Ondersteunend kosmisch energie journaal: nieuwe maan in kreeft 21 juni 2020 ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Pittige waarheden • Grote verschuivingen in 3D • 5D

Symptomen: Lichamelijke pijnen, pijn aan de handen, rug, knieën, nek/schouders, misselijkheid, buikpijn, last van de maag, darmen, opgeblazen gevoel, last van de keel, moeite met slikken, maagzuur, oprispingen, slokdarmproblemen,  hoofdpijn/migraine, moeite met de slaap vatten, piekeren,  warrigheid, frustratie, futloosheid vs energie pieken, opgekropte boosheid/gevoelens, hang naar het verleden, sentimenteel, huilerig, behoefte aan intimiteit/gezien worden, jantje lacht jantje huilt, zelfsabotage, verslavingszucht/koopzucht/vraatzucht.

Het gaat er vanaf vorig weekend al behoorlijk heftig aan toe in de Kosmos en er vinden innerlijk zeer veel veranderingen plaats. Wat gebeurt er toch weer allemaal?

 

Gemis • Bezig met het verleden

 

De Kreeft heeft een grote hang naar het verleden en romantiseert dit ook vaak.

Deze dagen kan er een gemis ontstaan voor mensen uit het verleden. Plekken, huizen, werk (banen), een oude baas, een buurman/vrouw, je mist iemand of je denkt veel aan iemand. Dit kan ook een ex zijn.  Er kan veel intens verdriet uitkomen.

Dit is een stukje verwerking. 

Opschoning

 

Er vindt veel opschoning plaats, clearance. Er is een bewustzijnspoort open gegaan en tot en met de opening van de Leeuwenpoort/Lionsgate 8-8 zal dit blijven doorgaan. Dit alles ter voorbereiding om weer een nieuwe stroom met mensen mee te voeren in de shift/bewustzijnsgolf, die met het jaar heftiger en krachtiger wordt.

Het is overal om je heen te merken dat oude energie plaats moet maken voor het nieuwe.

 

Komende weken meer tegenstand • weerstand - Mercurius Retrograde

 

De komende weken zal er meer weerstand plaats gaan vinden. Dit heeft er mee te maken dat Mercurius Retrograde is gaan lopen in het teken Kreeft  , hierover volgt zeer binnenkort een uitgebreid journaal.

Het is moeilijk om in actie te komen dus je kan veel weerstand opmerken en zelfsabotage.

Wat je kunt verwachten is dat apparaten storing krijgen of stuk gaan. Je vertraging kunt oplopen op een bepaald punt in jouw leven, afspraken niet doorgaan, er veel strijd ontstaat, mensen niet toegeven, dwars zijn etc. Koppigheid alom, frustratie alom. Hier kun je alvast rekening mee houden voor die periode.

Verwacht kleine ongelukjes en momentjes van pech.

Hierdoor kunnen meer RUZIES ontstaan.

Helaas door alle weerstand en frustraties zijn er snel meningsverschillen. De komende weken zul je meer te maken hebben met strubbelingen in huis, op het werk en ook in het verkeer.

Veranderingen in relaties • familie • vriendin

 

Dit zal de komende 6 weken plaats  gaan vinden. Een enorme verschuiving in relaties. Relaties van mensen die mogelijk al tientallen jaren bij elkaar waren of met elkaar omgingen vallen uiteen/weg. Puur omdat de uiterlijke schijn niet meer kan worden opgehouden. Mensen die heel gelukkig leken (aan de buitenkant) stoppen ermee.

Bepaald gedrag wordt doorzien en niet meer getolereerd.

Er vinden momenteel veel problemen plaats binnen families doordat er 1 of meerdere (enkele) personen zich bewust zijn van alle (vertiefte) structuren en dit niet meer voor zich kunnen houden, zich niet meer laten leiden door wat "gewenst is" of wat "moet" maar hun eigen weg gaan. Je kan enorm veel weerstand bemerken maar dit kan ook middels jouw partner gebeuren, collega's of vrienden.

Verandering is heftig, mensen zijn bang om je te verliezen maar ook dat hun eigen positie in gevaar komt en halen rare capriolen uit, puur ego. Maar dit gaat gepaard met een hoop emoties, heftigheid en kan zeer destructief zijn.

Ook dit is nodig voor opschoning. Je zult gaan merken dat degene met de meeste rancune het meest toxic is van allemaal en deze persoon of personen zal je moeten loslaten om verder te kunnen komen op jouw pad.

 

Waar de ene deur sluit opent een andere

 

Dit opent nieuwe deuren voor andere mogelijkheden. Maar voordat je door die deur gaat moet je wel de andere deur dicht doen. Het boek sluiten, niet constant dezelfde bladzijdes blijven herlezen. Lieverd, het is tijd om een compleet nieuw verhaal te gaan schrijven! Het oude verhaal dient niet meer.

