Oude tijds-informatie • Nieuwe Tijds-informatie ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Ook jij bent hoogstwaarschijnlijk de afgelopen maanden getriggerd geweest door informatie die je steeds weer ziet terugkeren, via mails die mensen je toezenden, via bepaalde artikels of websites, of in allerhande media.

Jij kan heel wat aan met al die informatie, maar die informatie kan ook heel wat aan met jou.

Het is altijd goed de energie te lezen die verweven is in de woorden die je leest, en daarbij altijd jouw eigen hoogste autoriteit, namelijk jouw eigen Hoogste Zelf te raadplegen.

Oude tijds-informatie zal je altijd proberen mee te trekken in angst, beschuldiging, polariteitsdenken (wij en zij, de good en de bad, de 'lichten en de duisteren'). Ze werpt een sluier, grijpt naar je zonnevlecht, en trekt je in een onaangename spiraal naar lagere energievelden.

Nieuwe Tijds-informatie komt altijd vanuit neutraliteit, zal altijd beide kanten van de medaille tonen, zal alle aspecten van een thema proberen te belichten, en zal je zélf de kans geven om jouw eigen mening te vormen. Ze zal altijd aangeboden worden vanuit mededogen, liefde en bekrachtiging, ze zal mensen oproepen en aanzetten om te gaan 'voor' iets, niet 'tegen' iets.

En denk eraan, jij bent niét te manipuleren, sta dat ook niét toe. Jij bént jouw Hoogste Zélf, en vanuit je Hoogste Zelf kan je perfect onderscheiden, aanvoelen, weten wat die bepaalde informatie voor jou betekent. De stem van je Hoger Zelf is nooit veroordelend, zal nooit beschuldigen, zal nooit polariseren, maar zal je altijd weer vanuit alle beroering van de wereld en van mensen om je heen, naar de stille serene rust van je innerlijke zelf brengen.

Naar die plek waar alle beroering er niet toe doet, waar jij kalm en helder ziet wat prioriteit is in je leven, dat je steeds terugbrengt naar jouw realiteit. Dat je duidelijk en met zachte stem vertelt wat jij kan doen om jezelf en de wereld een beetje lichter te maken, wat jij kan doen om jezelf en de wereld wat meer liefde, warmte en vernieuwing te geven. Dat je leert dat het oké is om het lichte en donkere in jezelf waar te nemen, net zoals het oké is om het lichte en het donkere in de wereld waar te nemen - maar om te blijven focussen en je energie te geven aan het goede.

Het 'kwade' vernietigt uiteindelijk altijd zichzelf.

Fran Tielemans
www.maitreya.be Zondag 7 juni om 20:00 uur

 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde over Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 Gevolgd door een boodschap van Maria Magdalena; Voelen vanuit je buik – laat de crisis vóór jou werken

 Thuis te ontvangen. Bijdrage € 11,-

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.