Lichtwerkers Nederland

Lichtwerkers is in 2012 opgericht door Michael Maas.

Het bijzondere van het leven is dat als je je laat leiden door je intuïtie daar erg mooie dingen uit kunnen voortkomen. Zo kwam ik Michael ergens tegen op facebook en vroeg hem mijn facebook vriend te willen zijn. Ik zag prachtige boodschappen voorbijkomen die mij hoop en vreugde gaven, gedeeld door zijn pagina Lichtwerkers.

Ik herkende mezelf in die boodschappen, ik voelde me gesterkt en gezien in het feit dat er nog meer mensen waren zoals ik. Zeker in deze periode in mijn leven, voelde ik dat ik uit mocht komen voor wie ik was. Er was een platform waar ik mezelf kon laten zien zoals ik was, zonder uitgelachen te worden.


Opeens was daar het bericht: “Lichtwerkers heeft je bericht leuk gevonden.” Huh? Mijn bericht? Wat was er bijzonder aan mijn bericht? Ik was verbaasd dat een pagina inhoudelijk op mij inging. Mijn hart bonkte van vreugde en tegelijkertijd van verdriet, in de overtuiging dat ik er eigenlijk niet mocht zijn. Dat was inmiddels hetgeen ik voor waarheid had aangenomen.

Michael benaderde mij dat de berichten die ik postte op facebook gelijk waren aan de boodschap die hij verspreidde via dit netwerk. Michael vroeg of ik bij het beheer wilde komen. Ik?

In het jaar dat daarop, probeerde ik elke dag een mooie quote klaar te zetten om het te delen met Lichtwerkers. Angstvallig hield ik in de gaten hoeveel likes er binnenkwamen op het bericht dat ik had gedeeld. Zodra m'n telefoon ging trillen, trilde ik mee. Had ik het wel goed gedaan? Had ik het juiste gepost? Het voelde voor mij als waar, maar wat nou als een ander dat niet zo zag?

Tijdens mijn ontwakingsproces waarin ik keihard aan mezelf heb gewerkt, werd ik steeds comfortabeler met wat goed voor mij voelde. Steeds meer kon ik mezelf berusten in het feit dat ik er wel degelijk toe doe en durfde ik mezelf steeds meer te laten zien, in het leven zelf en in het netwerk.

Ik vond het heerlijk de reacties te lezen van mensen die herkenning vonden in de berichten die ik deelde. Wat een fijn gevoel! De enige woorden die ik wist op te zoeken als kind op het internet waren de woorden geesten en paranormaal. Dan vond ik allerlei websites met onderwerpen zoals entiteiten, wicca, bezeten zijn, etc. Als kind vond ik dit onwijs beangstigend en voedde het mijn angst voor het hiernamaals, iets waar ik dagelijks mee te maken had en niets mee te maken wilde hebben.

Dankbaarheid en verdriet gaan hand in hand als ik terugblik hoe ik als meisje opgroeide in een wereld waar ik het gevoel had dat ik nergens terecht kon met de dingen die ik elke dag meemaakte. Bestond er maar een website waar ik kon leren over mezelf, waar ik kracht kon uithalen in de dagen dat ik me zo verloren voelde.

Lichtwerkers is als een cadeau voor mij. Het is mijn passie te delen, te verspreiden, wat ik zelf als kind en in mijn jeugd als niet vervulde behoefte heb ervaren.

Steeds meer kon ik mijn gevoel en creativiteit kwijt in dit netwerk. Een netwerk wat onderdeel begon te worden in mijn dagelijks leven. Berichten uitzoeken waarvan ik die graag gelezen zou hebben en waaraan ik veel gehad zou hebben en natuurlijk waar ik nog steeds heel veel van kan leren.

Langzaam maar zeker ben ik in het beheer steeds meer naar de voorgrond gegaan. Van de duizend likes maakte ik 3000 likes, 5000 likes, 10.000 likes. Ik kreeg energie van de pagina, van de berichten en van de lieve mensen.“Mensen zoals mij!” “Er zijn mensen zoals mij!”

Waarheden die ik had aangenomen, overtuigingen dat ik niet goed was zoals ik ben, dat ik gek ben, dat ik raar ben, dat ik er niet bij hoor. Deze mensen hadden dit in meer of mindere mate ook meegemaakt. Zijn geboren in gezinnen waar het vaak ontbreekt aan Licht.

De oude zielen, die van boven naar beneden gaan. Die handelen vanuit een bepaalde eerbied, nederigheid, vriendelijkheid en een dijk aan compassie en empathie bezitten.

Vanaf 2015 wilde ik het netwerk graag beheren samen met mijn partner Davy. Met alle eer aan Michael die buitengewoon vrijgevig zijn netwerk aan mij overdroeg. We zijn het netwerk uit gaan breiden en aan gaan kleden zoals wij voelden dat het bij ons paste. Er waren meerdere pagina's met de naam Lichtwerkers en heb mede daarom de naam in Lichtwerkers Nederland veranderd. Ik kreeg meteen vragen waarom ik niet voor Lichtwerkers Benelux e.d had gekozen. Natuurlijk had ik kunnen kiezen voor Lichtwerkers Nederland & België of Lichtwerkers Benelux, toch voelde de naam Lichtwerkers Nederland voor mij het beste, puur een gevoel waar ik naar heb gehandeld.

 

Erg dankbaar zijn wij voor de jaren ervaring bij Astro TV en Astro Angels. Mede op deze platformen hebben wij onze gaven verder mogen ontwikkelen en heeft het ons dichter bij onszelf gebracht in wat wel goed voelt voor ons en wat niet. We hebben een seminar gegeven met als thema Verlichting in de Rai Amsterdam.

Na jaren van transformatie, zelfreflectie, training en het doormaken van innerlijke diepe processen, ook wel “de nacht van de ziel genoemd’, vaak met de persoonlijke leiding/hulp van een Guru zoals Pamela Kribbe, kunnen wij vanuit wat wij persoonlijk hebben getransformeerd, een helpende hand uitreiken, naar een ieder die daarom vraagt. Omdat wij weten, hebben ervaren, hoe ontzettend zwaar het pad kan zijn dat je nu hebt uitgekozen met  hoge pieken en enorm diepe dalen.

 


Inmiddels heeft de pagina Lichtwerkers Nederland nu 30.000 likes! Hier ben ik jullie allemaal heel dankbaar voor! Ode aan Michael Maas die ons het vertrouwen schonk en de mogelijkheid heeft geboden Lichtwerkers Nederland te (her)ontwikkelen.

 

Ook ben ik dankbaar voor alle kanalen, channels en bloggers waardoor ik elke dag nieuwe informatie kan posten voor een ieder die het leest en daarmee hoop ik harten open te breken, bewustzijn te verspreiden en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

 

Mijn wens is een ander te inspireren, zaadjes te planten in de harten van de mensen en deze te zien groeien en bloeien. Spiritualiteit is niet iets wat je met je hoofd kan doen, je bent het. Liefde in actie.

 

Wees de verandering die je zo graag wenst te zien in de wereld en hoe meer zaadjes je mag planten, hoe groter de oogst uiteindelijk voor ons allemaal.

 

Ons logo is dan ook : 1