Over de hoge frequenties die binnen komen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Toch even melding maken van de heavy energie deze dagen. Misschien had je ook onrustige nachten, was je extra vroeg wakker, raakte je tijdens de dag maar moeizaam vooruit, voelde je je opgeblazen, emotioneel, en/of had je verdraaid veel moeite om je aandacht te houden bij de dingen die zich aandienden.

Het is normaal, er komen nu zo'n hoge frequenties binnen, dat je de grootste moeite kan hebben om gewoon te functioneren.

Eigenlijk ben je hard aan het werk op verschillende levels, en is het alle hens aan dek om de naar boven gestuwde schaduwstukken te aanvaarden en je je er niet aan te ergeren, maar ze op te lossen en ook dat kost dan weer energie.

Even rust nemen, bijtanken, jezelf die voeding geven (op alle vlakken) die je nodig hebt nu, en vooral mekaar ondersteunen, en goed beseffen dat ieder van ons zijn eigen belevings- en evolutiepad heeft - zodat het perfect mogelijk is dat de ene in de hoogste sferen vertoeft, en de andere diep in de modder, wetende dat het in deze tijden heel snel kan veranderen, en je het volgende moment misschien al beseft en begrijpt en voelt waar de andere voordien over getuigde (en je het toen niet begreep en misschien zelfs stiekem veroordeelde).

Dit zijn uitdagende tijden, velen onder ons bevinden zich in diepe veranderingsprocessen en zetten moedig de ene stap na de andere.

Mekaar daarin begrijpen en ondersteunen op wat voor manier dan ook - het helpt deze tijd lichter te maken, het helpt ons zélf lichter te zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.