Op weg naar ware vrijheid ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

De Goddelijke Aanwezigheid leidt je door alles heen

 

Zo veel mensen torsen nog onverwerkte lasten uit hun verleden met zich mee, of liggen overhoop met plaatjes van zichzelf waar ze niet langer aan willen voldoen. Alles is terug te leiden naar wat er innerlijk nog gevangen zit en bevrijd wil worden. Wat zou jij doen als ALLES mogelijk was? Wie zou jij willen ZIJN? Wat zou je eigenlijk het ALLERLIEFSTE willen doen? Vraag het maar eens aan je hart.

Je zult zien dat er onmiddellijk ‘onmogelijkheden’ vanuit je hoofd tussen gezet gaan worden. Of dat je bij voorbaat al de stroom van geluk tegenhoudt door de teleurstelling dat het ‘toch weer niet door zal gaan' vast te pakken. Je wilt jezelf niet opnieuw blij maken met een dood vogeltje, en dat is begrijpelijk.

Maar ergens in jou is er die Goddelijke Aanwezigheid, die steeds meer van zich zal laten horen. Het is die Liefdeskracht die jouw leven met een Lichtkrans is gaan overkoepelen vanaf het moment dat jij innerlijk koos om de weg naar bewustwording op te gaan. Ik kan uit eigen ervaring bevestigen dat, hoe zwaar de stukken soms zijn waar we ons nog doorheen willen worstelen, en hoe ‘muurvast' ze soms lijken te zitten, dit niets anders zijn dan Inwijdingsfasen waar we doorheen geleid zullen worden. De Lichtwereld laat niemand meer ten onder gaan, tenzij het een eigen keuze van de Ziel is om een soortgelijke ervaring opnieuw toe te voegen aan de lange lijst van incarnaties.

Een koepel van Licht en Liefde om de aarde heen

 

Samen met jouw Goddelijke Zelf heeft de Lichtwereld altijd het laatste woord. Iedere stap naar een volgende trede is een gezegende stap en wordt heel zorgvuldig begeleid vanuit de hogere, Kosmische Raad. Dat jij dat vanuit je menselijke beperkingen niet altijd zo ervaart komt doordat de oudere delen in jou hun vertrouwen in die hogere leiding tijdens jouw afdaling zijn verloren.

Nu je weer verbinding krijgt met hogere dimensies zul je deze delen eerst als wegversperringen ervaren. Het beste kun je hulp vragen uit hogere dimensies om samen met jou die delen te gaan bevrijden. Indien ze zich begrepen en weer geliefd voelen maken ze maar al te graag plaats op de ladder zodat je weer verder kunt klimmen. Ze zult naar boven toegetrokken worden!

En zo ontstaat er in deze tijd een krachtige en vruchtbare samenwerking; onze persoonlijkheid is begonnen om de Liefde en de innerlijke leiding van ons hogere Zelf toe te laten. Ons hogere Zelf volgt de Liefde en de leiding van de Lichtwereld. En boven dit alles staat, in volle glorie, de Goddelijke Bron waar we allen uit voortgekomen zijn.

❥ We worden allen geleid naar vrijheid, vrede, geluk en overvloed. Wat zijn we goed bezig, wat zijn we moedig, krachtig en veerkrachtig! En hoe meer je zelf door diepe dalen bent heengegaan, des te meer je van jezelf en ook van anderen zult gaan houden.

Het alles overkoepelende Christus Bewustzijnsgrid dat zich om de Aarde bevindt, en één en al Liefde en Wijsheid naar ons toe straalt is van een bovenaardse schoonheid. Indien je je hart hier voor opent en je er vanuit een intentie mee verbindt zul je hier iets van kunnen waarnemen.

Bedank jezelf maar, want deze koepel is er mede dankzij jou gekomen.

Lief mens, dankbaar voor alles wat we vanuit Liefde voor elkaar betekenen wens ik jou persoonlijk een hele goede reis toe naar de Vrijheid die op je wacht.

Houd de moed erin en weet dat iedere stap van jou een spoor van Licht achter laat waardoor anderen de Weg naar het Licht terug kunnen vinden.

Met liefs,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


In vrijheid uiten van jouw diepste waarheid

Chakra 5 in het volle Licht ❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur door Lea van der Eem

Bij veel dragers van licht en ankerpunten van de nieuwe energie liggen angst en spanning in het keelgebied opgeslagen, die belemmeren om wat er in jou leeft uit te spreken en naar buiten te brengen.

In deze bijzondere tijd mag je juist steeds meer vertrouwen op jouw innerlijke waarheid en deze ook delen met de wereld. Je keel is de poort waardoor deze waarheid naar buiten kan stromen.

 

Tijdens de lichtactivatie 'Chakra 5 in het volle licht' brengen we, in de energie van de volle maan, samen licht, vrijheid, openheid en doorstroming in het keelchakra.

 
◈ Lichtactivatie Chakra 5 in het Volle Licht

◈ Donderdag 7 mei om 20 uur

◈ Thuis op je eigen fijne plek

◈ Door Lea van der Eem

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.