Ontspannen en aarden in het kwadraat: energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Je merkt vast ook dat de weg naar de Volle Maan / Equinox van volgende week een hobbelig pad is en dat de energetische shift voelbaar is op alle levels van je 'zijn'.

Je kan je onrustig voelen, onrustig slapen, je spijsvertering kan wat overhoop liggen, je schommelt tussen uitputting en hyperactief zijn, je hoort regelmatig plots gepiep in de oren, er zit veel spanning op de kaakgewrichten, je hebt de neiging je adem in te houden, misschien heb je angst- of paniekaanvallen (eigen aan momenten van grote energie-instroom), hongerdips, duizeligheid, heb je emotionele uitbarstingen, en als je zeer sensitief bent voel je (net als de voorbije weken een (mega) sterke stroom doorheen je lichaam, enz.

Het codewoord is ontspannen en aarden in het kwadraat


En het helpt ook je te focussen op alle zegeningen in je leven, op al wat goed en mooi is (ook in jou zelf!), - en wanneer je de moeite doet om het grotere plaatje te zien - die wereld waarin we leven die middenin een enorme veranderingsgolf zit, en jij die 'in het oog van de storm' je telkens opnieuw stabiliseert - dan vergroot je begrip over jouw en de algemene situatie, en ga je meer in ontspanning en overgave in het moment. Wat het toch aangenamer maakt.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.