Over de hoge frequenties die binnen komen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Toch even melding maken van de heavy energie deze dagen. Misschien had je ook onrustige nachten, was je extra vroeg wakker, raakte je tijdens de dag maar moeizaam vooruit, voelde je je opgeblazen, emotioneel, en/of had je verdraaid veel moeite om je aandacht te houden bij de dingen die zich aandienden.

Het is normaal, er komen nu zo'n hoge frequenties binnen, dat je de grootste moeite kan hebben om gewoon te functioneren.

Eigenlijk ben je hard aan het werk op verschillende levels, en is het alle hens aan dek om de naar boven gestuwde schaduwstukken te aanvaarden en je je er niet aan te ergeren, maar ze op te lossen en ook dat kost dan weer energie.

Even rust nemen, bijtanken, jezelf die voeding geven (op alle vlakken) die je nodig hebt nu, en vooral mekaar ondersteunen, en goed beseffen dat ieder van ons zijn eigen belevings- en evolutiepad heeft - zodat het perfect mogelijk is dat de ene in de hoogste sferen vertoeft, en de andere diep in de modder, wetende dat het in deze tijden heel snel kan veranderen, en je het volgende moment misschien al beseft en begrijpt en voelt waar de andere voordien over getuigde (en je het toen niet begreep en misschien zelfs stiekem veroordeelde).

Dit zijn uitdagende tijden, velen onder ons bevinden zich in diepe veranderingsprocessen en zetten moedig de ene stap na de andere.

Mekaar daarin begrijpen en ondersteunen op wat voor manier dan ook - het helpt deze tijd lichter te maken, het helpt ons zélf lichter te zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.