Opschudding, doorbraken, vernieuwing en upgrades! ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag begint een week met een 11/2-trilling, en dat in een maand met een 11/2-trilling: dubbel geladen dus. Daarbij zorgen de planeetstanden voor veel opschudding, doorbraken, vernieuwing en upgrades.

Op aspecten van jezelf of je leven waarop je het meest aan het groeien bent, zou je je zodanig gestretcht kunnen voelen, dat je uiteindelijk toch doet wat vanuit je Hoogste Zelf goed is voor je, maar waar je vanuit je ego teveel weerstand had.

Het zou kunnen dat je deze week dié inzichten en inspiratie krijgt die jij nu net nodig hebt om verder te raken in je proces, en dat je nu pas écht de kracht vindt om concrete stappen te ondernemen en dingen te doén.

De Nieuwe Maan in deze week vuurt heel dit vernieuwingsproces nog aan, en brengt ook je gezondheid en hoe je je lichaam beter zou kunnen verzorgen in de spotlights. En je weet: wanneer je verandering en vernieuwing en evolutie omarmt, kan je in weken en maanden zoals deze grote stappen zetten, - daar waar je je enorm gefrustreerd en geblokkeerd kan voelen wanneer je toestaat dat de weerstand naar evolutie in jou het haalt op jouw hogere drang naar vooruitgang.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Jij bent niet wat je voelt, jij bent het bewustzijn dat dit allemaal omvat

Wil je ondersteuning ontvangen tijdens dit proces? De audio opname 'Jij bent groter dan wat je voelt' van Lea van der Eem, is nu met korting. Jouw bijdrage is dan € 12,50 i.p.v € 17,50. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.