Opbouw naar de volle Maan 19 november ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Je kan voelen hoe de energie/trilling/spanning zich opbouwt naar de Volle Maan/gedeeltelijke Maansverduistering van 19 november. In jezelf, om je heen en in de maatschappij wordt zichtbaar wat er bovenaan in de 'te transformeren'-lade ligt. Ook de planeten helpen de komende week een handje mee, om je te helpen licht te werpen op wat versluierd is in je, en om je net dat duwtje te geven om écht los te laten en te veranderen waar dat nodig is voor je.

Deze maand is bedoeld om stil te staan bij 'hoe doe ik het', 'hoe doen wij het als groep', en om van daaruit conclusies te trekken en ofwel je koers aan te houden, of te veranderen.

Je kan als je dat wil een massa inzichten krijgen, die je kunnen helpen vlot je mening/emoties/gedragspatronen te shiften, en er nieuwe gezonde harmonieuze aan te nemen - als je natuurlijk voldoende tijd en ruimte besteedt aan stilte, jezelf tot rust laten komen, ontspanning, schoonmaak van je energieveld (is zeker nodig in weken als deze, en eigenlijk algemeen in een tijd als deze), voldoende beweging, rust en frisse lucht te nemen.

Door de energieshift kan je ook vreemde intense dromen hebben, kan je last hebben van ontgifting (boeren, trage spijsvertering, lichte hoofdpijn), onrustig hart, gevoel van hitte, ijl hoofd, je hyper of uitgeput voelen of allebei op één dag, enz..., dus je weet dat ook je lichaam meer aandacht nodig heeft.

Maar wanneer je mét de flow meegaat, dat wil zeggen dealt met wat zich aandient, en voldoende zorgt voor jezelf, dan kan je nu ook veel beweging voelen, en misschien nieuwe openingen, mogelijkheden, informatie, creatieve impulsen voelen en zien, en dat kan je een opkikker geven.

Je kan als vanzelf plots volledig loslaten wat eigenlijk al bijna los was, of dat nu gaat over oude gewoonten, overtuigingen, relaties, groepen, - waarvan je voelt dat  het 'klaar' is, in alle liefde. En dat creëert veel ruimte voor het nieuwe dat op weg is naar je, en dat al dichter bij jou is dan je denkt. Soms is het een kwestie van willen zien.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.