Opschudding, doorbraken, vernieuwing en upgrades! ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag begint een week met een 11/2-trilling, en dat in een maand met een 11/2-trilling: dubbel geladen dus. Daarbij zorgen de planeetstanden voor veel opschudding, doorbraken, vernieuwing en upgrades.

Op aspecten van jezelf of je leven waarop je het meest aan het groeien bent, zou je je zodanig gestretcht kunnen voelen, dat je uiteindelijk toch doet wat vanuit je Hoogste Zelf goed is voor je, maar waar je vanuit je ego teveel weerstand had.

Het zou kunnen dat je deze week dié inzichten en inspiratie krijgt die jij nu net nodig hebt om verder te raken in je proces, en dat je nu pas écht de kracht vindt om concrete stappen te ondernemen en dingen te doén.

De Nieuwe Maan in deze week vuurt heel dit vernieuwingsproces nog aan, en brengt ook je gezondheid en hoe je je lichaam beter zou kunnen verzorgen in de spotlights. En je weet: wanneer je verandering en vernieuwing en evolutie omarmt, kan je in weken en maanden zoals deze grote stappen zetten, - daar waar je je enorm gefrustreerd en geblokkeerd kan voelen wanneer je toestaat dat de weerstand naar evolutie in jou het haalt op jouw hogere drang naar vooruitgang.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Jij bent niet wat je voelt, jij bent het bewustzijn dat dit allemaal omvat

Wil je ondersteuning ontvangen tijdens dit proces? De audio opname 'Jij bent groter dan wat je voelt' van Lea van der Eem, is nu met korting. Jouw bijdrage is dan € 12,50 i.p.v € 17,50. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland