Ondersteunend Energetisch journaal Volle Maan in Weegschaal ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Volle Maan in Weegschaal met Zonsverduistering 16 april 2022

 


Je voelt je onrustig, jouw energie wisselt elke paar uur, je voelt het bloed door jouw aderen en hart pompen, hebt soms last van hoofdpijn (rond je 3e oog) en hebt op dit moment weinig geduld met dingen. Je bent niet gek aan het worden.

Vandaag is het Volle Maan en er is weer een hoop gaande, de conjunctie Neptunus en Jupiter in Vissen maar ook Venus staat in Vissen (wat een Vissen-stellium maakt) en wat dit allemaal inhoudt leg ik hieronder uitgebreid uit.

 Symptomen: Moeheid/futloosheid, veel behoefte aan slapen, midden in de nacht wakker worden en niet meer verder kunnen slapen, slecht zien, warrigheid, hoofdpijn, pijn in de nek en schouders, rugpijn, pijn in gewrichten en knieën (reumatische pijn), onrust, frustratie/boosheid. Je in 7 sloten tegelijk willen bevinden, veel inspiratie/inzichten, hartkloppingen/overslaan van het hart, trillingen voelen bij het hart (hartfladderen) emotioneel, verdrietig, nadenken/ piekeren over oude zaken. Je lontje kan wat korter zijn. Ongeduldigheid. Verslavingsgevoeligheid (grote hang naar zoetigheid, vettigheid, koffie, chocolade, middelen die niet goed voor je zijn, je bent wat sneller geneigd om door te schieten met/in allerhande zaken.

KIJK UIT met impulsieve aankopen!

 

Hoge energie • Briljante ingevingen • Conjunctie Neptunus / Jupiter

 

Je kunt in deze energie de meest briljante inzichten krijgen, vanuit jouw hogere zelf.

Door deze energie kan je van het ene in het andere schieten. Je zit bomvol ideeën en inspiratie, maar tegelijkertijd is er die vermoeidheid waardoor je ook snel weer vermoeid bent.

Een mooie energie om aan de slag te gaan, creatief te zijn. Te schrijven, te delen, met gelijkgestemden te delen.

Als je het er allemaal niet uit krijgt, schrijf dan weer voor jezelf op welke ideeën en inzichten je binnen krijgt.

Als een bepaald onderwerp maar steeds weer terug komt dan moet je daar echt iets mee.

 

Van Oud naar Nieuw

 

 We glijden het Nieuwe Tijdperk in. Het tijdperk van nieuwe energie waarbij we het oude achter ons laten. Je voelt dat je niet meer de behoefte hebt om zo te leven als je deed.

Dat roddels en negatief gedrag en gedachten je niet verder brengen maar ook jou geen energie opleveren en je alleen maar energie kosten. Het kan zijn dat jouw leven radicaal verandert is ten opzichte van vorig jaar maar ook dat je je pas net in deze transformatie begeeft.

Geef je over aan deze energie. Laat je niet langer door negatieve zaken of mensen tegenhouden en laat niet langer jouw leven bepalen door zaken die geen meerwaarde hebben. Je kan nu meer dan anders een grote afscheiding voelen met mensen die heel erg in negatief gedrag blijven hangen en het kan voelen alsof je je hier van los wilt maken of je je ervan wilt gaan distantiëren.

 

Absoluut 0-punt (nulpunt) • Toren Energie • Nieuw Begin

 

Veel mensen hebben momenteel even geen flauw idee wat er gaande is en dat het eigenlijk allemaal weer aan de energie ligt. Het voelt alsof er elk moment iets kan gebeuren, iets op ontploffen of instorten staat.

 Echter, dit is wat er in onze binnenwereld plaatsvindt, want inderdaad, er staat iets op instorten en dat is gewoon weer een stukje ego.

Voor sommige mensen kan dit een donkere nacht van de ziel inhouden.

Voor sommigen is dit juist heel fijn omdat zij zich al op het NUL-punt bevonden. Want vanaf het nulpunt is alles weer mogelijk, kun je alles opnieuw opbouwen, maar dan met een solide fundering.

Dit staat dus voor een nieuw begin. In vele opzichten. Een nieuw leven, nieuwe carrière, nieuwe liefde, nieuwe richting, nieuwe opleiding, nieuw focuspunt.

