Openheid en eerlijkheid dat willen wij allemaal ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Onze communicatie is iets dat ook veranderd is. Je zal denken wij praten toch nog gewoon met elkaar. Geven elkaar over en weer onze meningen. Ja, dat klopt.

Maar de mens is heel transparant geworden. Voelt veel meer. Ervaart veel meer.

Wat er veranderd is in de communicatie, is dat je geen verborgen agenda meer kan hebben. Die verborgen agenda wordt meteen doorzien. Alles staat in het licht en wordt gezien.

En wij zijn zo gevoelig dat wij alles meteen met onze antennes opvangen. Zelfs bij schriftelijke communicatie geef je je eigen “lading” mee.

Je kan zelfs de stem horen van degene die je dat berichtje stuurde.

De maskers zijn gevallen. Wij kunnen niet meer doen alsof. Alles is open en wordt gezien.

Zelfs onze gedachten zenden wij meteen over.

Voor de mens die vanuit een lagere dimensie komt is dit best lastig. Even een leugentje om bestwil werkt echt niet meer. Het is goed je daar heel goed bewust van te zijn. Niet alleen dat jouw communicatie wordt doorzien, maar het kan veel aanleiding geven tot miscommunicatie, wanneer je er vanuit gaat dat het nog op de “oude” manier werkt.

De maskers zijn gevallen. De bepantsering is er af. Wij staan open en naakt in het veld.

De ander ziet wie wij zijn. Terwijl wij ook volledig gezien worden.

Er is transparantie en dat geeft ook weer veel verwarrende gevoelens. Het is een bijzondere tijd, maar ook een tijd die verwarrend kan zijn. Laat los wat je los mag laten. Ga naar de liefde in jezelf. Vergeef vooral jezelf omdat er anders onbedoelde boosheid over gezonden kan worden. Dit leidt dan weer tot onbedoelde miscommunicatie.

Wij willen gezien worden als de mens die wij zijn. Open en eerlijk.

Wanneer wij de ander ook op die manier tegemoet treden, kan er een open en eerlijk gesprek zijn.

Tien procent van onze communicatie is gesproken woord. Negentig procent van onze communicatie is non-verbaal. Dat is wat wij o.a. met ons lichaam uitzenden. Vooral respecteren en accepteren van wie jij bent. Maar ook respect en acceptatie van de ander. Elkaar zien als de mens die je bent in licht en liefde. Dan komt er een einde aan de verdeeldheid. Hoeven er geen wetten voor geschreven te worden.

Juist die wetten belemmeren ons en geven ons zeker geen “vrijheid”. Nee openheid en respect zijn belangrijk om gezien te worden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander.

Namasté

Martha Krul 
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.