Ohhh, die hormoontjes ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Hoe kan een man de hormonale schommelingen van een vrouw begrijpen en toepassen in z’n leven?

Abraham: Dat moet niet zo’n probleem zijn want zijn eigen hormonale schommelingen zijn gelijk .... want hoe je jezelf VOELT draait steeds om je Verbinding.

Alles wat er gebeurt in je fysieke apparaat – ook al zullen dokters en wetenschappers misschien zeggen, “Dit is daarom en dit komt door dat en dit is iets wat vrouwen hebben en mannen niet en andersom,” ...

...maar wat er in werkelijkheid achter zit, wat achter alles zit, wat achter álles zit, is de RELATIE met je eigen INNERLIJK WEZEN, met andere woorden, dat fijne gevoel waar je ons hopelijk aan herkent.

Jullie zijn veel meer hetzelfde dan verschillend in al die emotionele dingen.

En we vinden het interessant dat als jullie door de tijd gaan, door de eeuwen heen, en je hebt je rol bepaalt, jullie rollen als man of als vrouw of met elkaar... dat er steeds meer een vervorming ontstaat over Wie Je Werkelijk Bent.

Wij denken dat de meeste mensen naar iets kijken buiten zichzelf – we bedoelen naar andere mensen – en dat op een gegeven moment identificeren als een reden waarom ze zich niet zo goed voelen als ze zouden willen. Maar dat is alles vervorming, dat alles is een misverstand en het is allemaal onnodig.

Je hormonale balans, je vertering, hoe je bloed en zuurstof stroomt, de cellulaire ontwikkeling, alles van je fysieke apparaat wordt tot in detail, met grote strategie, kennis en precisie geleid vanuit de Niet-fysieke Stroom.

En als we spreken over deze Stroom van Bewustzijn, dan bedoelen we ook cellulair Bewustzijn, hormonaal Bewustzijn, we bedoelen ieder Bewustzijn van je lichaam.

Dus, om nu te zeggen dat de ene of de andere sekse veel vaker, om wat voor reden dan ook die Stroom afknijpt is geen juist statement. Jullie doen dat gelijk om verschillende redenen, maar geen enkele reden is een goede.

........ En nu, voor de eerste keer ooit in de historie van man en vrouw, zaten jullie voor even op dezelfde lijn. [lol]

Genoeg?

Gast: Meer dan genoeg, dankjewel.

Abraham: Dus als iemand zich niet zo fijn voelt, dan is dat nooit vanwege een of andere reden die ze je vertellen, nooit. Het is altijd vanwege één belangrijke reden: Ze zijn niet in de ontvangstmodus.

En laten we hier heel duidelijk over zijn: Ze KIEZEN er niet voor om in de ontvangstmodus te zijn. Is dat niet goed om te weten? Ze KIEZEN er niet voor om in de ontvangstmodus te zijn.

Wij vinden dit de moeite waard om te bedenken als je er zelf niet bent.

Als je tenminste kunt kiezen op dit moment. En het antwoord is, gewoonlijk niet. Gewoonlijk niet nu in dit moment. Maar als je stopt en zegt, “Ik zorg dat ik volgende keer beter voorbereid ben om voor de ontvangstmodus te kunnen kiezen,” dan bereid je je beter voor als je weer eens zoiets meemaakt want.....oh..... jullie excuses zijn zó zwak, ze zijn zó zwak. [lol]

Ze kloppen niet, en steeds als je zo’n zwak excuus gebruikt – bedoelend gebrekkig, onjuist, incorrect excuus voor waarom je je niet goed voelt, dan telkens als je dit excuus gebruikt, ontkracht je jezelf weer een beetje omdat je iets uitoefent en uitzendt wat je Verbinding niet toelaat.

En door het uitoefenen en uitzenden van iets wat je Verbinding niet toelaat, krijgt de Wet van Aantrekking er grip op en blijft het steeds maar weer doorgaan. En dat is wat ontkrachten is.

 

Ontkrachten is de Stroom niet toelaten. Bekrachtiging is het wel toelaten.

 

Dus wat je liever zeggen wilt is, “Ik heb nu misschien een slecht humeur, maar straks voel ik me weer beter.”

Geef jezelf in ieder geval de hoop.

Maar als je zegt, “Ik voel me nu rot en dát is de reden daarvoor, dat ding waar ik geen controle over heb,” dan zeg je eigenlijk “Ik voel me nu rot en zo lang als dat er is, zal ik me voor nu en altijd rot voelen...op die dag van de maand of die week van de maand of wat dan ook.”

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.