Oude zielen versterken het licht ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Oude zielen versterken het licht. Alles is zijn positie aan het innemen. Het spel gaat verder naar het volgende onderdeel. De mens op aarde is door een versnelde transformatie aan het gaan. De mens is niet meer de fysieke mens, maar een spirit die in een fysiek lichaam zit. En dat geeft verwarring.

Wij weten dat de mensen die de aarde hebben verlaten, door leven en in contact met ons staan. Zij leven in het licht. Wij zijn getransformeerd en hebben nu dezelfde eigenschappen als de mens die van ons heen gegaan is. Zij kunnen spreken en maken contact met hun energie. Dat is wat wij inmiddels ook kunnen. Door in je stilte aan iemand te denken kan je communiceren met die ander. De ander voelt dat er aan hem/ haar gedacht wordt.

Doordat je zo transparant geworden bent in je lichaam, stroomt alles niet meer zoals je gewend was

 

Je organen hebben zich aangepast. Zij kunnen inmiddels met die veranderde energie omgaan.

❥ De medische wereld staat nog in de wetenschap van de 3e dimensie. Zij volgen nog de wetenschap van de “oude” mens, die wij niet meer zijn.

Onze levenswijze is veranderd en zal nog meer veranderen. De aarde is veranderd en zal nog meer veranderen. De lichtwerkers voelen dat ook hun taak aan het veranderen is. Niet meer naar het verleden terug. Leven in het NU en “werken” met energie.

In onszelf lijkt het of oude, heel oude tijden herleven. Komen wij steeds meer terug in onze oude, zeer oude kennis. Ja, die lichtwerkers zijn stuk voor stuk oude zielen. Vol met kennis en kunde.

De mens heeft het niet gemakkelijk gehad in vorige levens. De mens maakt het zich veel te moeilijk in dit deel van de transformatie.

❥ De taak van de lichtwerker is zich te verbinden met het licht. Zijn eigen licht versterken en zo het grote licht van de transformatie te ondersteunen en te versterken.

 

Door je focus te leggen op het licht dat jij op je eigen pad ziet, doe je het allerbelangrijkste lichtwerk

 

Je kijkt in je visualisatie naar het licht dat je op je eigen tijdlijn ziet en verbind je daarmee. Dan ga je langzaam dat licht meer kracht geven. Je probeert het licht heel voorzichtig naar je toe te halen. Je eigen verbinding met dat licht wordt daardoor heel sterk. Door die sterke verbinding met het licht, ondersteun je het proces.

Wij zien dat de zon haar activiteiten aan het versterken is. Moeder Aarde beeft op haar grondvesten. Wij voelen dat er meer aan het gebeuren is. Wij gaan met elkaar de volgende brug over. Weer een brug die onze wereld verbindt met het licht. Wij komen er dichter en dichterbij. Het is aan de lichtwerkers om de volgende stappen te zetten.

Je hoeft je niet af te vragen hoe.

❥ Je weet het.

❥ Je voelt het.

Alles wat je voelt, dat je herkent als een aanwijzing, dat is juist, dat is waarheid.

Twijfel niet aan jezelf. Je bent niet voor niets op aarde. Jij bent die oude ziel, die WEET. Je gebruik je oude kennis. Werk er weer mee en het zal je heel vertrouwd overkomen.

Je zal het voelen, je bent aan het thuiskomen.

Je zal het voelen, je bent aan het thuiskomen

 

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.