Op alle fronten gaan de “spelers” hun plek innemen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij weten dat wij spelers zijn in een universeel plan. De verschillende realiteiten lopen sterk door elkaar. Wij hebben geleerd om daarin ons eigen onderscheid te maken. Wij, op aarde hebben in hoog tempo onszelf opnieuw leren uitvinden. Wij zijn ons bewust geworden van onze nieuwe vaardigheden. Zijn ons bewust van onze nieuwe, onbegrensde mogelijkheden.

 

Ook de planeten zijn in hun eigen proces, hun plekken aan het innemen. Niet alleen is de aarde naar een veel hogere dimensie gegaan, de zon is ook aan het ontwaken. Daardoor kan er nog meer transformerende energie naar de aarde worden gestuwd.

 

Wij weten het al heel lang dat de stand van de planeten ons de tijd aangeeft. Onze eigen oude kennis komt weer terug in ons bewustzijn. Wij waren gewend naar de hemel te kijken en te weten wat er gaande was. Wat er ging spelen.

 

Wij zijn teruggekeerd naar die kennis. Wij volgen de astrologische berichten weer met veel meer belangstelling. Volgen de maan en de zon. Onze emoties staan onder invloed van de sferen van de planeten.

Niet alleen wij, maar alle “spelers” nemen hun plaatsen in om naar het volgende stuk te gaan. Wij zijn niet voor niets naar onze eigen kennis geleid. Alles is klaar om het spel te gaan spelen.

❥ Als beeld zou je het zo kunnen zien:

 

Alle rivieren vormen hun eigen stroom. Nu zijn al die rivieren aan het samenkomen. Daar gaan zij één grote kolkende rivier vormen. Die rivier is er om grote schoonmaak te gaan houden. Al die stromen hebben zich onafhankelijk van elkaar gevormd. Al die stromen hebben zelfstandig hun eigen stroming in kaart gebracht. Ieder dacht een eigen bestaansrecht te hebben. Nu komen zij bij elkaar en herkennen hun gemeenschappelijke kenmerken. Ze voelen zich verwant aan elkaar.

 

Zij kennen het gemeenschappelijke doel. Daardoor kunnen zij zich heel snel vermengen. Zo gaat het ook met de verschillende spelers in dit universele spel. Zij herkennen elkaar. Zij kennen elkaars kracht en mogelijkheden. Behoeven geen tijd meer om dat samen te voegen. Die samenwerking is gepland.

 

Wanneer die samensmelting tot stand is gekomen, kan er meteen op volle toeren worden gewerkt. Dat is ook noodzakelijk. Blijf zelf goed gefocust op het punt van het licht. Zie waar voor jou die nieuwe tijd begint. Verbind je dagelijks meerdere keren met dat licht. Voel hoe je eigen energie verandert. Voel de verbinding die daarmee tot stand wordt gebracht.

 

Jij bent een universeel lichtwezen

 

De andere lichtwezens zijn ook in onze onmiddellijke nabijheid. Wij doen dit met elkaar. De rivieren komen samen. De dijken zijn gebroken. Niets kan meer gestopt worden.

 

Namasté

 

Ik zie het licht

 

Martha Krul  
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.