Pluto retrograde tot 4 oktober ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan zijn dat je momenteel nog wat aan het bekomen bent van de heftige energie vorige week, zowel de overmaat aan prikkels, meningen, informatie, gebeurtenissen, als de energetische shiften die doorheen je energieveld zijn geraasd.

Een goeie tijd om (toch te proberen) wat tijd voor je Zelf te nemen.

De (jaarlijkse) Pluto retrograde is begonnen (tot 4 oktober)- die alles omwoelt in je wat dient omgewoeld te worden, zodat je één of enkele thema's de komende maanden vanuit alle mogelijke perspectieven zal kunnen bekijken en doorleven. Zodat je kan loslaten wat erop losgelaten mag worden, en op deze manier opnieuw een heel stuk meer nieuwe ruimte en verfrissing in je leven kan creëren.

Het is duidelijk dat de Pluto retro dit jaar een stuk intensiever zal zijn dan gewoonlijk, en dat we die ook meer dan ooit als groep/maatschappij zullen doorgaan.

Vergeet niet dat hier en nu een nieuwe tijd wordt geboren, met alle barensweeën van dien. Het is dus nu een goed moment om alvast wat tijd te nemen om je hoofd helder te maken, je lichaam tot rust en ontspanning te brengen, zodat je toch al even kan herbekijken wat die grote thema's of dat grote thema in jouw leven dit jaar kan zijn.

Om te kijken wat er dit jaar al is gebeurd daarrond, wat voor besef er al is gegroeid afgelopen weken rond bepaalde dingen, en hoeveel weerstand er aanwezig is om eventuele veranderingen door te voeren of iets bepaalds toch los te gaan laten.

Veel kans dat je hieromtrent afgelopen jaar of jaren zelfs al bepaalde duidelijke aanwijzingen hebt gekregen, en dat er af en toe duidelijke inzichten naar boven komen - die je misschien wat wegduwt. Of het nu gaat over werk of de manier waarop je je werk doet of wil doen, over relaties, je lichaam, je spirituele weg, of wat dan ook: het is belangrijk voor je Zelf dat je nieuwe inzichten toelaat, dat je dieper durft te gaan kijken binnenin je Zelf en je kleine zelf om te ontdekken waar je jezelf tegenhoudt, of hoe je het voor jezelf nodeloos moeilijk en ingewikkeld maakt.

Maar moed heb je, moed bén je. Altijd en élk moment


Fran Tielemans

www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.