 Hiervoor dienen we wel zaken af te sluiten die ons niet meer dienen of wat ons zwaarte geeft. Wat kan resulteren in pijnlijke eindes, verdriet. 

Verscheurdheid in gevoelens. Omdat je ook niet (en nooit) zeker zult weten of je de juiste keuze maakt. De toekomst zal dit uitwijzen.

Karmische zaken worden nu losgelaten omdat je het grotere geheel overziet maar ook het grensoverschrijdende gedag of niet passende gedrag, bij jouw energie, Nu, jouw hernieuwde energie vraagt ook om nieuwe energie.

We werken nu aan heling van zaken vanuit onze kindertijd maar ook karmische zaken van wel 20 jaar terug. Alles mag doorvoelt worden en op een diepere laag worden geheeld.

 

Eclips • Diep Schaduwwerk

 

De Zonsverduistering zorgt voor extra diep schaduwwerk en maakt dat de schaduwstukken van de Weegschaal maar ook van de Vis door het stellium extra aanwezig zijn.

Dit kan soms gekmakend zijn, dat je even niet weet waar je het moet zoeken. Na het weekend neemt de heftigheid van deze energie af. Het schaduwwerk werkt nog wel langer door.

 De energie kan hele donkere stukken aanraken. Het gevoel geven van vastzitten, deprimerende gevoelens of psychotische gevoelens.

Weet dat het erbij hoort en over een paar dagen een stuk milder zal zijn. Als je hierin zit, hou vol!

 

Weegschaal • Zoeken naar Balans • Twijfelen

 

Je kunt eeuwig twijfelen over keuzes. Wel/niet de keuze maken. Links of rechts? Vooruit of achteruit? Alleen of samen? Onder of boven?

Als je heel erg het gevoel hebt dat je een keuze moet maken is het altijd handig om even een stapje terug te nemen en de situatie te overzien. Het kan ook zijn dat je helemaal geen keuze hoeft te maken en dat je je mag overgeven aan wat deze energieën jou te brengen of te leren hebben. Bepaalde dingen ontvouwen zoals ze moeten ontvouwen.

 

Venus in Vissen • Kijk uit voor Des illusie

 

Venus staat in het dromerige Vissen en mede door de Weegschaal energie maar ook het stellium tezamen met Neptunus en Jupiter kun je momenteel erg de behoefte voelen aan een zielenmaatje, dit is hartstikke logisch, natuurlijk, en dit verdien jij ook!

Kijk alleen wel uit dat je je niet te makkelijk ergens in stort. Doordat er nu zeer diepe zaken spelen in jou kun je ook makkelijker connecten met mensen in wie deze thema's en traumastukken ook spelen, echter, kan het zo zijn dat deze mensen hier al langere tijd in vast zitten.

Ook zie je het snel door een roze-bril in deze energie. Veel dingen lijken mooier dan ze zijn of komen momenteel intenser binnen.

Veel mensen zijn ook zoekende. Blijf jouw intuïtie volgen en jouw hogere zelf (heldere weten en voelen), verderop in dit journaal leg ik wat uit over Energetische vampiers.

 

Hartactivatie

 

 De Schumann resonantie / frequentie schiet alweer een aantal dagen door het plafond waardoor je ook schuring kunt bemerken op of rond het derde oog die zich mogelijk wil openen.

Maar ook jouw hart wordt door deze hoge frequenties tezamen met de stand van de planeten opnieuw geactiveerd. Je kunt hartkloppingen, hartfladderen of het overslaan van het hart bemerken. Soms zelfs denken dat je hart even stilstaat. Maak je geen zorgen. Het hoort bij deze energie.

 Dit klinkt misschien heel raar, maar onze intelligentie van het hart neemt toe tijdens deze activaties.

Ons helder weten en heldervoelen is voelbaar in het hart. Hierdoor maken we dus ook makkelijker keuzes die ons naar het Hart liggen en die bij ons passen (met ons resoneren).

 

Van Hoofd naar Hart

 

Door de hartactivatie mag je van je hoofd naar jouw hart. Je hebt wellicht de laatste tijd veel gepiekerd en nagedacht. Jouw brein heeft veelal de overhand gehad en je wilde alles begrijpen en beredeneren. Ook was de energie maandenlang best heftig. Er zit nu een bepaalde zachtheid in de lucht en ook meer acceptatie dan eerder.

Je zal je opener voelen dan voorheen en ook meer behoefte hebben aan verbinding.

 Je zal je wellicht ook meer uit willen of durven spreken over zaken die je raken, kwetsen of belangrijk voor jou zijn.

 

Oude verbindingen herstellen

 

Door deze energie kan het zijn dat je erg de behoefte hebt om weer te connecten met vrienden of kennissen waar je een hele goede klik mee hebt gehad, die om de 1 of andere reden uit jouw leven zijn gegleden of waarbij het contact is verwaterd.

De energie is zacht, eerlijk en oprecht nu dus er is veel mogelijk.

Het is mogelijk om zaken uit het verleden uit te spreken. Je zult merken dat jouw hart een sprongetje maakt als je weer in contact bent en er is een diepere verbinding mogelijk.

Wellicht hadden jullie het beide nodig om even jullie eigen pad te bewandelen.

Het kan dus ook zijn dat iemand anders contact met jou zoekt.

Belangrijk is het om te kijken of iemand vanuit de oude, 3D (ego-)energie met jou contact opneemt of vanuit deze hernieuwde open-harts energie.

 

Oude Zaken • Verdriet om & uit het Verleden

 

Oude zaken kunnen opspelen en kunnen je emotioneel maken.

Gekwetstheden en oude pijnstukken kunnen je doen wakker liggen in de nacht.

Je kan je weemoedig voelen en je kan zeer lucide dromen hebben over het verleden, een oude vriend, ex of overleden dierbare en deze dromen kunnen je dagen bezighouden doordat ze zo levensecht aanvoelen.

 Is er iets dat je nog hebt op te lossen? Of mis je iemand? Het zou kunnen dat je hierin misschien nog stappen in mag ondernemen.

 

Triggers & Tests

 

Wederom zijn er weer behoorlijk wat mensen die niet met deze energie om kunnen gaan en blijven hangen in frustratie, rancune en jaloezie.

In deze energie kunnen deze mensen je 'proberen aan te vallen' en 'jouw energie naar beneden te brengen'.

Er zijn ook mensen die wraakzuchtige plannetjes kunnen smeden in deze energie.

Je wordt flink getest. Ben je wel echt zo sterk als je zegt? Bent je wel echt zo "verlicht" als je beweerd? Hoeveel meer kan je hebben? Hoeveel meer wil je hebben?

Er kunnen mensen zijn die discussies uitlokken. Persoonlijk worden als ze het niet kunnen winnen. Probeer het naast je neer te leggen. Het is puur een ego strijd. Zonde van jouw kostbare energie.

 

‘Energie Vampieren’

 

De 'energievampieren' zitten er klaar voor om 'al het leven uit je te zuigen'. Aangezien zij niet bereid zijn om zèlf aan de slag te gaan met de emoties waar ze last van hebben, ze weigeren innerlijk werk te verrichten of de stappen te zetten die jij bijvoorbeeld wel neemt, en blijven in de innerlijke kindstukken hangen.

Ze willen ze maar al te graag meeliften op jouw hoge energie, jouw inzichten, jouw ervaringen. Maar ze doen niets met jouw advies. Ze voelen zich rot, ze willen het niet aangaan met zichzelf dus contacten ze jou met een valse reden. Probeer dit tijdig te doorzien want dit kan je emotioneel uitputten.

Hoe je weet of je te maken hebt met een 'energievampier'? Simpel, als je je na een gesprek compleet uitgeput voelt of vreselijke hoofdpijn krijgt, het liefst wil gaan slapen of je je ineens heel prikkelbaar voelt terwijl je je ervoor nog tiptop in orde voelde.

 

Tweelingzielen • Soulmates • Zielsliefde

 

De energie is sinds vorige week aan het veranderen. Er is meer contact mogelijk en het kan zijn dat jouw zielenhelft nu iets dieper durft te gaan of wil gaan.

Er moesten zaken opgelost worden, zaken die tussen jullie in stonden waardoor er twijfel was.

 Er is behoorlijk hard gewerkt, collectief, en dat werpt deze komende tijd zijn vruchten af.

Het mannelijke is nu bereid om bepaalde stukken aan te kijken. Momenteel wordt er hard gewerkt aan innerlijke kindstukken, trauma's maar ook aan grote collectieve wonden tussen het mannelijke en vrouwelijke en er is ruimte om hierover te praten. Wat erg helend is.

Door deze mooie zachte, helende energie is het mogelijk dat je je heel liefdevol voelt naar jouw zielenhelft en dat je dit graag wilt tonen. Het kan ook zijn dat jouw zielenhelft nu een hoop laat merken of toont, wat je niet van hem/haar gewend bent.

Door het Vissen-stellium is het mogelijk om telepathisch te communiceren met elkaar. Als je dit graag wilt maar het nooit lukt, leg een celestien of apofyliet naast jouw kussen of op jouw nachtkastje. Dit zal je ook helpen je meer open te stellen. Je kan deze stenen ook op jouw lichaam dragen.

Als jouw zielenhelft al een tijd niet meer in jouw leven is dan kan het zijn dat diegene in deze energie veel aan jou denkt, en jij aan diegene. En je kan een heel liefdevol gevoel hebben over hem of haar, ook kun je intense (lucide) dromen hebben over hem/haar.

Probeer zaken als jaloezie en negatieve gedachten deze week niet de overhand te geven. Hiermee creëer je namelijk precies dat waar je bang voor bent.

 Zolang jij met angsten zit en twijfels wordt dit door het collectief / Universum opgepikt en door deze trilling zal je helaas niets positiefs manifesteren.

Als je bepaald gedrag van elkaar vervelend is dan is het nu een mooie energie om dit bespreekbaar te maken.

Probeer open te staan voor de transformatie waar deze Volle maan mee gepaard gaat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Luister naar jouw intuïtie

 

 Je zal deze week meer in verbinding staan met jouw intuïtie en hogere zelf.

Vele inzichten krijgen over wat jou verder te doen staat. Wat jouw volgende stappen zijn. Welke mensen er niet meer passen in jouw leven of bij jouw leven. Welke situaties niet meer bijdragen aan jouw hogere zelf.

Welk gedrag je niet meer dient te tolereren/ in stand te houden.

Je hoeft niet actief actie te ondernemen. Je mag observeren/waarnemen en met jouw bevindingen mag je aan de slag.

Je zal een soort helicopterview hebben over allerhande zaken.

Blijf bij jezelf en laat je niet teveel meeslepen.

Negeer niet wat jouw onderbuik je zegt!

 

Pieken en Dalen

 

 Het is niet alleen maar hoge energie en niet alleen maar pieken. Je kunt ook zwaarte en verdriet ervaren in deze energie.

Je kan geconfronteerd worden met jouw eigen negatieve gedachten of oordelen over iemand. Op sommige momenten kan je ook even flink willen huilen of behoefte hebben aan een jankfilm/programma, of bij het minste of geringste volschieten.

 En tegelijkertijd is de energie soms zo mooi en liefdevol dat je vol kunt schieten van de liefde en dankbaarheid die je voelt voor wat je bereikt hebt, of wat je hebt in jouw leven om dankbaar voor te zijn.

Alle emoties mogen er zijn. Door de hartactivatie kan je geconfronteerd worden met allerlei gevoelens en zaken die je al een lange tijd weg hebt gestopt.

 

Collectieve pijn • Diepe wens tot Verbinding

 

De pijn in het collectief is voelbaar.

 Velen van ons zijn nu hard aan het werk aan innerlijke kindstukken, diepe trauma's en pijn uit het verleden. Onveiligheid vanuit het gezin. Grensoverschrijdend gedrag. Alles komt momenteel aan bod.

Het mooie is, dat er geen taboe is momenteel dus veel mensen zitten in diepe stukken waardoor het heerlijk en helend kan zijn om diepe gesprekken te hebben over zaken die ons heel erg raken of hebben geraakt in het verleden, maar nu weer opspelen.

We hebben allemaal heel erg de wens en de behoefte om te verbinden en te connecten van hart tot hart. Met gelijkgestemde zielen.

