Omhoog op de emotieschaal (1/2) ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Gast: Goedemorgen. Uhm, uhm....Ik heb genoeg van mijn leven. Ik ben dertig...veertig eigenlijk. Ik ben singel, heb een waardeloze baan, ik krijg acht dollar per uur en ik woon nog bij mijn moeder.

Abraham: Er is geen hoop meer voor jou; ga maar terug naar je stoel. [lol]

Gast: Ja, dat snap ik.

Abraham: Als je kijkt naar de Emotionele Schaal, welke emotie zou je dan gebruiken om je gevoel te omschrijven? Voelt het als extase of wanhoop? We weten dat het geen van beiden is maar wat zit in de buurt? Wanhoop? Voelt het als wanhoop of frustratie?

Gast: Zit er iets tussenin?

Abraham: Er zit heel veel tussenin maar welke kant op: wanhoop of frustratie?

Gast: Vandaag ben ik gefrustreerd, denk ik.

Abraham: Dat kunnen we voelen, en denk je ook niet dat frustratie een beter label is dan wanhoop? Met andere woorden, je klaagt wel maar je lacht nog. En voelt het als frustratie of als boosheid?

Gast: Frustratie.

Abraham: Begin nu eens met andere dingen in je statements te plaatsen. Praat meer over wat je wilt en minder over waar je ergens bent. Zo eenvoudig is het gewoon. En geef ons nu eens wat woorden vanuit je frustratie. Je gaf ons al wat goede woorden, “Ik ben zo oud en singel, verdien niet genoeg geld en woon ergens waar ik niet wil wonen.” Probeer nu eens wat statements te vinden die je verlichting geven.

En dit is wat je echt horen moet, dit is de magie - er is geen magie - dit is het logische en het zal magisch voor je voelen: Je kunt vandaag niet ineens een nieuwe woonplek vinden die je fijn vindt en het meteen kunnen betalen, en iemand hebben waar je dol op bent die op je wacht. Met andere woorden, je kunt vandaag niet hier zo zitten en dat laten gebeuren. Maar je kunt hier wel zitten en een beetje emotioneel reizen zodat je vibrationele frequentie verandert en zodat je punt van Aantrekking vandaag nog verandert.

 

En het vraagt maar een paar dagen van het verschuiven van je punt van Aantrekking voordat de dingen in je leven beginnen te komen. En dan zal het echt leuk gaan worden omdat je dan zegt, “Ik kan voelen dat dit kwam omdat ik de emotionele reis genomen heb.”

We willen even duidelijk zijn over wat we met de emotionele reis bedoelen. Een emotionele reis in verhouding tot de fysieke reis - de actie-reis - waar de meeste fysieke vrienden mee bekend zijn en die gaat van, “Ik verdien maar acht dollar per uur en ik wil vijftig dollar per uur verdienen, maar om dat te doen moet ik oftewel een zeer vrijgevige ondernemer vinden die geen idee heeft van mijn marktwaarde .... óf ik moet een opleiding volgen die me een of ander label geeft met een of andere status.... óf ik moet met mijn acht dollar genoeg loten van de loterij kopen zodat ik...”

Met andere woorden, de actie-reis, de fysieke reis is ‘wat ik moet doen’. En gewoonlijk loop je daarin vast omdat je al voldoende levenservaring met zulke ideeën hebt dat je ze al uitsluit terwijl je ze opsomt.

Terwijl de emotionele reis zegt “Ik wil op dit moment de frustratie van niet genoeg geld vervangen door een gevoel van hoopvol zijn dat ik meer kan verdienen. Ik wil het gevoel dat ik niet de perfecte partner vind vervangen door de hoop, of misschien zelfs verwachting dat er iemand voor mij is.”

De emotionele reis gaat om het verschuiven van je gevoel, en je kunt dat in ieder moment doen dat je het besluit neemt dat je je gevoel wilt verschuiven.

De meeste mensen begrijpen de kracht niet van het verschuiven van je gevoel. Hoe denk je dat de rijken rijker worden? De rijken worden rijker omdat ze zich rijk VOELEN – ze zijn niet gefrustreerd over geld, ze maken zich geen zorgen om geld.

En de persoon die verliefd is behoudt een geweldige relatie omdat ze hier is, in liefde. En velen zeggen, “Ja allicht, ik zou ook verliefd zijn als ik iemand had om verliefd op te zijn,” of “Ik zou me ook rijk voelen als ik genoeg geld had.”

En wij zeggen, dat weten we, maar je moet eerst dat gevoel zien te vinden – je moet eerst de emotionele reis nemen zodat je je vibratie afstemt. En de Wet van Aantrekking zal voor de rest zorgen, dat beloven wij je.Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl 


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.