn tijd te geven.

 

Als een individu eenmaal een bewustzijn van zijn eenheid met de Bron heeft bereikt, beginnen de geërfde kwaliteiten van Goddelijk Bewustzijn automatisch tot uitdrukking te komen, simpelweg omdat bewustzijn de substantie van vorm is. Velen weten dit intellectueel, maar kiezen ervoor om te blijven geloven dat levende waarheid een onmogelijk doel is, dat het niet praktisch is, en alleen "werkt" voor degenen die meer spiritueel ontwikkeld zijn. Maar... JIJ BENT HET.

 

Bijvoorbeeld; een bewustzijn van eenheid met Goddelijke harmonie stelt het in staat om harmonie uit te drukken op manieren die persoonlijk zijn voor elk individu. Elke persoon drukt zijn bewustzijnsstaat uit. Harmonie voor één persoon kan iets heel anders betekenen dan voor iemand anders. Harmonie kan voor iemand betekenen dat gezinskwesties vreedzaam en moeiteloos worden opgelost. Voor een ander kan het eenvoudig zijn dat hun dagelijkse werkschema gemakkelijk op zijn plaats valt. Het bewustzijn houdt nooit op zichzelf uit te drukken.

Het dagelijks leven - voor iemand die bewust het één zijn met de Bron heeft bereikt - zal gemakkelijker worden omdat de harmonie, vrede, overvloed enz. die uit de Bron vloeit, veel zwaarder weegt dan alle concepten van harmonie, vrede, overvloed enz. die door de driedimensionale geest worden gevormd. Driedimensionale scheppingen van de geest zijn altijd - en kunnen alleen maar beperkt en limiterend zijn omdat ze informatie halen uit het collectief via de filters van dualiteit en scheiding. Daarom is het erg belangrijk om het verschil te kennen tussen behoeften en wensen van jezelf en van anderen en deze te accepteren.

 

Alles wat mensen zoeken, is al volledig belichaamd in bewustzijn dankzij het feit dat er slechts Eén Bewustzijn is - Goddelijk Bewustzijn. De meesten weten dit echter nog niet, dus blijven ze alles zoeken wat ze denken nodig te hebben van mensen, plaatsen en omstandigheden buiten henzelf, terwijl ze geloven dat materiële kwesties en dingen gescheiden zijn van het spirituele. Spiritualiteit is en zou nooit kunnen bestaan los van het materiële, omdat materiaal gewoon een concept is, een driedimensionale interpretatie van de geest vanuit de spirituele realiteit.

 

Zelfs aan de eenvoudigste behoeften wordt voldaan wanneer men een bewustzijn van EEN-zijn bereikt. De volledigheid en heelheid van Goddelijk Bewustzijn zal Zichzelf uitdrukken als wat nodig is volgens het begrip van het individu. Een monteur zal niet merken dat nieuwe ideeën voor het uitvoeren van een operatie in zijn bewustzijn vloeien en de chirurg zal geen informatie ontvangen over hoe een motor moet worden gerepareerd, tenzij dat op dat moment nodig is, en dan zal hij dat doen.

 

Alomtegenwoordigheid - vormen van transport, alwetendheid - de juiste antwoorden en oplossingen krijgen, almacht - empowerment en kracht om beslissingen te nemen en te leven. Een oneindigheid van al het goede is de realiteit die erop wacht om herkend te worden.

 

Ceremonies, mantra's, spirituele oefeningen of kunstjes of iets dat bedoeld is om een gewenst resultaat te bereiken, zijn in werkelijkheid een vorm van afgoderij. Deze oefeningen zijn prima voor beginners die net iets over energie hebben geleerd, maar als je deze berichten begrijpt, ben je dat punt van je reis al lang voorbij.

 

Velen houden zichzelf tegen door vast te blijven houden aan oude religieuze leringen over wat spiritualiteit inhoudt.


Niemands reis is precies zoals die van een ander, omdat iedereen tijdens zijn vele levens individuele ervaringen heeft gehad die hebben geresulteerd in de behoefte aan verschillende lessen en doelen. Geloven dat je moet leven of lijden zoals een "heilige" of beroemde "heilige persoon" om dichter bij God te zijn, dient alleen om te voorkomen dat je je eigen spiritualiteit vindt.

 

Energie werd lang geleden bestudeerd in de mysteriescholen, maar sommige waren in die tijd niet van een hoge bewustzijnsstaat en ontdekten dat ze konden manipuleren en gebruiken wat ze zelfzuchtig hadden geleerd. Dit is hoe de "zwarte kunsten" begonnen en voor enkelen zijn doorgegaan.

Wees nooit bang voor deze dingen, want lagere energie kan nooit de hogere beïnvloeden, tenzij het de macht van jou krijgt om dit te doen door middel van angst en een geloof in de realiteit ervan.

