Opbouw naar de Volle Maan en Herfstequinox (21/9) ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De energie die zich deze week opbouwt naar de Volle Maan en Herfstequinox (21/9) kan stretchend aanvoelen, en je steeds laten balanceren op het randje van ja, ik wil (luisteren naar mijn Hoogste Zelf, dat weet dat dat soort denken of die emoties of dit bepaalds doen of niet doen je hoogste goed is, en dat je altijd zal leiden naar iets beters, hogers, harmonieuzers en liefdevollers) - en nee, ik wil niet (ik luister liever nog even naar de stem van mijn lager zelf, dat zich nog vastklampt aan angsten en twijfels, boosheid of wrok, dat gelooft in onmacht en niet kunnen, dat liever zijn kracht afgeeft aan anderen, zodat die het voor jou zouden oplossen).

Dat schommelen is heel normaal, doen we allemaal, maar in deze week, deze maand en dit jaar met een heel sterke trilling van verandering, krijg je voortdurend liefdevolle zetjes en aanmoedigende prikkels om je 'eroverheen' te zetten en verder te gaan, de hoogste visie van jezelf te leven, wat dat ook voor je moge betekenen.

Misschien is het tijd voor je om oude angsten nu écht aan te pakken en los te laten, misschien is het tijd om je leven te herbekijken en te checken of je iets kan herschikken om het voor jou leuker te maken.

De 5-energie staat ook voor genezing en daar is ieder mens nu intens mee bezig, op alle levels en aspecten van zijn


Dit zal zeker doorgetrokken worden naar volgend jaar, maar deze maand en zeker deze week zal je zeer duidelijk zien op welke aspecten jij de meeste healing nodig hebt, en vooral wat jij zélf in jezelf kan 'healen'.

❥ Iemand anders kan je daarin prima begeleiden, maar uiteindelijk ben jij het zelf die 24 uur / 7 dagen de eindverantwoordelijkheid draagt voor je eigen ‘heel’ zijn.

Wat helpt is te onderzoeken hoe je je leven eenvoudiger kan maken., jezelf af te vragen wat er teveel is, wat je prioriteiten zijn, en dan diep in jou de moed naar boven halen waarmee je de nodige stappen zet om alles concreet te maken. En ook: je herinneren dat in jouw midden alle wijsheid, liefde en kracht woont die jij nodig hebt, dat je altijd alle sereniteit kan vinden die je denkt elders te moeten zoeken - diep in het midden van je zelf, en dat ook op dezelfde plek alle oplossingen klaar liggen om ontdekt te worden. Op elk moment.

Fran Tielemans
www.maitreya.beWieteke Koolhof channelt Arjun in de video-channeling “Onderwijs” over educatie vormen op aarde en bij de Yahyel op zondag 26 september 2021.

Vragen die we tot nu toe verzameld hebben rond dit onderwerp gaan onder andere over:

 

De druk die ligt op kinderen en jonge mensen, wel of niet weten ‘wat je wil worden later’, de invloed van de media in onze maatschappij, bewust ouderschap en thuisscholing, pesten en (zelf)vergeving, kinderen van de nieuwe tijd en meer.

Wil jij ook een vraag insturen over dit onderwerp? Dat kan t/m 15 september 2021.

Uit alle ingezonden vragen zullen wij een definitieve vragenlijst samenstellen welke gepubliceerd zal worden zodra bekend.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.