Pinksteren 2022 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vandaag is het Pinksteren, waarbij collectief in het Christelijke geloofsveld de ‘uitstorting van de Heilige Geest’ herdacht wordt.

Of je nu gelovig bent of niet, maakt niets uit


 Doordat velen het Christelijk geloof aanhangen vormt zich hiermee een enorme stuwing in collectieve energie die voor iedereen voelbaar is.

De focus gericht op de Pinksterenergie bepaald de frequentie die daarmee (onbewust) uitgenodigd wordt en of vrijkomt, namelijk die van (het verlangen) naar het ervaren of terugkeren van de Heilige Geest. M.a.w. het Gods-of Bronbewustzijn.

Deze collectieve aanroep van Bronenergie, van bezieling brengt een beweging voort die collectief voelbaar kan zijn, als ook individueel van invloed is.

Het sluit ook aan op de energie en trillingsverhoging in de energie van juni, waarin de poorten naar de materie dieper geopend zijn. Waardoor dat wat wij als Bron/hoger bewustzijn al kunnen toelaten, ook echt dieper in gronding (en van daaruit belichaming) kan komen. Dieper in het dagelijks leven, in mens-zijn en menselijk functioneren. Dat is precies waar belichaming van bewustzijn om gaat, je Bronkracht weer op aarde integreren en leven.

 Lees het eerder verschenen artikel van Willemien:

Energetische update juni 2022

 

 


Tegenwoordig hoeven we daarvoor niet perse te sterven, zoals Jezus dat 'voor deed' in zijn tijd, bedoeld om het zaad van bewustzijn van oneindige mogelijkheden te zaaien in het collectief onbewuste.

 

Deze tijd is bedoeld om dat steeds dieper in het leven te integreren, in bewustzijn van alledag te her-inneren

 

 Uitstorting van de Heilige Geest in deze tijd is de mogelijkheid je te openen voor je eigen Bron Zijn en deze te verwelkomen in je lichaam, leven en persoonlijkheid. Om te leven vanuit je rechte lijn, gecentreerd in je hart, van waaruit jouw unieke Zijn tot uitdrukking komt op Aarde. Liefdevol en Krachtig.

 

Laten we ons openen voor de Bronkracht en de Heilige Geest van ons hogere wezen, als mens, om met volledige bezieling vanuit het hart te leven!  De collectieve beweging van vandaag brengt hier weer nieuwe openingen en mogelijkheden in. Voor wie wil ontvangen!!

 

©️ Willemien Timmer

 

www.apofyliet.nl


 

Lichtwerkers zijn oude zielen die al vele incarnaties hebben beleefd op aarde. Ze hebben de uitersten verkend van de menselijke ervaring. Het doel daarvan is uiteindelijk het openen van het hart: het bereiken van een hart-gebaseerd bewustzijn en het geleidelijk loslaten van een ego- gebaseerd bewustzijn.

 

Deze keer gaat Jeshua in op de laatste fase van je incarnatie cyclus op aarde


Hoe ziet die eruit? Hoe weet je of je daar al bent? Waar blijf je nog haken, nog vastzitten in ego-gebaseerde overtuigingen en gewoontes? Moet je verlicht zijn in je laatste leven op aarde, om de cyclus echt af te kunnen ronden? En wat betekent verlichting precies, hoe voelt dat van binnen en hoe verhoud je je dan tot de buitenwereld.

 

Jeshua nodigt je tijdens de channeling tevens uit zelf contact te maken met je ziel en vanuit dat niveau te voelen wat voor jou het belangrijkste is om te volbrengen in dit leven.

 Het einde van je incarnatie cyclus • Zondag 5 juni 2022, 20:00 uur • Bijdrage € 11,-Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.