Onder een Goddelijk vergrootglas leven ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles wordt op de spits gedreven! Vooral de bewegingen binnen de dualiteit die zich in jou weerkaatsen zullen om je aandacht vragen.

Word je geraakt in de lichtere en bewustere kanten van jezelf, dan zul je die beweging steeds meer als een Thuiskomen ervaren


Samenvallen met jouw hogere delen voelt als een verlossing uit de velden waarin nog strijd is, in welke vorm dan ook. Word je tijdelijk weer even richting een donker, nog onbewust deel van je (oude) zelf gestuurd, dan lijkt het alsof je nog veel dieper in de oude denkbeelden terecht komt die op 'fout' gebaseerd zijn.

Hoewel je weet dat alles okay is, kan het oordeel wat er nog aan dat deel van jezelf kleeft heel liefdeloos en fatalistisch zijn, op het dramatische af.

 

Dit vergrootglas heeft er alles mee te maken dat we een steeds krachtiger koepel van Licht, zo je wilt Christus Bewustzijn over ons heen gespannen krijgen


Enorm hoogfrequente Lichtkrachten uit hogere dimensies naderen ons, en schijnen met alle geduld en liefde van de wereld op onze persoonlijke delen die nog niet vrij zijn van dualiteit. Er zit nog steeds onnodige zelfveroordeling en zelfkleinering, diep weggestopt in de meest verdichte lagen van ons wezen. En ja, zij zijn inderdaad verbonden met onze diepste angsten!

We kennen de angst om niet welkom te zijn, om niet te kunnen voldoen aan, om onder te presteren, om te gevoelig te zijn, om afgekeurd of uitgelachen te worden, om afgevoerd te worden indien we onze waarheid laten horen (en nog veel meer variaties hierop). Maar daaronder zitten herinneringen aan levens die de dood tot gevolg hadden. Zij vormden een einde aan het vertrouwen in onze onsterfelijkheid.

❥ Komt een nog niet geheeld deel uit zo'n leven onder het vergrootglas, dan zal het ook al zijn overlevingsmechanismen weer meteen in werking zetten, zoals vechten of vluchten, onzichtbaar worden achter een acuut opgetrokken muur, wegduiken onder de dekens of zó etherisch mogelijk worden, zodat het kan opgaan in hogere dimensies waar de aardse dualiteit zogenaamd niet bij kan komen.

Aan de herinneringen zitten overtuigingen en emoties gekoppeld die op geen andere manier uit ons veld geruimd kunnen worden dan door ze te leren herkennen. "Mens, ken U zelve", zo zei Yeshua ooit. Hoe beter wil je jezelf leren kennen dan onder een vergrootglas? Iedereen om ons heen is in feite een spiegel en toont ons waar we onszelf nog niet (willen) kennen, en dus maar op anderen gaan projecteren. Maar ze spiegelen ons niet om ons maar te blijven triggeren, maar om ons te helpen liefdevol naar die delen te kijken die een ander ons terugspiegelt.

Maria Magdalena heeft daar ook prachtige dingen over gezegd, die zó veel liefde voor je medemens aanwakkeren dat je zelfs je grootste vijand liefdevol zou kunnen omarmen, uit dank voor wat hij of zij jou tonen wil.

Yeshua en Maria Magdalena zullen, samen met Paul de Venetiaan die ik zo zal benoemen, als een Heilige Drie Eenheid ons zeer daad krachtig gaan begeleiden in de komende Lichtcirkel. Maar los van de Lichtcirkel; hun bewustzijnsvelden stralen sowieso meer dan ooit naar ons toe, om ons vanuit hun Goddelijke Aanwezigheid te spiegelen in de Waarheid van onze Goddelijke Afkomst.

 

En dan is er nog een prachtige wijsheid die we op ieder moment van de dag nodig hebben:

 

"Perfect Love casts out all fear." Deze is van de Maha Chohan in wording, de geestelijke leider van alle Opgestegen Meesters, niet de minste dus: Paul de Venetiaan. Iedere dag wordt er weer bevestigd dat hij op dit moment aan het 'hoofd' (in het midden) staat van de grote verandering waar we allemaal mee te maken hebben. Het is geen makkie om, na zó veel levens, door zó veel intense poorten van Initiatie te gaan, met flinke pieken van frequentiestijgingen te maken te krijgen, en ondertussen ook nog je dagelijkse leven te leven met alle dualiteit die er nog is.

Paul de Venetiaan heeft in zijn incarnatie als Paolo Veronese alle kleuren van zijn palet achtergelaten op Aarde, alsof hij alle Goddelijke Stralen zichtbaar heeft willen maken. Nu staat hij aan het hoofd van deze Stralen, als één grote omarming van Licht, Wijsheid en Liefde. Whow, hij is zó aanwezig!

Iedere hogere vorm van Liefde is onvoorwaardelijk. Zet die in, voor jezelf op de eerste plaats


Dus wanneer er een oud deel van jou getriggerd wordt, wanneer je je beroerd voelt, wanneer je alsmaar moe en lusteloos blijft, wanneer je alles even zat bent en weg wilt van het hele 'gedoe' (menselijk bekeken kan dat soms zo voelen!), wanneer jezelf weer vast voelt draaien in oude oordelen of angsten; denk aan deze wijsheid.

❥ Besef dat jij niet alleen dat duale deel bent!

Wanneer je je innerlijk voorstelt dat je je omdraait, en jouw hogere Zelf uitnodigt om samen met Hem of Haar te kijken naar wat dit oudere, duale deel nodig heeft, kun je er des te sneller doorheen groeien. Heb jezelf lief, veroordeel jezelf niet langer, nergens om! Zie hoe jouw intenties altijd positief zijn, zie hoe je altijd weer opgekrabbeld bent na dalen en tegenslagen, om jouw toorts waarop de goddelijke vlam brandt weer op te pakken en het leven weer aan te gaan.

We gaan er samen doorheen, jij, wij en alle Meesters, Engelen, Gidsen, onze overgegane dierbaren en Aanwezigen die ons bijstaan vanaf andere planeten en sterrenstelsels. Dankjewel dat jij NU HIER op Aarde bent, om jouw steentje bij te dragen aan de grote ommekeer van de mensheid. Wees het lichtend voorbeeld dat je bent, keer steeds weer terug naar die oneindige Liefdesbron in jezelf. Van daaruit hoef je alleen maar te volgen; hoe je jouw Goddelijke Zelf steeds meer op Aarde kunt gaan belichamen zal je per moment getoond worden.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.