Ook het donker kan voor het Licht kiezen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Waar we ons als oude zielen eeuwenlang verantwoordelijk voelden om zo veel mogelijk anderen in hun Lichtkracht terug te zetten ...

Waar we hun lasten en wonden mee hielpen dragen en met hun mee leden om alles wat schijnbaar voorgoed verloren leek ...

Waar Meesterschap inhield dat we andermans karren trokken omdat ze er zelf niet de (Licht-)kracht voor hadden ...

Daar konden we ons Meesterschap verfijnen, leren wat Zuster- en Broederliefde inhield en belangeloos onze eigen pijnen en angsten even opzij leren schuiven.

 Maar er hebben zich nieuwe wegen geopend waarop Zelfheling en Zelfbekrachtiging, Zelferkenning en Zelfliefde tijdelijk bovenaan zijn komen te staan.

Alleen op die manier kunnen we onszelf bevrijden van alle oude duistere stukken in onszelf die tussen ons en onze eigen Lichtkracht in zijn gaan staan. En hoe vrijer en schoner de Weg wordt, des te meer ons leven zich met hele nieuwe vormen zal gaan vullen, vanuit een vanzelfsprekende verbinding met ons Goddelijke Zelf.

In principe is in alles wat leeft de Godsvonk aanwezig. Maar gedurende de afdaling naar lagere dimensies raakten we los van het Lichtgrid. In velden met een heel laag bewustzijn (2- en 3- dimensionaal) konden duistere krachten zich steeds gemakkelijker toegang verschaffen naar onze Godsvonk. Op die manier leerden ze ons Licht af te tappen waarmee ze zichzelf en hun volk konden voeden. Daardoor raakten velen verstrikt en verloren in het grid van duisternis.

Iedere Afgezant van het Licht voelde zich verantwoordelijk voor anderen die in duistere netten gevangen raakten en de verbinding met hun Godsvonk uit hun bewustzijn verloren.

Maar nu we collectief (gemiddeld) weer een veel hoger bewustzijn gaan dragen krijgt Meesterschap ineens een heel andere betekenis en vorm. Want in ieder wezen dat de godsvonk draagt ligt ook de eeuwige keuzemogelijkheid van terugkeren naar het Licht.

Iedereen kan zich vanuit het diepste duister vanuit de eigen wil naar het Lichtkracht keren, en aan de Lichtwereld om begeleiding vragen naar 'de juiste Weg', die in hun zielenplan besloten ligt.

Hoe mooi geeft Grandma Chandra dit weer in haar post!:

'Potentiële donkere krachten uit het grid van duisternis zijn nu volledig losgekoppeld. In het verleden was het dark grid verenigd en verbonden. Iedereen ondersteunde en stuurde ondersteuning naar de andere knooppunten in het donkere raster.

 

Wat gebeurt er nu op Gaia?


 Iedereen in het grid van duisternis staat er alleen voor.

 Ze staan totaal los van elkaar.

 Iedereen heeft een keuze.

Ze kunnen nog steeds voor Licht kiezen, omdat ze nu door niemand anders worden beïnvloed. Ze hebben een vrije wilskeuze. Ze kunnen ervoor kiezen om de duisternis in te gaan of om naar het licht te gaan.

 

Dit is de grootste overwinning van het moment, want nu probeert het donkere raster zich te hergroeperen, maar niets werkt


Ten eerste kunnen ze niemand anders in hun donkere raster aantrekken. Ten tweede verliezen ze degenen die aarzelen.

 Begin de veranderingen te zien en keer meer naar het Licht.

Dikke knuffel en liefs voor jullie allemaal,

Grootmoeder Chandra, Grandmother Chandra'

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl
 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief