Oktober energie van vuur en licht ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het element vuur speelt een belangrijke rol in de energie van Oktober. Dat is weer zo’n prachtige timing in ons transformatie proces. Het vuur-element brengt naar liefde en passie. De liefde en passie voor jezelf. Het koesteren van je innerlijke kind.

Jij hebt het allemaal maar gedaan. Jij hebt het allemaal met glans doorstaan. Nu breekt de tijd aan dat het universum aan je vraagt, dat volledig te gaan zien. Te gaan voelen. Dat je openhartig zegt dat je trots op jezelf bent. Dat je elke vorm van schuchterheid achter je laat.

De kerkelijke dogma’s hebben je dit nooit toegestaan. Jij moest niet voor niets op je knieën. Het universum wil graag dat jij gaat zien dat dit allemaal achter je ligt. Dat jou juist die eer toekomt.

Wanneer je dat helemaal tot in je al je cellen gaat voelen, zal je naar je wezenlijke “IK” kunnen komen. Je bent als een bloem die open gaat. Zijn gezicht opheft naar de zon. Die daardoor zich volledig kan voeden aan die zon.

Het vuur geeft je nog iets belangrijks. Je mag alles wat achter je ligt verbranden. Je mag het laten waar het is. Jij komt als een feniks opgerezen vanuit de as. Het vuur dat je loutert en je verwarmt. Dat is wat zij de komende maand in de energie gaan ervaren.

Je aardse kijk op jezelf is nog maar een heel klein deel van hoe het universum je ziet. Je hebt het gevoel dat je deuren en ramen open staan. Dat is nog niet het geval. Je hebt ze open staan, het licht komt er doorheen, Maar nu is de vraag om die ramen en deuren volledig te openen.

Dan kom je in een stroom van licht en liefde terecht, waar wij ons geen voorstelling van konden maken

 

Jij hebt de eindstreep van je opleiding gehaald. Je gaat verder in je ontwikkeling als lichtwerker. Je hoeft niet te vragen. Je hebt alle antwoorden bij je. In de stilte hoor en zie je veel. Je handen worden geleid. De beelden zijn te zien en te voelen. Door uit de as op te stijgen, is dat allemaal binnen je bereik.

Wees de trots van jezelf. Wees het licht van jezelf. Stroom in de liefde voor jezelf. Jij bent verbonden met de BRON. Je kruik zal volledig gevuld zijn en blijven. Zo ga je je volgende stappen zetten.

Je bent niet meer gericht op het aardse. Je wordt geleid vanuit het AL. Je doet je werk op aarde, geleid vanuit het licht.

Namasté

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.