Opnieuw geboren worden en opnieuw leren lopen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is en blijft een bijzonder proces.

Je wordt op aarde geboren als mens in de 3e dimensie. Je leeft je leven en dan…. Dan word je opnieuw geboren in een leven waarin je niet fysiek bent dood gegaan.

Het proces van geboren worden is een bijzonder proces. Moeder en kind, intens verbonden met elkaar, gaan samen door dit proces. Iedere keer dat een kind op die manier het levenslicht mag aanschouwen, voelen wij het grote wonder van de geboorte.

Nu maken wij ditzelfde proces door als volwassen mens.

Je gaat door een krachtige turbulentie. Het geboortekanaal.

Je weet niet waar je het zoeken moet. Je ziet in eerste instantie de uitgang niet. Je bent zo op je eigen proces gefocust dat je niet ziet dat jij gedragen, geleid en geholpen wordt.

Je bent zo met jezelf bezig dat je steeds meer in verwarring raakt. Je kijkt naar beneden. Boven je is het licht, maar dat zie je niet.

Precies zoals een baby de moeder verlaat, zo verlaat jij nu de “oude “ wereld en gaat een geheel nieuwe periode binnen.

Je komt als hulpeloos kind. Je kent de taal niet. Je begrijpt het allemaal niet. Dat hoeft ook niet, dat is iets dat jij jezelf oplegt. Het is met recht opnieuw geboren worden.

Als een klein kind heb je duizend vragen. Waarom, waarom, waarom? Jij bent gewend het allemaal zelf op te lossen. Je mag opnieuw leren lopen. Je gaat je opnieuw ontwikkelen. Aan de hand van je spirituele begeleiders.

Je wil het zelf doen, maar je evenwicht is onvoldoende. Je zal gemakkelijk kunnen vallen. Pak die uitgestoken hand maar, die is er voor jou.

Hoe vaak heb je in het verleden om hulp gevraagd? Waarom dan nu niet die uitgestoken hand gepakt.

Net als het kleine kind…. Zelf doen, zelf doen.

Je gaat opnieuw leren lopen. Je begeleiders geven je de hand. Lopen achter je om te voorkomen dat je (hard) zal vallen.

Alles is licht en liefde. Alles is zachtheid. Alles is glanzend.

Je ego wil je nog steeds doen geloven dat het anders is dan je ervaart. Des te krachtiger je bent. Des te heftiger dit proces.

Jij mag in deze nieuwe wereld aan de hand leren lopen. Dan heb je intussen alle tijd om rond te kijken en veel ervaringen op te doen. Je kan om uitleg vragen. Je begrijpt lang niet alles wat je ziet en ervaart. Waarom?

Daarom is je verbinding met het universum zo sterk. Zij weten wat jij nodig hebt. Zij kennen jou beter dan jij jezelf kent. Het is aan jou de keuze te maken.

JIJ mag nu gaan genieten. Je wordt omgeven door licht en liefde. Laat je dragen en ondersteunen en kijk rond waar je nu bent. Het is veel mooier dan je ooit kon bedenken.

Welkom in de nieuwe wereld. Nieuwe mens, kind van het licht.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland