Portaaldag 13 april 2022: 4-4-4 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ook vandaag is er weer een 4-4-4 portaal!


 Een dag na een belangrijke en zeer krachtige conjunctie van Jupiter en Neptunes (gisteren).


De trillingswijzigingen en - verhogingen volgen elkaar in rap tempo op.

Bij deze nog even een inkijkje in de 4-4-4 portaal energie:

 

De energie van het 4-4-4 portaal (4-4-'22)

 

De energie van het 4-4-4 portaal is gericht op een drievoudige activatie van het hart: het menselijke hart, het galactische hart en het kosmische hart. Om deze aspecten van je Zelf en jouw multidimensionaal hart met elkaar in lijn te brengen. Op elkaar af te stemmen, te synchroniseren en her te verbinden.

 Dat betekend dat alle 12 wezenslagen van ons multidimensionale wezen aangeraakt en aangetrilt worden in deze energie. Dat ook is terug te lezen in de codering van de 4-4-4 (4+4+4 = 12).

 

Zowel op 4 april, als op 13 april (vandaag) als op 22 april, bevinden we ons in een 4-4-4 portaal


Elk van deze portalen zal een verdieping en vervolg van elkaar zijn en zijn initiatiemomenten om steeds dieper de oorspronkelijke hartuitlijning van je wezen weer toegang te verlenen. Om deze weer steeds dieper ervaarbaar te maken in je mens-zijn.

Het is echter niet zo dat deze hart‘dimensies’ niet meer met elkaar in uitlijning zijn (een vaak spirituele misvatting). Het is wel zo dat wij als mens vaak zo uit verbinding zijn gegaan met ons hart en bewustzijn dat er op de menselijke hartlagen een dikke mist of ruis zit, waardoor we ons hogere hart en hogere hartdimensies niet meer kunnen ‘verstaan’ (voelen). En daarmee dieper in overleefstanden, mind en ego zijn beland.

De 4-4-4 portalen brengen lichtcoderingen in de vorm van trillingsverhogingen om deze menselijke hartlagen weer verder te helen, waardoor deze weer dieper open kunnen gaan staan voor de her-innering aan de synchronisatie met de hogere ‘hart dimensies’.

Je hart is een multidimensionale poort naar alle lagen die jij Bent, naar alle hoger zelven die waar dan ook in schepping aanwezig zijn en alle hart bewustzijnslagen van je 12-voudige bewustzijn. 

 Wanneer de poorten van je menselijk hart weer dieper open gaan en gaan uitlijnen met al die andere hart dimensies, komen de daar in aanwezige kwaliteiten, potenties, kennis en ervaringen weer terug in her-innering in je manelijk bewustzijn (3D en 4D lagen).

© Willemien Timmer

 

www.apofyliet.nl

 

 

 

 

Meer informatie over de portaaldagen en energie van April 2022

 Lees je in het eerder gedeelde artikel van WillemienThe origin of the toxic masculinity

 Zondag 17 april 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen - Engelstalig


Jeshua zal uitleggen hoe giftige, agressieve mannelijke energie het resultaat is van de samenleving die jongens en mannen op een bepaalde manier behandelt. Traditioneel wordt de speelse jongen in een man geleidelijk onderdrukt en gedisciplineerd door zijn ouders en door de samenleving. De eisen die aan hem worden gesteld om 'een man te worden' betekenen vaak dat een jongen zowel zijn gevoeligheid als zijn avontuurlijke, provocerende deel moet wegduwen om een verantwoordelijke volwassene te worden. De verantwoordelijkheid die van hem wordt gevraagd, wordt vaak begrepen in termen van het dienen van zijn land, religie en familie.

 

De avontuurlijke jongen, die graag het nieuwe en onbekende wil verkennen, wordt ingetogen en dit veroorzaakt diepe pijn, omdat de jongen in wezen de sleutel in handen heeft tot de ziel van de man, zijn individualiteit.

  Losgekoppeld zijn van je ware inspiratie veroorzaakt verdriet, woede en uiteindelijk depressie en agressie.

 

Giftige mannelijkheid ontstaat wanneer mannelijkheid in hokjes en rollen wordt gedwongen die de jongen doden en een man dwingen zichzelf tot slaaf te maken: door de natie, het gezin, de gemeenschap te dienen, wordt hij gedwongen zijn individuele vrijheid te ontkennen, en helaas zijn vermogen om zich uit te drukken; de gaven van zijn unieke ziel in deze wereld.

 

Uiteindelijk kan de man de hokjes gaan verheerlijken die hem gevangen houden. Hij kan fanatiek nationalistisch, racistisch, religieus of seksistisch worden. Zijn gedrag kan dan expliciet agressief en destructief worden, zoals we nu zien gebeuren in de oorlog in Oekraïne.

 

 Jeshua zal spreken over de oorsprong van dit soort agressieve, giftige mannelijke energie en wijzen op manier om de mannelijke wond aan te pakken, een collectieve wond die generatie op generatie wordt doorgegeven.Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.