Op weg naar de Leeuwenpoort van 08 - 08 - 2021 ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Overal verschijnen er artikelen over de komende Leeuwenpoort van 8 Augustus. En ja, deze keer is de aanloop daar naar toe krachtiger dan ooit! Het is alsof we flink heen en weer gehusseld worden tussen oud en nieuw, laag en hoog, buiten en binnen, donker en licht. Er zit enorm veel druk op de pan en vluchten kan niet meer!

❥ Het beste wat je de komende dagen kunt doen is allereerst volledig toestaan wat zich fysiek voelbaar wil maken.

Wees als liefhebbende ouders voor hun kind


Zie jezelf als een Lichtmeester die er volledig op vertrouwt dat jij voldoende draagkracht hebt om bepaalde ervaringen te 'doorleven'. Fluister jezelf vertrouwen in: "Ik kan het, ik geloof in mezelf en blijf trouw aan mijn innerlijke weten. Ik weet dat wat er nu gebeurt het hoogste goed dient voor mijn persoonlijke ontwakingsweg!"

Daarnaast: verlies je geen moment uit het oog (uit je bewustzijn) wat je innerlijk, vanuit een veel hoger perspectief, weet over hoe jouw leven bedoeld is nu je de driedimensionaliteit begint te overstijgen.

In de reis naar de Leeuwenpoort zullen er momenten zijn waarop je jezelf neergesabeld voelt, en zonder aanwijsbare reden ineens moe, zwaar en 'leeg' wordt. Je hogere Zelf zal je bewust neerleggen, op de goede momenten, omdat er ruimte in jou gemaakt wil worden om hogere Zelfdelen te kunnen ontvangen. Dit 'upgrade'-proces gaat daarna vervolgens vaak gepaard met onrust, emoties die je naar de keel kunnen vliegen, het gevoel hyper te zijn, vleugels te krijgen, niet stil te kunnen zitten, wat te moeten doen, ontgiftingsverschijnselen, drukke dromen en onderbroken nachten.

❥ We staan ieder individueel en tegelijkertijd collectief voor een grootse doorbraak en daarop worden we heel zorgvuldig voorbereid.

Het is vergelijkbaar met cruciale momenten uit het leven van Maria Magdalena. Vanuit haar hogere Zelf was ze zich volledig bewust van de grootsheid van de Missie waarvoor ze geïncarneerd was. Anderzijds had zij, net als ons, 'last' van de geboorte-weeën die nodig waren om haar hogere Zelfdelen en haar Goddelijkheid te kunnen incorporeren. Het kostte veel tijd om deze te kunnen verankeren in het fysieke lichaam. Maar het proces voltrok zich hoe dan ook; het schouwen naar wat er gebeurde en hoe de persoonlijkheid zich daaraan nog dienstbaarder kon maken (zich daar aan kon overgeven) gaf een groter bewustzijn, meer kracht en een weer terugkerend Zelfvertrouwen. Het bevestigde het innerlijke weten dat zich iets heel belangrijks aan het voltrekken was.

 

Waarom wil ik juist nu - in aanloop naar de Leeuwenpoort - Maria Magdalena erbij halen?


Omdat velen van ons veel zullen herkennen uit haar leven. De weg die zij gegaan is ligt als een lichtend voorbeeld naast onze eigen weg. Zij is door ontelbare Poorten heen gegaan, voordat ze zelf in staat was om Lichtwerk te doen dat met het Christus- bewustzijns- grid (misschien een ouderwets woord; noem het het Lichtgrid) verbonden was. Haar ontwikkelen en ontwaken was vergelijkbaar met dat van ons; steeds verder incarnerend in een fysiek lichaam op Aarde, gedurende één van de meest cruciale omwentelingen die de mensheid destijds kon maken. Net als zij toen beginnen wij ons nu bewust te worden waarom we er juist nu voor gekozen hebben om op Aarde aanwezig te zijn en onze bijdrage te geven aan het ondersteunen van het Grote Ontwaken van de mensheid.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.