 

Misschien voel je je tevreden met het leven, genietend van harmonie en heelheid als je plotseling merkt dat er iets heel onharmonisch in je leven is gekomen. Dit betekent niet dat je op de één of andere manier hebt gefaald, maar eerder dat je besef van harmonie als jouw eigen bewustzijn alles automatisch opruimt dat er niet mee in overeenstemming is. Claim nooit een probleem of moeilijkheid, want dit maakt het persoonlijk van jou. Alle 'fouten' op alle niveaus zijn - en kunnen alleen maar een onpersoonlijk geloof zijn.

 

Het Hogere Zelf van elk individu stuurt hun spirituele evolutie aan, maar de vrije wil en het menselijke ego kunnen deze tijdelijk blokkeren. Omdat het menselijke ego geworteld is in overtuigingen van afscheiding, is het vaak bang, angstig en niet in staat om erop te vertrouwen dat er orde is in een wereld die zichzelf presenteert door ervaringen van dualiteit en afscheiding. De meeste mensen voelen zich afgescheiden van hun welzijn, simpelweg omdat het is wat ze geloven, het is hun bewustzijnsstaat. Onthoud dat jullie scheppers zijn die je uiterlijke vormen vanuit je innerlijke.

 

Velen van jullie zijn volledig voorbereid om voorbij dualiteit en scheiding te gaan, maar alle resterende 'rugzakken' met laag vibrerende energie die is opgeslagen uit levens die in lage resonerende energie leefden, moeten eerst worden getransformeerd om te worden vervangen door frequenties van Licht.

Dit ascensieproces is anders dan het ooit is geweest, omdat je het doet terwijl je nog steeds een fysiek lichaam gebruikt. De geest weet niet altijd wat er werkelijk gebeurt tijdens het opruim- en integratieproces en vertaalt dit als 'pijn' of 'fout' (ascensiesymptomen).

Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt, zelfs als het niet zo voelt of eruitziet zoals je had verwacht dat het zou voelen of eruit zou zien.

 

Als een individu er eenmaal bewust of onbewust voor kiest om spiritueel te evolueren, kan hij niet meer terug naar zijn vorige bewustzijnsstaat. Levenservaringen worden nu facetten van hun spirituele leerproces. Door met de vrije wil te kiezen om te evolueren, verschuift een persoon uit het bewustzijnsniveau van 'kans en ongelukken'. Dit is de ervaring van degenen die volledig in het driedimensionale geloofssysteem leven, maar als deze keuze op een onbewust niveau werd gemaakt, zal de menselijke geest vaak proberen om het te blokkeren, waardoor de persoon zich afvraagt waarom ze zoveel "levenslessen" (tegelijk) lijken te ervaren.

 

Vertrouw erop dat je Hogere Zelf weet waar je moet zijn, wat je nodig hebt en hoe je daar kunt komen.

 

Je hebt een spiritueel punt bereikt waarop ontgroeide overtuigingen uit het verleden moeten kunnen wegvallen om van een nieuw en hoger niveau te kunnen leven.


Dit facet van de reis is vaak moeilijk omdat je eraan gewend bent geraakt te leven vanuit de driedimensionale principes die je van kinds af aan werden geleerd en die je goed hebben gediend. Laat je intuïtie je bij alle zaken leiden, aangezien sommige van de "oude manieren" nog geldig zijn.

 

Televisies, telefoons, adverteerders, boeken, enz. roepen 24/7 "Dit is hoe je succesvol, rijk, mooi, populair, sterk, slim enz." kunt worden en in onwetendheid gelooft bijna iedereen het op één of ander moment. Zelfs nadat ze voor de waarheid zijn ontwaakt, hebben deze concepten een manier om zichzelf in te werken en in het bewustzijn te blijven, omdat ze het collectieve denken domineren.

Blijf alert op wat je in je bewustzijn toelaat en voel je niet schuldig als je af en toe in een oude programmering terecht komt. Evolutie is een proces.

 

Je kunt niet falen, zelfs als het tijd kost om sommige waarheden volledig te accepteren. Houd jezelf gewoon open en soepel. Liefde stelt iedereen in staat zich te ontvouwen in het tempo dat het hoogst en het beste voor hen is. Sommigen zullen deze principes begrijpen en ermee aan de slag gaan, terwijl anderen misschien tijd nodig hebben om even na te denken, maar de spirituele evolutionaire reis van elke ziel naar het besef van EEN-zijn houdt nooit op.

 

Beperk het kijken naar nieuws en zoek stilte als je kunt. Mediteer vaak, maar niet op de oude gestructureerde en rigide manieren die velen van jullie als beginners hebben geleerd.

Laat meditatie een stille, heilige en geheime rust in waarheid worden, terwijl je door de natuur wandelt, achter je bureau zit op je werk, de afwas doet, in je favoriete stoel zit of zelfs midden in de chaos.

 

De hele reden dat je op dit moment op aarde bent is om te onthouden wie je bent en anderen te helpen om hetzelfde te doen.


Het is een proces dat soms pijnlijk en beangstigend kan zijn, maar je hebt geleerd hoe je deze schijn opnieuw kunt interpreteren.

 

De kop van een vliegende pijl voelt de hitte. Jullie, de volledig ontwaakte, vormen de eerste golf, de punt van een evolutionaire pijl.

 

Je bent geliefd.

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.