Hierdoor kunnen we ons bij tijd en wijle eenzaam voelen en onbegrepen.

 Weet dat je niet de enige bent die hiermee zit.

Er ontstaan steeds meer mooie initiatieven om samen te komen met gelijkgestemden. Denk aan mindful wandelen/hardlopen, yoga, meditatiesessies, (volle-)maan cirkels, spirituele gatherings, drumcirkels en nog veel meer.

Als je hier behoefte aan hebt, zoek eens op deze onderwerpen tussen de evenementen op facebook.

 

In beweging komen

 

Het weer nodigt weer uit om de buitenlucht op te zoeken.

 Kom in beweging en pak de komende week zaken aan die je al lange tijd hebt laten verslonzen.

Lekker bezig zijn in het huis, met opruimen, schoonmaken is niet alleen fijn voor jouw huis zelf maar ook voor jouw hoofd. Het schept rust en je voelt je daarna trots op jezelf en het smaakt naar meer.

Als je eenmaal in beweging bent kan je zomaar bergen met werk verzetten.

 

Ontspanning

 

Ontspanning dient weer ingebouwd te worden dezer dagen. Door de energie kan je misschien maar door willen gaan en heeft jouw hoofd geen moment rust.

 Pak daarom de rust en ontspanning die je nodig hebt en luister dus ook wanneer jouw lichaam dit aangeeft.

En neem het er ook van in de natuur, want wàt is het mooi om ons heen!

 

Synchroniciteiten • Tekenen

 

Deze week kun je veel synchroniceiten verwachten. Tekenen middels cijfers zoals 111, 222, 333, 2121, 1111, 444, 555. Veren op jouw pad maar ook via muziek op bv de radio, jij denkt iets en precies die zin wordt gezegd of gezongen. Of je denkt iets specifieks en die dag krijg je meerdere keren via plaatjes/beelden de bevestiging daarvan. Ook speciale insecten kunnen tekenen zijn. Hou je ogen open voor deze wonderen. Het kan simpel zijn, gewoon een betaling die tezamen 11,11 is of 22,22. Magisch toch? Het universum wil je hiermee zeggen: "ga zo door!" "je zit op het juiste pad!"

Ik wens iedereen een heel mooi paasweekend toe!

Als je je kan vinden in mijn journaal vind ik het leuk als je een reactie achter laat.

Namasté,

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl


 

Videochanneling Healing 2

 Zondag 24 april 2022, 20:00 - 21:30 uur

Lieve stralende mede-lichtwerkers, van harte nodigen we jullie uit voor deze download-dialoog met Arjun waarin we dieper dan ooit zullen duiken in het onderwerp HEALING (genezing). Dit is het tweede deel van wat uiteindelijk een drieluik over ‘genezen’ zal worden. In dit tweede Healing-event komen weer vele interessante vragen van jullie aan bod!

Bijvoorbeeld: hoe zal de geneeskunde eruit zien in de toekomst? Komen daar ‘med-beds’ aan te pas en is dit een buitenaardse technologie? Hebben ruimtes ‘healing’ nodig als ergens iets traumatisch is gebeurd – en kunnen wij dit zelf doen / en hoe werkt dat dan? Wat is het doel van genetisch erfelijke aandoeningen? Wat is ‘healen op de tijdslijn van het verleden’?

En kunnen wij zielendelen ‘kwijt’ zijn – en weer ‘terug krijgen’ door op deze wijze met trauma’s aan de slag te gaan? Hoort het verschijnsel van fysieke ziekte bij leven in een lagere dimensie of zijn er soortgelijke werelden als de onze, waar dit niet bestaat? Waarom belandden wij zo vaak tijdens regressie-sessies met onze aandacht in een leven waar iets uitdagends is gebeurd? Verder komen aan bod onderwerpen als: menstruatiepijn, dementie, IVF en het al dan niet kunnen krijgen van kinderen, het verbreken van negatieve energetische banden – en nog veel meer!!

Wij zitten alvast weer op het puntje van onze stoel om deze kadootjes samen met jullie te mogen uitpakken, in een groot, kosmisch veld van vreugde en liefde!

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel


❥ Zondag 24 april 2022, 20:00 - 21:30 uur

❥ Bijdrage € 12,50

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.