Opening 22-02-2020 poort: Extra ondersteunend / kosmisch journaal + Tweelingszielenupdate + Nieuwe maan in Vissen ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

We mogen nog ietsjes dieper gaan. Stille wateren hebben diepe gronden. Het dieptepunt mag worden bereikt, de bodem, niet persé de bodem van de put maar we willen wel tot op de bodem komen qua diepte. Dus daar gaan we...

 

Stille wateren

 

De vis bijt niet snel van zich af. Is een opkropper en laat het er vaak op aan komen, zal niet zelf de voorzet nemen.

Dus laat vaak de boel een beetje aanmodderen voordat hij echt actie onderneemt. Actie die levensveranderend is of waar je niet aan onderuit komt.

Stil water gaat op een gegeven moment heel vies worden, het kan gaan stinken, het kan zelfs ontzettend gaan meuren. En dan kan er wel eens wat boven water komen, als je je ontdoet van al dat water, als je je ontdoet van die sluier.

 

Er kan iets boven water komen

 

dat al een hele lange tijd onder de oppervlakte lag. Alsof er een lijk uit de kast komt vallen. Het kan een verhaal zijn wat lange tijd verborgen is geweest. Het kan een heel belangrijk inzicht zijn dat voor een doorbraak zorgt. Het kan ook oude informatie zijn die weer naar boven komt.

Maar er zijn helaas ook mensen die in deze energie het gevoel hebben dat ze..

 

.. naar beneden zinken

 

Terug in de 3D gedachten. Verzonken of verzopen in het denken. In een bad van ellende. 

Sommigen zien dit niet zo, zij vinden dat ze "bewust" met zaken omgaan door zich er zo druk om te maken. Maar bewustZijn is bewust met jouw energie omgaan en ook met jouw gedachten. Als jij dit herkent; breng eens in kaart waar jij jouw gedachten en energie allemaal aan weg geeft? Ergens zit een lek. 

 

Tot de bodem gaan

 

Niet iedereen ervaart nu zwaarte maar sommigen van ons wel.

Boosheid kan er nog steeds zijn maar inmiddels is er ook verdriet. Schaamte en schuld.

Dat veel dingen anders zijn gelopen dan je misschien gehoopt had en je nu je wonden moet likken. Dat je jezelf momenteel erg vergelijkt met anderen.

De schaduwkanten van de Vis; kijken naar wat hij niet heeft, materialisme, voorspoed, liefde etc. En daaruit kan jaloezie komen die je normaliter niet hebt.

Er kan veel verdriet loskomen vanuit deze stukken. Vanuit het naar het verleden kijken of het missen van (oude) geliefden of vrienden. Je kan nu zelfs jouw oude ikje missen. Maar dat kan een ego stuk zijn. Vroeger was alles misschien makkelijker... Maar toen leefde je heel anders dan nu. 

 

Teleurstelling

 

Er kan teleurstelling zijn die op een heel diep niveau zit.

Uiteindelijk zal dit leiden tot verandering maar op dit moment kan je het hier zwaar mee hebben. Mensen kunnen heel teleurstellend voor je zijn op dit moment. Mensen waar je iets anders van had verwacht. Hun gedrag, koppigheid, hun bullshit. Je doorziet het maar ze geven niks toe. Het is vermoeiend.

"Waar is dit goed voor?" Hoor ik je zeggen?  

Voornamelijk voor het waarderen van alles wat je wèl hebt. De mensen die er wèl voor je zijn. Die het goed met je voor hebben. Die je steunen. Waar je op kan bouwen. 

Of het liefdevol terugkijken op oude situaties die je blij maakten. Oude liefdes waar je met een dankbaar hart naar terug kunt kijken zonder er verder iets mee te hoeven.

 

Behoeftigheid / wiebeligheid

 

De dromerige waterige Vis heeft behoefte aan genegenheid, knuffels, warmte, liefde en bevestiging. De Maan, de 22-02-2020 poort en Retrograde versterken alle gevoelens nu extra dus je kan je 1 bonk emotie of wiebeligheid voelen op dit moment. 

Het ene moment voel je je krachtig en het andere moment kan je in huilen uitbarsten. 

Troost je, de meesten voelen dit, bewust of onbewust. Je kan hier prima over praten. Dit schept juist weer connectie.

 

De 22 - 02 - 2020 poort

 

Het is de opening van deze magische 22222 poort, een dag met een mega hoge trilling. 

Er vinden weer volop downloads en activaties plaats. Het kan dat je al allerlei inzichten/downloads gehad hebt vandaag of gisteren.

Dit houdt een aantal dagen aan na het openen van de poort.

Hoge kundalini energie vindt plaats, ook tussen zielshelften, ook op afstand (telepathisch). Opening van het 3e oog. Opening/uitlijning van de chakra's

 

Het effect op tweelingzielen - soulmates - zielsliefdes

 

Door de energie in Vissen mag er van alles naar boven komen, boven water, aan de oppervlakte en we mogen echt de diepte in gaan met elkaar.

De diepste angsten kunnen naar boven komen. De diepste trauma's, de diepste pijn. Alles wat lelijk is en pijnlijk is kan boven water komen en mag worden geheeld. Er vindt een diepe heling plaats in het collectief.

Het vrouwelijke is hard bezig op het gebied van heling en is al een lange tijd aan het werk. Het echte werk. Spiritueel of qua bewustwording en dit werkt door op het collectief.

Inmiddels is de Masculine ook meer geïnteresseerd geraakt hier in. Hij zag het proces van het vrouwelijke en nu inspireert het hem en maakt het hem nieuwsgierig.

Zal ik in het diepe springen? Zal ik de diepte in gaan? Zal ik mijn diepste laten zien? Kan zij mijn diepte aan?

Wat als het er echt op aan komt? Kan ik op haar vertrouwen?

Ga er maar voor, Masculine! Ga maar zwemmen! Ga maar kijken hoe het voelt om zelf de diepte in te gaan en vrij te zwemmen, je gewichtloos te voelen en gedragen en je mee te laten nemen in stroom. Zodat je er achter komt hoeveel ballast je al die tijd met je mee droeg en eigenlijk ook wat een onnodige ballast dit was voor het vrouwelijke.

Door de Maan in Vissen kan er weer contact komen. Mooi rauw fragiel contact. Het gaat niet over koetjes en kalfjes maar echt over de dieptes en over zielenpijn/pijnstukken.

Door elkaar aandacht te geven op deze stukken kunnen we samen stukken helen.

Ook zij die niet in contact zijn maar met andere hoger bewusten hierover praten brengen heling in andermans proces. We zijn er om elkaar te helpen.

Liefdesfrequenties verhogen de frequentie van de aarde en van het massabewustzijn/ het collectief.

Sommige zielshelften kunnen niet anders dan bij elkaar zijn nu. Er is diepe behoefte aan samen zijn. Diepe behoefte aan liefde en bevestiging en het kan zelfs zo zijn dat er even helemaal niet meer achterom wordt gekeken naar wat er allemaal gebeurd is.

Laat het maar lekker rauw zijn en laat het maar ontstaan, zonder voorwaarden.

Ga de diepte in. Met elkaar. Toon jouw diepste. Wees jezelf en ontspan. Voel je vrij <3 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Diepe collectieve heling

 

Water is helend, reinigend en ontspannend maar kan je ook verzuipen.

Let er goed op dat je niet verzuipt in jouw gevoelens, wrok en nare gedachten.

Mocht je dit wel ervaren connect jezelf met water. Ga onder de douche, neem een bad, aard jezelf, ga aan het water zitten, doe even jouw gezicht onder de kraan en drink ook veel water deze periode want we hebben veel last van hoofdpijn, we zweten veel en kunnen behoorlijk stinken op het moment, alles moet eruit. Als een geestelijke en lichamelijke detox.

Het vele huilen hoort hier ook bij. Sommigen van ons lijken wel voor het collectief te moeten huilen, onophoudelijk. Alles raakt. Alles doet pijn, alles komt keihard binnen. Overweldigend.

Maar we zijn keihard aan het werk! En wat is het prachtig!

Sleur jezelf alleen niet naar beneden in/met jouw emoties. Stay centered, stay focussed. En wees lief voor jezelf in moeilijke periodes als dit.

Met de neus op de feiten gedrukt / uitzuivering

 

Je kan je op dit moment erg alleen voelen, eenzaamheid. Het gevoel dat je mensen kwijtraakt of niet dezelfde taal spreekt. Er vind een mega shift plaats in relaties/vriendschappen als een soort van shockwave kan alles er ineens heel anders uitzien.

Alles wat schone schijn was of fake was kan ineens aan de oppervlakte zijn gekomen.

Je doorziet ineens een bepaalde waarheid en je kan hem ook even niet meer "unseen".

 

Er zwemmen meer vissen in de zee 

 

Deze zin is zo mega irritant dat ik hem in dit journaal met Water-thema moet benoemen. Je zult het namelijk gaan zien dat na het uitzuiveren van bepaalde mensen uit jouw leven, er meerdere vissen in de zee zwemmen, en er weer mensen jouw kant op zullen zwemmen/bewegen. Nieuwe mensen, nieuwe energie, nieuwe stroming. Een fijne flow.

Maar kijk uit, want tussen deze vissen probeert nog wel eens een rotte vis of een haai door te glippen. Keep your eyes open en vertrouw niet elk visje dat jouw kant op zwemt.

Hou jouw wateren schoon en helder.

Je hoeft niet direct toe te happen als je aan het vissen bent. Je mag best even laten proeven of even rustig observeren voordat je de vangst binnen haalt.

 

Vele zielen zijn zoekende

 

En dat is te merken. Er is een klamp-energie vooral naar het licht toe en naar coaches. 

Door de onrust kan je zelf ook behoefte hebben aan heling of aan coaching.

Als je het niet helemaal zeker weet met iets, wacht even tot na de nieuwe Maan en voel dan of je nog steeds "hulp" nodig hebt. Grote kans dat je je daarna een stuk rustiger voelt namelijk.

 

Geef aan waar je behoeftes liggen

 

Veel mensen weten niet wat er bij jou onder de oppervlakte afspeelt, waar jouw behoefte ligt of waar je doorheen gaat. Het is een mooie tijd om te connecten maar let wel op dat communicatie wat moeizaam kan verlopen. Probeer je op een juiste manier te uiten. 

Als je verkeerd begrepen wordt hang hier dan niet teveel waarde aan op.

Probeer het dan later nog eens of bij iemand anders. Misschien was het de verkeerde ontvanger (niet het juiste persoon).

 

Verantwoording nemen

 

Het kan dat je het inzicht krijgt dat je ergens verantwoording over mag nemen. Een grote verandering maken die van grote betekenis gaat zijn voor de rest van jouw leven. 

Je mag echt beter voor jezelf gaan zorgen. Gun jezelf dat wat je nodig heb. Waar ligt jouw diepste verlangen naar jeZelf toe?

 

Grootste transformatie, na de diepte

 

De diepste en donkerste stukken zijn altijd het kutst. Het liefst zouden we ze vermijden maar dan zijn ze er toch. Of dan openbaart zich daar toch ineens een pijnstuk een oud traumastuk of een "oude energie"-situatie en dan moeten we zien hoe we daar in de nieuwe energie op reageren. Het triggert iets. Het test iets in ons.

We kunnen er nu misschien helemaal het nut nog niet van inzien maar de grootste transformatie ligt altijd onder de pijnstukken en onder het worstelen in de modder. De grootste overwinning zit hem altijd in het bevechten van de grote eindbaas.

Na de eindbaas mogen we weer even genieten. Je zult moe gestreden zijn maar trots zijn op jezelf. Zeker wat geleerd hebben en gegroeid zijn.

 

Yeah!

 

Ik wil je een heel fijn weekend wensen.

Dank je wel voor het lezen, mocht je je herkennen in mijn journaal of het inspirerend vinden, laat een reactie achter. 

Elke week komt er een nieuw journaal zoals deze uit met veel informatie, ook over Tweelingzielen. 

Namasté 🕉,

Kimberley Kooijman

www.flowmazing.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland