Ondersteunend energetisch journaal ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

Wellicht heb je de laatste week ervaren dat je emotioneel behoorlijk diep bent gegaan, door bepaalde stukken heen of bepaalde patronen.

Dat je een hele hoop dingen anders bent gaan bekijken en bepaalde dingen niet meer werken of resoneren.

Ook kan je merken dat je minder geduld hebt en snel aangebrand of gefrustreerd bent.

Diep transformerend

 

Deze maan in Vissen is één van de meest transformerende maanfasen van dit jaar. Er vinden allerlei activaties plaats in ons bewustzijn en dit is iets dat collectief gebeurd. Ieder ervaart het op een andere manier, afhankelijk van de staat of het niveau van bewustzijn.

Deze diep emotionele maan heeft stukken aangeraakt die diep in ons onderbewustzijn zaten opgeslagen. Sommigen van ons kunnen een "donkere nacht van de ziel" hebben ervaren. Dit zijn meerdere dagen achtereen, 4-7 dagen waarin je in een emotionele rollercoaster zit, neigt naar psychose of depressie waarin je in sneltreinvaart door emotionele blokkades en beperkte overtuigingen heen werkt. Hier zal ik later een heel stuk over schrijven.

Creatie / energieboost

 

Vanaf dit moment gaat alles meer flowen en stromen en kom je weer in een periode terecht van meer creatie. De moeheid en weerstand verdwijnt langzaam en het is een tijd voor nieuwe ideeën en ook om jouw dromen of wensen/verlangens na te jagen.

Niets is onmogelijk en er is een grootse manifestatiekracht gaande voor zij die de kansen zien en pakken.

Ideeën die tot stand komen in deze periode hebben een grote vruchtbaarheid/potentie.

Er kunnen co-creaties ontstaan tussen lichtwerkers en helers. Het is een mooie tijd om te verbinden en krachten te bundelen.

 

Alles dat niet meer werkt verdwijnt, shift naar 4D/5D

 

Je kunt deze energie als bizar hebben ervaren of misschien nog als bizar ervaren. Als een soort van toren moment. Alles lijkt ineens anders. Je doorziet gedrag van mensen, ook jouw eigen gedrag en je tolereert bepaalde dingen niet meer. Je wilt iets anders voor jouzelf met de daarbij horende mensen en energie. Alles dat niet resoneert valt weg en dat kan onwennig aanvoelen of soms zelfs verdrietig maar eigenlijk is het helemaal oké.

Hoe meer jij in jouw kracht komt te staan hoe meer je bepaalde mensen met oude overtuigingen en oude energie verliest. Sommigen kunnen die shift vanuit 3D niet maken en klampen teveel vast aan het oude, de comfortzone. Bang om te groeien.

Hiervoor in de plaats komt uiteindelijk de energie die je wenst voor jezelf. Maar dit kan eenzaam aanvoelen op dit moment of confronterend.

Voor jouzelf is er geen weg meer terug. Acceptatie is wat nodig is. Als je accepteert wat er nu gaande is ga je er veel makkelijker doorheen. Als jij zelf vast blijft houden aan oude energie mensen of situaties raak je zelf ook niet uit de 3D mindset.

Het is niet gek als je voelt dat je iets totaal anders wilt gaan doen of iets anders wilt met jouw leven. Volg vooral jouw gevoel. Het is belangrijk om te kijken waar jij echt energie van krijgt en waar jouw ziel naar verlangt. Wat heeft jouw ziel nodig om te kunnen groeien of echt gelukkig te zijn?

 

Tweelingzielen / soulmates / zielsliefde

 

Door de shift die plaats heeft gevonden is er ook een grote disconnectie / separatie van Tweelingzielen maar ook karmische geliefden die besluiten om hun zielsverbinding niet voort te zetten. Tussen sommigen is er teveel gebeurd en door het bewustzijn van de afgelopen dagen is duidelijk geworden dat er teveel grensoverschrijdend gedrag is geweest, teveel vanuit het ego gehandeld en geleefd.