Dit was allemaal oude energie, dit diende alleen voor jouw groei. Ook al voelt het misschien oncomfortabel, je voelt dat dit dè weg is! Volg deze weg!

 

Loslaten • verdriet • emotionele uitbarstingen

 

Het is een tijd van het grote loslaten. Je kan je nu realiseren dat er ècht iets veranderd is. Dat het niet meer is zoals het was. Dat jij of een ander veranderd is. Je geen stap meer terug kan zetten maar verder moet. 

Het kan zijn dat je op dit moment totaal alleen staat in jouw journey en dat kan eenzaam voelen, maar je bent echt niet de enige. Vele lichtwerkers/empaten/HSP's lopen op dit moment hetzelfde pad en doormaken dezelfde processen.

Laat het verdriet er zijn. Dit is een stukje menselijkheid, dit hoort erbij, ook dit hoort bij het opschonen. Schrijf van je af, maak een mooi gedicht of schrijf een brief naar iemand en schrijf ALLES er in wat je zou willen zeggen. Daarna verbrand je de brief, of je verscheurd hem of gooit hem weg, maar het zal opluchten.

Je kan op dit moment van allerlei zaken volschieten of tot tranen geroerd zijn. Muziek kan je diep in jouw ziel raken. Zelfs een mooi plaatje op Facebook of een filmpje kan je al diep raken.

De energie kan soms wat labiel maken, wiebelig en je kan je verward voelen of verscheurd in jouw eigen gevoelens/emoties. Het kan een beetje schizo aanvoelen. Het ene moment voel je je super sterk, het andere moment een weke vaatdoek.

 

Nieuwe gaven ontwikkelen • verscherpte zintuigen

 

Op dit moment staan we meer open om onze gaven verder te ontwikkelen. Onze intuïtie kan ons hierbij helpen. Het kan zijn dat je al een tijd opmerkt dat je helderder ziet, helderdere kleuren waarneemt of intenser waarneemt, of intenser ruikt, of intenser ervaart, dat er allerlei sensaties door je heen gaan die je nooit eerder hebt gevoeld. Ervaar je dit? Mooi! Dit is 5D!

 

Er zijn veel manieren om deze te versterken zoals werken met bepaalde stenen/kristallen, aarden, baden in zeezout (voetenbadje volstaat ook), op blote voeten lopen, veel in de natuur zijn, veel op jezelf zijn. Meer mindful eten, wandelen etc.

Zet tv en radio uit en zet liever jouw favoriete muziek aan. Radio en TV houden je juist van jouw hogere Zelf af. 

 

Tweelingzielen • soulmates • zielsliefde

 

Door de opschoning zullen er ook veel verschuivingen plaatsvinden tussen tweelingzielen en zielsgeliefdes.

Het huidige werkt niet meer en er is behoefte aan een veel diepere connectie.

Er is veel behoefte aan intimiteit, gezien worden, begrepen worden en vooral de intense verbinding, het gevoel van "thuiskomen".

Er heerst een enorme magnetische aantrekkingskracht tussen jullie en er hangt behoorlijk wat erotiek in de lucht en behoefte aan verbinding.

Toch is het moeilijk om contact te krijgen momenteel of kan er een complete disconnectie/separation gaande zijn momenteel. 

Beide zielshelften zijn nu hard aan het werken aan hun eigen processen.

Ook is dit een tijd waarin veel zielshelften kennismaken/ elkaar leren kennen. 

Een tijd waarin veel mensen hun tweelingziel gaan ontmoeten, leren kennen of juist duidelijk gaat worden wie jouw tweelingziel uit het verleden is.

Hierover kan je signalen/tekenen binnen gaan krijgen, aan de hand van dromen, liedjes, dubbele getallen reeksen (angel numbers) maar ook bijzondere synchroniciteiten of sensaties in jouw lichaam die niet van jou lijken, maar ook een zeer diep verlangen naar een diepe liefde en daarbij een zeer intens gelukmakend gevoel van verbondenheid, zonder dat je persé verbonden bent. Je weet gewoon dat je deel uitmaakt van iets groters.

Er kunnen nog frustraties en twijfels bestaan tussen de zielshelften. De komende periode gaat heftig zijn en kan een tijd zijn van aantrekken en afstoten. Na het openen van de Leeuwenpoort zal hierin wat meer rust en zekerheid ontstaan.

Aantrekken en afstoten heeft als doel om je te laten groeien, je te leren geduld te hebben en controle los te laten, je hebt niet alles in de hand en als het om twinflames gaat is het iets ongrijpbaars. Go with the flow. 

Zet je ego aan de kant en laat ontstaan wat er wil ontstaan. Forceren kan je het niet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The toxic ones

 

Ze blijven aan de gang. Juist nu. Ook zij merken dat ze geen grip meer hebben op de situatie. Dat ze eigenlijk moeten accepteren maar dat kunnen ze niet. 

Er worden frontjes gecreëerd om hun verhaal te versterken. Hun zwakke verhaal. Om hun verhaal te verkopen. Om mensen mee te sleuren, en daarmee ook van jou weg te sleuren. 

Jouw licht is heftig en veel mensen kunnen daar niet tegen.

De juiste mensen wel, uiteraard.

Het beste wat je kunt doen is niet reageren. Niet meegaan in de verhalen. Probeer op een afstand waar te nemen wat er gebeurd, wat voor structuren dit zijn. 

Het kan zijn dat je hierin een stukje verantwoordelijkheid mag nemen. Daar waar je nooit je mond open trok en alles maar toeliet. Dit kan een test voor je zijn om eindelijk voor jezelf op te komen, of voor meerdere personen.

Vertrouw hierin op jouw intuïtie.

Mega groei: oude energie vs nieuwe energie

 

Velen van ons zitten in een mega transformatie proces en zitten ook al grotendeels in de nieuwe energie maar zullen toch deze week de triggers van de oude energie kunnen opmerken. Waar heb je nog wat te leren? Waar heb je nog grenzen aan te geven? Waar hoef je niet meer te reageren? Wat dient jou niet langer? Welke verhalen kan je niet langer in stand houden? 

Veel realiteiten lopen nu door elkaar. Je kan je warrig voelen en soms onbegrepen maar toch ook heel sterk, sterker dan ooit. 

Kijk naar hoever je al bent gekomen, hoe ver je op jouw ascensiepad zit. Waar je allemaal al mee hebt afgerekend. Wow, je bent totaal niet meer dezelfde persoon die je vorig jaar was! 

Jezelf in de weg zitten

 

Het kan zijn dat je jezelf momenteel enorm in de weg zit of dat je het thuis moeilijk hebt met alle heftige energieën of verhalen waar je in zit die je niet meer dienen. Je wilt de boel ontlopen. Je wilt in jouw eigen bubbel zitten. Op jezelf zijn, in jouw eigen coconnetje.

Doe dit ook zoveel mogelijk. Laad zoveel mogelijk op waar dat kan. Denk aan jezelf. Probeer je frustraties niet te botvieren op jouw omgeving. Het is moeilijk om te aanschouwen dat anderen niet bereid zijn om te groeien of verder te komen.

Of dat anderen zichzelf ziek maken of vergiftigen, maar dit ligt niet aan of bij jou. Een ander moet dit zelf willen en inzien om een verandering te kunnen maken. Sommige mensen hebben een heftige shockwave nodig, en sommigen zullen in dit leven nooit leren wat het juiste is voor hunzelf. 

Dit kan heel verdrietig zijn maar dit is iets dat je zal moeten accepteren.

 

Er totaal klaar mee zijn

 

Je kan totaal klaar zijn met het oude of met iets dat je niet meer dient. Werk,relaties, andere zaken waarin je constant wordt meegesleurd of een trekpop lijkt. 

Structuren waar je geen deel meer van uit wilt maken. 

Ook hier in vindt enorme opschoning plaats. Velen van ons zijn bezig met het helen en opschonen van diepgewortelde trauma's en problemen die al vele generaties deel uitmaken van de familiestructuren.

Het wordt hoog tijd om je uit te gaan spreken!

 

Nieuwe energie keuzes maken

 

Je merkt al tijden dat je iets wilt veranderen in jouw structuur, gewoontes of eetpatroon. Er komen steeds meer zaken op jouw pad die dit bevestigen. Er MOET iets veranderen. De komende tijd zal er meer duidelijkheid komen en zal je wellicht veranderingen in gaan voeren op deze gebieden. Kleine stapjes kunnen leiden tot grote veranderingen. Wees niet te hard voor jezelf. Waar een wil is is een weg.

Ook op andere manieren reageren dan voorheen is een goede keuze. Niet zo boos of gefrustreerd reageren maar meer uit liefde. Spreek je uit. Geef aan wat je dwars zit. Toon en deel. Krop niet langer op. Wat heb je te verliezen?

 

Mooie verbinding(en) mogelijk

 

Het is niet alleen maar negatief. De Kreeft heeft een zeer vriendelijke verbindende energie en houdt ervan om banden te versterken en te herstellen.

Verwacht mooie onverwachtse gebeurtenissen op het gebied van oude of familiaire contacten en kennissen. 

Er is veel begrip voor elkaar en er wordt veel uitgesproken.

Het is een mooie tijd om te connecten met geliefden of vrienden die voor jou van wezenlijk belang zijn.

Het kan ook dat deze energie jou uitnodigt om meer te connecten met like-minded people of groepen of hobby's die aansluiten bij jouw leven op dit moment. 

Ik wens iedereen een hele mooie Nieuwe maan.  Hou je sterk, laat je niet gek maken!

Herken je je in dit journaal? Laat een reactie achter. 

Namasté 🕉, 

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland