Portaal 22 - 2 - 2020 en de Nieuwe Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Na de toch weer vrij grote energetische shift van afgelopen dagen (moeilijk inslapen, rare intense dromen, meer honger dan gewoonlijk of spijsverteringsproblemen, onrustig hart, piepende oren, diepe vermoeidheid, onrust...) komt er stilaan weer herademing.

Het portaal van 22 - 2 - 2020 en de Nieuwe Maan van zondag om 16:33 uur bieden je de kans om voor jezelf helder te maken wat jouw prioriteiten zijn, waar je naartoe wil, wat op dit moment de grootste droom in je hart is, en op welke manier je verder kan bouwen aan jouw weg.

De energie van 2020 heeft je tot nu toe immers duidelijke signalen en een stevige zet gegeven in de richting die voor jou je Hoogste Goed is, op alle aspecten van je leven. Wanneer je voldoende tijd maakte (en nog zal maken) voor stilte, luisteren naar je innerlijke leiding en je geleerd hebt de stem van je ego te onderscheiden van de stem van je Hoger Zelf (dat het altijd het allerbeste met je voorheeft, dat ziét op langere termijn, en dat jouw stuk harmonieus inpast in het grotere geheel) - dan zal je intussen de essentie voor jou al hebben uitgefilterd.

Dan weet je wat er het meest toe doet op dit moment, waar je niet omheen kan, en weet en zie je dat wat je vroeger misschien ontkende, of wat je door mensen om je heen liet versluieren. Probeer dit weekend dus wat tijd te nemen voor je Zelf. Zoek een licht en helder plekje in je huis op, plaats wat bloemen, een kaarsje en dingen om je heen die je blij maken. Maak dan je aura schoon, zodat je innerlijk zicht helderder wordt, en je contact met je Hoger Zelf sterker. Laat dan je hart én ziel spreken. En neem daarna de tijd om deze innerlijke woorden te vertalen naar concrete stappen en initiatieven. 2020 is ook een jaar van actie, van aarding, van concretisering, weet je.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.