Zielsgeliefden zijn nu hypergevoelig, ook voor elkaars gedrag. Hoewel zowel de Masculine als de Feminine beide een shift hebben gemaakt loopt de Masculine meestal toch wat achter op de Feminine waardoor er wrijving ontstaat. De Feminine wil in deze energie graag door, creëren, ervaren, voelen! En de Masculine zit nog veelal in het hoofd en in excuses en ego gedrag.

Doordat veel Feminines nu afstand nemen geven zij de Masculine ook de kans om zèlf te groeien en hun proces aan te gaan. Hun aandeel in het proces aan te gaan.

Niet iedere Masculine zal dit doen. Degene die weigert te voelen zal zichzelf verdoven of zal last hebben van ego-uitbarstingen. (woede, frustratie, onmacht, toxisch gedrag).

Vele Zielshelften hebben de afgelopen week De Donkere nacht van de ziel mogen ervaren. Zeer diepe emoties mogen doorvoelen, trauma's mogen verwerken en diepe overtuigingen aan mogen kijken.

Het heeft nog wat tijd nodig om dit allemaal te verwerken. De komende weken staan voor integratie van het nieuwe. De oude manier werkt niet meer en zal compleet moeten worden herzien voordat er mogelijkheid is om samen weer verder te gaan met de connectie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Collectieve heling

 

Er vindt een collectieve heling plaats door alle diepe stukken. Wel is het zo dat voor mensen die nog teveel vanuit ego leven en in 3D/slachtoffermindset of armoedemindset blijven hangen deze periode moeilijker zal worden. Gezien heel veel mensen niet meer meegaan in/met hun verhaal. Zij zullen zich verenigen met mensen die hun bullcrap verhalen in stand houden. Maar ook zullen zij constant de deksel op de neus krijgen tot dat zij bereid zijn hun eigen aandeel in te gaan zien en hun verantwoording te gaan nemen.

Iedereen heeft het in zicht om te groeien, alleen veel mensen willen niet. Met alle gevolgen van dien (manifestatie van ziektes, ongemakken, pijn etc).

We gaan naar een andere tijd met een ander bewustzijn. Dit kun je voelen en merken. Het bewustzijn is zich aan het verdiepen en bepaalde connecties verdiepen zich ook en intensiveren.

❥ Deze collectieve Purge zorgt ervoor dat wij ook steeds minder gevoelig worden voor wat er nu voor vies machtsspelletje gaande is. En dat we onnodig bang worden gemaakt en uit ons kracht worden gehaald.

De focus komt veel meer op het positieve te liggen. Er is geen ruimte meer voor grensoverschrijdende machtsspelletjes en narcistisch gedrag.

Je kunt hierdoor ook merken dat je meer afstand wilt nemen van social media of negatieve mensen en ook van het hele ℃☉VIↁ verhaal. Omdat je de diepere betekenis doorziet en je focus op het positieve en de mogelijkheden die er zijn.

Ook hierin zit een stuk acceptatie. Veel mensen kunnen de oude wereld/realiteit nog niet loslaten, 3D en houden krampachtig vast. Terwijl verandering onvermijdelijk is en acceptatie noodzakelijk.

Integratie

 

De komende week mag deze nieuwe energie gaan integreren in onze systemen. Mediteren of diepe ademhalingsoefeningen zijn aan te raden tijdens deze periode. Ook is het mogelijk dat je nog meer inzichten/downloads kunt krijgen.

Doordat Uranus Retrograde is gaan lopen en ook Mars richting Retrograde in Ram gaat volgende week gaat er een hoop veranderen in de maatschappij en de manier waarop we de dingen doen maar ook bekijken.

❥ Er komen grootse veranderingen aan. De oude systemen staan om opvallen/klappen. De leugens zijn niet meer weg te stoppen noch te ontkennen.

En dit geldt tevens voor alles en iedereen om je heen. Het is klaar met alle bullshit, klaar met alles wat nep/fake is. Klaar met alles dat grensoverschrijdend is. Er dient ruimte gemaakt te worden voor zuiverheid, groei, progressie, positiviteit, gezondheid ipv de focus op ziekte. Je kunt jouw kristallen of krachtvoorwerpen nog in het maanlicht leggen om op te laden. De energie van deze maan duurt nog een aantal dagen voort.

Mocht je je herkennen in mijn journaal dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Ik wens jullie fijne dagen

 

Namasté,

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland