Oude waardevolle schatkamers vol kennis worden zichtbaar ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Nu wij ons steeds meer realiseren dat wij als lichtwerkers echt een andere dimensie zijn binnen gestapt, gaat er veel voor ons veranderen. Eén van de dingen die wij gaan leren is dat de kracht IN ons zit. Dat wij krachtig zijn, heel krachtig.

De oude kennis en vaardigheden van Atlantis en Lemurië wordt weer tot leven gebracht door de lichtwerkers die NU op aarde zijn. Deze lichtwerkers hebben allemaal al vele levens met die kennis gewerkt. Levens lang was het niet meer mogelijk deze bijzondere kennis terug te halen.

Nu je nog maar zo kort geleden uit die lagere dimensies bent gestapt, kan je je er eigenlijk nog geen echte voorstelling van maken.

Probeer je weer te verdiepen in de kennis van die oude tijden. Voel de herkenning en voel dat die kennis veel en veel verder gaat dan waar bij ons nu van bewustzijn. Praat er met elkaar over. Door het delen van die kennis, vermeerdert het nog sneller.

Je bent in staat om je eigen medicijnen te maken. Je staat in verbinding met de natuur en Moeder Natuur met jou. De kruiden die je nodig hebt, groeien in je eigen tuin of omgeving. Moeder Natuur zorgt voor je.

Het is nu aan ons, om ons weer aan de zorg voor Moeder Aarde en de natuur te gaan wijden. Niet als een sluitpost, maar als het allerbelangrijkste dat er is. Moeder Aarde voedt ons op alle fronten. Moeder Aarde IS ons leven.

Onze gezondheid is het hoogste goed dat wij hebben. Wanneer wij veel aan materie bezitten, maar zijn onze gezondheid kwijt, dan zijn wij alles kwijt. Het leven in samenspel met Moeder Aarde en het universum is het allerbelangrijkste.

Wij kunnen heel sterk visualiseren. Daardoor is alles zichtbaar wat wij willen zien. Door die visualisatie kan je manifesteren. Die manifestatie is een onderdeel van het werken met je eigen kennis. Je kan genezen zonder grenzen. Die grenzen worden je nog door je ego, vanuit het lagere ingegeven.

Wij zitten nog in een overgangsfase. Wij zijn nog niet vrij van de belemmeringen uit dit huidige leven. Heb je ergens last van, visualiseer hoe je van een blokkade een doorstroming kan maken. Neem een glas water en verbind je met het universum. Visualiseer dat het water zich aanpast en zich vormt tot een “medicijn”. Doe dit ook met je dagelijkse maaltijd. Spreek een dankzegging uit voor je gaat eten. Gebruik je edelstenen en maak sterke verbindingen daarmee.

Het is een bijzondere tijd. Het is een enerverende tijd. Het is niet voor niets dat wij NU die drempel naar de authentieke mens zijn overgegaan. Het proces zit bijzonder in elkaar. Des te verder wij komen, des te duidelijker wordt de “orkestratie” van dit proces.

De leiding vanuit het universum wordt met iedere verdere stap die wij zetten, duidelijker. Door in vertrouwen je volgende stappen te zetten, zal je voelen dat je energietrilling zich aanpast.

Nu voel je af en toe nog de trilling van de lagere regionen. Dat is straks voorbij en zal je alleen maar in je hoge trilling zijn. Des te hoger je trilling, des te meer toegang je krijgt tot je oude kennis.

Mediteer met elkaar. Zing met elkaar. Vier de energie in verbinding met elkaar. Die verbindingen versterken het licht op aarde. En dat is zo nodig om dit mooie proces verder te ondersteunen.

Je bent een hele belangrijke schakel in de grote ketting. In het grote netwerk (grid) dat over de aarde ligt. Ga in je kracht staan en er gaan nog vele deuren voor je open.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.